Nasze kolekcje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
No coz wstyd sie przyznać LOL ale tak zdjecia robione lata świetlne temu doslownei :) kiedys bylam pod nickiem Malwina24 ale zapomnialam hasla i musialam ponownie sie rejestrowac .....Mjpolsat pisze:Czy to twoja kolekcja Malwina27 http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... c&start=45
Twitter @Malwi27
Re: Kolekcje raz jeszcze
OMG ILE WY TEGO MACIE o_OTerminator pisze:Wydawnictwa z serii „Limited”, czy też o innej, równie dobrze przyciągającej kolekcjonerów, nazwie oraz wydawnictwa filmowe:
A co to za cudo, to rozkłade z okładką z INVICIBLE i drugie z Michaelem w tym stroju z HIStory?
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.
-
Moja kolekcja
J5-ABC-singiel
J5-Meybe Tommorow
Jackson FIve
The besto of MJ and J5
Universal masters collection
Colour collection-J5
Early Classic
Jackson 5 feturing MJ
tHE SOULSATION 25 anniversary-4cd
MJ and J5-blue
Got to be there
Ben
MUzic and me
Forever Michael
Universal masters collection of MJ
MUzic and me -składanka
The Jacksons-The Jacksons
Goain pleaces
Destiny
Triumph
Victory
The wizz -soundrack-analog,i pirackie cd
Off the wall,zwykła,special,analog
Thriller,special,analog,mc
Thriller 25th
Billie Jean -singiel,analog
Wanna be starin...2008
the girl is mine 2008
Bad ,zwykłe ,special,mc,analog
Dirty diana,analog
Live in yokohama,cd
Dangerous,zwykla,special,2mc
Black or white-clives and coolio mixes
Heal the world
heal the world ballads
will you be there
give in to me
jam,część1
Remember the time
the best of
the dance
Unrealased songs and greatest dueds
MJ greatest dueds
Unrealased songs
HISTORY,cd,mc
scream,częśc1
they dont care about us,red,blue
earth song
stranger in moscow,częsć2
you are not alone
Live in bruneii
Michael Jackson mix
Mystery of history,live in monachium ,2cd
Blood on the dane floor,cd,mc
blood on the dance floor ,cześć1
history -ghosts
Invincible,biała,cd,mc
you rock my world,cd,analog
cry
Number ones
One more chance,zwykły i edycja radiowa
Visionary Collection-thriller,beat it ,bad,smooth cryminal,in the closet,earth song,stranger in moscow
Stripped mixes
The remix suite
Soul Legends
Mam wszystkie DVD orginalne jakie wyszły,te z gazet też:)dodatkowo ,piraty,History tour live in monachium,Michael Jackon avards-kupiony na bazarze w niemczech:P
Michael Jackson anniversaty celebration ,New york 2001
ok 30 kaset vhs...
artykuły,ok 2000,flaga, husta, 4 koszulki ,kubek ,zapalniczki ,długopisy,ksiązki polskie i zagraNICZNE ,3 KALENDARZE,ŚPIEWNICZKI,3 magazyny black r white,wizardy,ok 350 fotek,i multum fot na cd,plakaty hmmmm,magazyny typu tribute MJ ok 40.jak przypomne sobie to dopisze:)
aaa i z 10 cd ,z utworami typu mix,a capella,unrealased,itp ,przezmnie zgrywane:)
a i 3 bilety na dangerous w berlinie ,history w polsce i na węgrzech:)
J5-ABC-singiel
J5-Meybe Tommorow
Jackson FIve
The besto of MJ and J5
Universal masters collection
Colour collection-J5
Early Classic
Jackson 5 feturing MJ
tHE SOULSATION 25 anniversary-4cd
MJ and J5-blue
Got to be there
Ben
MUzic and me
Forever Michael
Universal masters collection of MJ
MUzic and me -składanka
The Jacksons-The Jacksons
Goain pleaces
Destiny
Triumph
Victory
The wizz -soundrack-analog,i pirackie cd
Off the wall,zwykła,special,analog
Thriller,special,analog,mc
Thriller 25th
Billie Jean -singiel,analog
Wanna be starin...2008
the girl is mine 2008
Bad ,zwykłe ,special,mc,analog
Dirty diana,analog
Live in yokohama,cd
Dangerous,zwykla,special,2mc
Black or white-clives and coolio mixes
Heal the world
heal the world ballads
will you be there
give in to me
jam,część1
Remember the time
the best of
the dance
Unrealased songs and greatest dueds
MJ greatest dueds
Unrealased songs
HISTORY,cd,mc
scream,częśc1
they dont care about us,red,blue
earth song
stranger in moscow,częsć2
you are not alone
Live in bruneii
Michael Jackson mix
Mystery of history,live in monachium ,2cd
Blood on the dane floor,cd,mc
blood on the dance floor ,cześć1
history -ghosts
Invincible,biała,cd,mc
you rock my world,cd,analog
cry
Number ones
One more chance,zwykły i edycja radiowa
Visionary Collection-thriller,beat it ,bad,smooth cryminal,in the closet,earth song,stranger in moscow
Stripped mixes
The remix suite
Soul Legends
Mam wszystkie DVD orginalne jakie wyszły,te z gazet też:)dodatkowo ,piraty,History tour live in monachium,Michael Jackon avards-kupiony na bazarze w niemczech:P
Michael Jackson anniversaty celebration ,New york 2001
ok 30 kaset vhs...
artykuły,ok 2000,flaga, husta, 4 koszulki ,kubek ,zapalniczki ,długopisy,ksiązki polskie i zagraNICZNE ,3 KALENDARZE,ŚPIEWNICZKI,3 magazyny black r white,wizardy,ok 350 fotek,i multum fot na cd,plakaty hmmmm,magazyny typu tribute MJ ok 40.jak przypomne sobie to dopisze:)
aaa i z 10 cd ,z utworami typu mix,a capella,unrealased,itp ,przezmnie zgrywane:)
a i 3 bilety na dangerous w berlinie ,history w polsce i na węgrzech:)
Dzisiaj uporządkowałem swoje zbiory KING OF POP z całego świata i oto efekt jak wyglądają na półce http://img142.imageshack.us/i/dsc00987c.jpg/ nareszcie mam Thriller (Vinyl Picture Disc) kupiłem w Empiku za 50 zł. Dostałem na urodziny od koleżanki fajną płytkę szczerz to nawet nie wiem gzie ona ją kupiła pierwszy raz taką zobaczyłem . http://img141.imageshack.us/i/10rtu3d.jpg/
baniakwls pamiętam :) a dlaczego juz potem jakoś nigdy Cię nie widziałam na zlotach ???
Co do zdjec to WIELKIE DZIEKI odrazu lepiej wszystko widać :) Ja postaram sie porobic fotki jak tylko czas znajde .... ale dziś zakupilam THRILLER PICTURE DISC za cale 29.99 w Media Markt niestety ostatnia sztuka byla ale trzeba bylo widziec jak ja sie cieszylam jak glupia :) LOL
a MJPolsat prosze wypisz z jakich krajów masz KING OF POP bo kurcze co strona to podaja inne dane gdzie zostaly wydane i ja juz sie gubie :/ wiec prosze o pomoc ....... w zlokalizowaniu gdzie one wyszły :) generalnie super ta szafka wyglada !
Co do zdjec to WIELKIE DZIEKI odrazu lepiej wszystko widać :) Ja postaram sie porobic fotki jak tylko czas znajde .... ale dziś zakupilam THRILLER PICTURE DISC za cale 29.99 w Media Markt niestety ostatnia sztuka byla ale trzeba bylo widziec jak ja sie cieszylam jak glupia :) LOL
a MJPolsat prosze wypisz z jakich krajów masz KING OF POP bo kurcze co strona to podaja inne dane gdzie zostaly wydane i ja juz sie gubie :/ wiec prosze o pomoc ....... w zlokalizowaniu gdzie one wyszły :) generalnie super ta szafka wyglada !
Twitter @Malwi27
no to wyciagnelam część vinyli 12'' i porobilam foty jednak że już ciemno to fotki straszna jakość LOL :) ale coś tam widać 7" nie wyciagalam bo juz mi sie nei chce :) CD o ile uda mi sie to jakos w tygodniu zrobie .MJpolsat weź daj wiecej fotek swojej kolekcji :)
, , , , , , ,
Edit ; MJpolsat rozumiem ze to co wypisaleś to KIP te co posiadasdz a nie te co wszystkie sie ukazały ??
, , , , , , ,
Edit ; MJpolsat rozumiem ze to co wypisaleś to KIP te co posiadasdz a nie te co wszystkie sie ukazały ??
Twitter @Malwi27
Daj no zdjecia tego co masz na wymiane bo tak jak opisujesz to ja nie mam czasu myslec czy to mam czy nie a po foto to na bank juz bede pewna .Mjpolsat pisze:Malwina27 Ja mam wszystkie King of pop jakie się ukazały Masz Niesamowite Winyle . A co będzie z naszą wyminą ?
Co do vinyli to co w nich takiego nadzwyczajnego LOL :) Bo ja wlasnie doszlam do wniosku ze musze jakis ciekawych poszukac bo te co mam to jakies takie oklepane ( ale za to te z The Jacksons to wszystkie sa z lat kiedy wychodzily żadne wznowienia ) .
A i wiesz co nei masz wszystkich King Of POP bo ja sama mam jeszcze choćażby z Finlandii a tego w Twojej liście nie widze ! W sumie z tego co ja wiem i widzialam u innych fanow oraz po przeprowadzeniu śledztwa w necie są :
Australia
Australian special edition
Argentina
Austria
Belgium
Belgium Special Edition
Brazil
France
France de lux edition
Germany
Greece
Hong kong
Italy
Japan
Netherlands
New Zeland
Philippines
Russia
Korea
Spain
Sweden
Turkey
Thailand
Portugal
Taiwan
UK
UK delux edition
Polish ( i trzeba powiedzieć iż w PL też sa dwie edycje LOL )
Finnish
Duch
Szczerze to masz wielka kolekcje KOP ale jak widzisz jeszcze kilka z listy zostaje jakich nei ma ( te co ty masz zaznaczylam pogrubieniem ) a i jak mozesz daj foto edycji Chińskiej piszerz ze to odtwarzacz MP3 pokaz jak wyglada bo jeszcze takiego cuda nei widzialam :)
Ja na dzien dzisiejszy mam
Duch
UK
UK delux
Finnish
Polish
Belgium
Australian special edition ( wlasnie zakupione przez moja rodzinke w Sydnej i ma na XMas tu byc LOL ) no i szukam innych .... ciekawe kiedy jakies sie jeszcze trafii ? Choc jak mi finanse pozwola to zakupie Niemieckie bo widzialam na Allegro :)
A tu pare okladek
Koreańska
,
Australiiska
,
Japońska
Szwecka
Francuska de lux
Nowa Zelandia
Filipiny
Thailandia
Turcja
Brazylia
Włochy
Australia zwykla edycja
Twitter @Malwi27
Abe pisze:faktycznie, zapomniałem o Merlinie zupełnieMariurzka pisze:Abe, płytka jest w tej chwili dostępna w merlinie:
http://merlin.pl/One-Night-In-Japan_Mic ... 65628.html
Jemu podobnie jak i ja totalnie zapomnialam o Merlinie głupia ja !!!
Ale niestety na pensje trzeba czekać bo wczoraj zakupilam Dancing the dream za całe LOL 59zl hahahaha no i inne rzeczy min EBONY i kolejne KING OF POP więc już na ten miesiąc kasy brak na MJjowe inwestycje ;) jednak po wypłacie mam nadzieję ze jeszcze będzie dostępny ;)
Twitter @Malwi27