Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Ja też z chęcią bym się z Wami spotkała widziałam Was wieki temu ostatni raz chyba na TII. Kupa czasu.

A do lunaparku chętnie bym się z Wami przeszła. :)
Maharet pisze:Rzeczywiście to był jakoś początek sierpnia.... się na wspominki już zbieramy?
i przy okazji powspominała te pierwsze spotkania ;-)
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

La_Pantera_Rosa pisze:Z uwagi na to, że nie znam fanów z Łodzi oprócz iorety ale to też tylko z MJPT;) na MJowisku tez będę pierwszy raz ;( a więc pytanie: kto mnie przygarnie w ty,, wielkim okrutnym świecie? ;) Trzeba się kiedyś poznać w końcu ;)
Czuję się przywołana do tablicy ;)
Znamy się tylko z widzenia, tzn. z czata. Aha, no i widziałam Twoje zdjęcie to może Cię jakoś poznam.
Spokojnie, jakoś się poznamy, nie ma się czego bać :D
La_Pantera_Rosa pisze: Dzięki dziewczyny ;) tylko jak my się zejdziemy na tym MJowisku :O przecierz tam będzie pełno osób :D
Proponuję szukać znaku rozpoznawczego: charakterystycznych kapeluszy :smiech:
po-cichu pisze:Ej, a tak w ogóle, to czy my jakoś teraz nie mamy swojej pierwszej rocznicy poznania?:> Oooooch, pamiętam te PW od biednej, zagubionej Lenki, która szukała kogoś, z kim by iść do MJowsko:D Co za czasyyy:)
Tak! Mój folder z kompromitującymi zdjęciami mówi, że było to 14 sierpnia roku pańskiego 2009 :smiech:
Stuknie nam roczek!

P.S. Poniżej zamieszczam zdjęcia dwóch w/w potworów:

Hully Gully w stanie spoczynku (zaraz usłyszymy Thrillera i Beat it)
Obrazek

oraz Stwór do-góro-nogi (yyy... Black or White?):
Obrazek

Był jeszcze jeden straszny stwór, ale nie wiem, gdzie mam jego zdjęcia.

Pozostałe zdjęcia mogę opublikować za zgodą widocznych na nich delikwentów, coby mnie później nikt nie posądził o bezprawne wykorzystanie wizerunku :smiech:
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Czy ktoś z Łodzi bierze udział we flash mobie?? ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

OFFTOPIC:

Startuje jako reprezentant UPR do Rady Miasta Łodzi. Zakładam że niewiele z was interesuje się polityką i sprawami gospodarczymi ale z doświadczeń z wyborów do europarlamentu wiem że wykładanie merytorycznej wiedzy na plakatach nie sprawdza się i tym razem staram się akcentami humorystycznymi zdobyć publiczność.
Chciałbym prosić o pomoc w kampanii na portalach społecznościowych (polecenie plakatów i grup poparcia znajomym), wiem że MJówki przejawiają na FB nadaktywność:)
http://nk.pl/#grupy/67633
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/hom ... 83707&ap=1
TIIFan

Post autor: TIIFan »

kiedy kolejne spotkanie w Łodzi ?
cool_andzia

cześć

Post autor: cool_andzia »

bardzo chętnie spotkałabym sie z wami czyli Fanami MJ ponieważ jestem studentką socjologii i MJ jest tematem mojej pracy wasze opinie i przezycia mogłyby mi pomóc w napisaniu tej pracy osoby chętne na spotkanie proszę o kontakt na maila Andzia20Mar@interia.pl bądź na gg 4144715 liczę na wasze wsparcie pozdrawiam ania
Awatar użytkownika
vkmaxx

Wrzuciłem część moich archiwów na forum w dziale Multimedia, gdyby ktoś chciał to w Łodzi mogę przekazać je na płytach...
Awatar użytkownika
Malenka35

Dzień Dziecka - uśmiech od Michaela

Post autor: Malenka35 »

1 Czerwca Międzynarodowy Dzień Dziecka
ZŁÓŻMY HOŁD MICHAELOWI
Michael Jackson kochał wszystkie dzieci i łączył się z nimi w cierpieniu. Głęboko wierzył, że są radością i nadzieją tego świata. Kontynuujmy jego dzieło.
Podążajmy jego śladami – PODARUJMY DZIECIOM UŚMIECH.
DAJMY COŚ OD SIEBIE – my fani Michaela Jacksona.
Wystarczy jeden mały prezent aby
podarować dzieciom uśmiech i radość w ich życiu pełnym cierpienia.

Wspólnie z fundacją DR CLOWN już dwukrotnie odwiedziliśmy chore dzieci w szpitalach w czerwcu w Krakowie i w grudniu w Łodzi.

Grupa „Let's give ourselves to another” przygotowuje się do Dnia Dziecka

Spotkajmy się w Łodzi 4 czerwca z okazji Dnia Dziecka i odwiedźmy jeden ze szpitali dziecięcych.
Plan imprezy:
1. Zbieramy się rano w sobotę 4 czerwca przed szpitalem,
2. występ zespołu tanecznego „Tańcz jak Michael Jackson”,
3. Krótki konkurs oczywiście na temat MJ
4. Rozdanie prezentów.

Informacje organizacyjne:
1. Jeśli nie możesz przyjechać ale chcesz ofiarować prezent możesz go wysłać na mój adres. Każda zabawka trafi do dziecka.
2. Zdjęcie zabawek po otrzymaniu Twojej paczki zostaną z Twoim loginem umieszczone na facebooku i na MichaelJacksonPortrait – chyba, że chcesz pozostać anonimowy.
3. Zdjęcia z wręczenia paczek – jak wyżej.
4. Nie zapomnij podać swojego adresu – każdy darczyńca otrzyma kartkę z podziękowaniami oraz płytę ze zdjęciami.
5. Jeśli chcesz pomóc w jakikolwiek inny sposób albo masz pytania skontaktuj się ze mną:)

Proszę przekażcie tą wiadomość wszystkim znajomym i zainteresowanym, wszędzie gdzie to możliwe.

Wszelkie dodatkowe informacje oraz zdjęcia są dostępne na:
• Facebooku - http://www.facebook.com/?ref=home#!/gro ... 0464904632
• na stronie http://www.michaeljacksontributeportrai ... up_id=1544 grupa „Let give ourselves to another! – Podarujmy siebie innym 25.06” - użytkownik Malenka35.

Pozdrawiam
Renata Janiak
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
Awatar użytkownika
vkmaxx

Zbliża się jakaś impreza z MJ w klubie Taco (ktoś wie co to za klub), jeszcze nie znam szczegółów ale już uprzedzam. Dostałem cynk od DJ Lizarda (ScreamJam).
Awatar użytkownika
sara5555

MJowisko

Post autor: sara5555 »

A MJowisko rozumiem że w rocznicę rodzin
SARA5555
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

sara5555 w kazdym razie w okolicach
mjbiggestfan2011

Post autor: mjbiggestfan2011 »

Witam serdecznie wszystkich fanów MJ i tańca,

10 września br. na rynku Manufaktury odbędzie się flashmob. Chcemy uczcić MJ w sposób, który z pewnością dostarczy wszystkim fanom tańca wiele pozytywnych emocji. pod tym adresem możecie zobaczyć o co chodzi: http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM
Zatańczymy fragment układu do klipu "Beat it" Michaela Jacksona. Układ jest łatwy i każdy nauczy się go bardzo szybko. Bardzo mi zależy, aby w tym przedsięwzięciu wzięło udział jak najwięcej osób.
W sobotę 10 września o 12:30 na parkingu za Leroy Merlin przy Manufakturze odbędzie się krótki trening.
Flashmob zaplanowany jest na godzinę 13:30 i ani minuty później :) Będziemy synchronizować zegarki.

Zapraszam wszystkich fanów tańca i/lub Michaela Jacksona.

Byłoby super, gdyby ta informacja przekazana została jak największej liczbie osób.

W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Pozdrawiam i liczę, że spotkamy się 10 września w Manu
MJfan
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

mjbiggestfan2011 wchodze w to!!
tusia6631

Post autor: tusia6631 »

ja też w to wchodzę!!! BĘDĘ!!

Mam tylko pytanie...uczymy się choreografii z tego filmiku?
Czy nauczymy sie na treningu? Bo ogólnie ja układ umiem i to nie jest trudne, ale zależy z jakiego kto się tutorialu uczył : ) zawsze są jakieś małe różnice w układzie. zawsze. Wieć nie wiem do którego z układów swój taniec dopasować..: P
Michael <3
Rock with You..

beLIEve
mjbiggestfan2011

Post autor: mjbiggestfan2011 »

Super. Bardzo się cieszę.
Trening odbędzie się o 12:30 na parkingu za Leroy Merlin w Manufakturze, a o 13:30 tańczymy!!!
Jeśli tańczycie ten układ to trening nie jest Wam potrzebny, ale zapraszam bo będziemy omawiać szczegóły organizacyjne.
ODPOWIEDZ