Dance team'owanie w Łodzi :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No to się zastanówcie:najpierw wołaliście o sprzęt-a teraz się okazuje że nie ma baterii.Ja bardzo chętnie pomogę-i moja oferta polegała na pożyczeniu sprzętu-więc nie rozumiem teraz odwrotu.Tyle osób będzie dylać można przecież złożyć się po złotówce czy dwa złote na baterie nieprawdaż?
Weźcie zacznijcie organizować to wszystko normalnie a nie od d...strony.

Moja znajoma weźmie sprzęt najwyżej wy zrobicie akcję pod tytułem kto kupuje bateryjki nenene
I nie rozumiem dlaczego mieliby nas wyrzucić sprzed placu pod Kinem?Może nam przedłużacz pożyczą i oszczędzimy na bateriach.Nie wiem czy wiesz ale ten plac jest kamaralną miejscówką...Zwołaj ludzi pod manufakturę na pewno przyjdzie wielu chętnych.... nenene
Obrazek

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Jeanny100 nie powiedziałam ze nie bedzie baterii :P tylko czy nie moze ktos inny bo ja nie wiem czy bede miala skad :P

Ale postaram sie je jakoś zdobyc ;)

A dlatego że 50 osob bedzie i jak kazdy cos powie to bedzie wielki szum. Do tego muzyka itp itd
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Jeanny100

DRODZY TANCERZE!!!

Każdy jest zobowiązany do złożenia się na bakterie /oprócz mnie bo ja przywożę sprzęta :smiech: /powiedzmy po 2 złote.Okej?

Ja mogę być skarbnikiem tej akcji.Zbiorę od Was kesz i pójdę na browara a jak wrócę sprawdzę ile umiecie.. nenene
Obrazek

Jeanny100 przywieziesz baterie a my Ci oddamy oki??:D tak będzie najlepiej (chyba wlasnie to napisalas o__O) haha;) ja dzisiaj emigruje z domu, a wiec trzeba się umówić co do godziny. Dziewczyny włączajcie się w dyskusję, bo nie wiem, której Wam pasuje :)

Nie rozpijaj się :D !! Dzieci patrzą :P jaki przykłąd dajesz nenene
Awatar użytkownika
Jeanny100

Hie Hie :smiech:
Dżozefa100 przywieźie pejcza i będzie śledzić okiem wasze poczynania niczym słynny tatuś naszego tanecznego guru.Troszkę dyscypliny i będziecie chodzić jak w zegarku.
Moja droga ja baterii nie załatwię ponieważ:
-dzisiaj idę do pracy na 14-22 i jestem umówiona już dziś na dostarczenie sprzętu mojej znajomej która autkiem go przetransportuje do Łodzi
-jutro idę do pracy na 14-22 z czego czas przed pracą organizuję na zapakowanie mojego sprzętu fotograficznego,załadowanie wszystkich baterii do tegoż sprzętu a jest ich sztuk 10,wyczyszczenie soczewek,filtrów i innych malutkich pierdół także mam ręce pełne roboty
-pojutrze wstaję o godzinie 07.00 i zmierzam w kierunku bany do Łodzi
- i ostatnia sprawa u mnie mieszka MATKA-KRYZYS,więc na tym zlocie mnie być nie powinno ale jakoś mi się udało i będę więc nie mam keszu a nawet jakbym go miała to nie mam czasu.

WIĘC kwestie baterii rozłóżmy na wszystkich uczestników ponieważ 2 zeta będzie drobiazgiem i nie uderzy nikogo po kieszeni.Okej?
I już o tym nie rozmawiajmy.Ja pod kinem będę o 15.30 także pojawcie się wcześniej żebyśmy zdążyli je zakupić.
Obrazek

Post autor: megi1013 »

Myślę, że to będzie najlepszy pomysł. A myślę że próbę można zrobić jakoś około 16.00. Jak myślicie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Nie wiem jak reszta, ale ja się zgadzam :-)

Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

ja tez :) godz. 16 pasuje mi :)
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

No to ja też zapowiadam swoją wrocławską ekipę ok 16 na próbę jak tak bardzo chcecie tak wcześnie, bo o tej porze już cały Wrocław będzie w Łodzi (ale to brzmi!) :p A przecież ja mam muzykę, nie? :P
Jeanny100 pisze:Dżozefa100 przywieźie pejcza i będzie śledzić okiem wasze poczynania niczym słynny tatuś naszego tanecznego guru.Troszkę dyscypliny i będziecie chodzić jak w zegarku.
Wrocławska denstimowa matka Katherine coś o tych metodach wie :P To są bardzo dobre metody! nenene Poznań zresztą widział, jak te metody we Wrocławiu skutkują. Więc to się da przeszczepić na każdy grunt, miasto nieważne :)
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

give_in_to_me dyktatura :nerwy: tylko nie bij :P :D

Napewno te ścieżki dźwiękowe chodza na normalnym odtw. bez mp3?

W Łodzi leje deszcz i zapowiada się, że będzie lało przez najblizsze kilka dni a buu ;) Mały deszczyk nam nie przeszkodzi ale jak bedzie ulewa to biada nam ;)

Kazdy juz to pewnie czytal ale u siadeh_ jest ok. 300 rezerwacji na MJowisko ;)) niezle co ?;)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

...a jakby co to kierownictwo kina wie ze sie bedziecie kręcic wokol kina i tanczyc na parkingu wiec...nawet kazalam samochody usunąć cobyscie miejsce mieli.
a zatem nie wygonia ;-)

...pzdr
Matka ;-)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
megi1013

siadeh_ pisze:...a jakby co to kierownictwo kina wie ze sie bedziecie kręcic wokol kina i tanczyc na parkingu wiec...nawet kazalam samochody usunąć cobyscie miejsce mieli.
a zatem nie wygonia ;-)

...pzdr
Matka ;-)
Oooł, dziękujemy, dziękujemy! :-) Teraz, to już, nam obsługa kina nie straszna! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Dziekujemy mamusiu ;D :*

W Lodzi jest ciemno jak w jaskini ;D Dziewczyny chyba trzeba zalatwic takie parasoleczki co sie na glowe zaklada przy pomocy gumy od gaci ;D

EDIT: Może nam się uda pobić rekord :D

http://www.youtube.com/watch?v=VOoUUlXy ... re=related

Edit 2:
Obrazek buahaha
Ostatnio zmieniony pt, 27 sie 2010, 13:50 przez La_Pantera_Rosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
megi1013

Haha, Majkol Jakson!
Ile tam ludzi było!
Ufff, dziewczyny, to już JUTROOO! Jupi! :jachce: No już ostatnie nauki! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

siadeh_ pisze:...a jakby co to kierownictwo kina wie ze sie bedziecie kręcic wokol kina i tanczyc na parkingu wiec...nawet kazalam samochody usunąć cobyscie miejsce mieli.
a zatem nie wygonia ;-)

...pzdr
Matka ;-)
JESTEŚ CUDOWNA :hug:
THANK YOU :happy:
Obrazek