mimi-yoshi pisze:Jam za piątkiem i sobotą ;q. Mnie także obojętne.
A czemuż to, Beatko? Lekcje tańca i coś jeszcze?
Szkoda by było! Także masz się zjawić (!). A czy Pati już jest i czy będzie mogła w sobotę?
Jak uważacie. Mam nadzieję, że dojdziecie do jakiegoś konsensusu.
No tym razem taniec niestety odpada dla celów wyższych, ale to ci powiem na spotkaniu :) No i tej soboty to też nie jestem pewna, ale mam nadzieję, że dam radę się pojawić, będę się o to baaardzo starać :)
Pati już dawno wróciła i mam nadzieję, że znajdzie dla nas czas, najlepiej niech sama sie wypowie na ten temat (wiem, że jesteś bardzo zapracowana, ale jedną chwilke możesz poświęcić na odpowiedź ;D :] )
W sobotę są drugie urodziny mojego yyyy noo syna mojej kuzynki. (ciotecznego siostrzeńca. <?!> O.O dziwnie to brzmi zdeczka) więc ja odpadam.
Ale może Betii uda Ci się w piątek?;> bo Aga też w sobotę nie może. hmm
No właśnie w piątek nie da rady :(. Całkiem odpada, bo jeżeli bym wpadła nawet na chwile to dopiero po 22.00, a w tedy już raczej wszyscy będą się zbierać (tak jak ostatnio), bo niektórzy z daleka dojeżdżają, a później autobusów nie ma :(.
Beti_90 pisze:A może by tak w tygodniu się spotkać?
co to to nie;p
ja narazie nie wiem czy bardziej mi pasuje piatek czy sobota,ale bardziej jestem za piatkiem. tyle ze u mnie wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie wiec jeszcze nic nie mowie na 100%. a bardzo chce sie z wami widziec;]