-O ładna muzyka
-To Michael
-Tak??!
To mnie mile zaskoczyło,bo powiedział że mu się podoba,a u mojego staruszka to coś

Musiałam to napisać

Kara, jak ja ci zazdroszcze :( Owszem, pokazywałam mamie moonwalk, spodobało jej się ale do Michaela nie jest przekonana. Pokazałam jej fragmenty z Private Home Movies a ona "Jezu! On nie może się śmiać!". Faktycznie, Mike miał jakiś niepewny uśmiech :P Szanuje go jako artyste, ale przeraża ją jego wygląd... No cóż, jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodziłKara1992 pisze:Zmieniam co powiedziałam wcześniej mama już wie, żęsłucham Michaela. Wczoraj pokazywałam jej moonwalk i jej sie spodobało potem ją uczyłam puściłyśmy muzyke a ona powiedziała, że fajnie, że go słucham. No i moja mama moonwalkuje
no to nieźlemajkelzawszespoko pisze:ostatnio mama powiedziała, że jak jej nie puszcze In The Closet to nie zrobi mi obiadu ; D
U mnie w szkole nikt tego nie rozumie więc nie jesteś jedyna :Dkostka pisze: I często nie wszyscy w szkole rozumieją, że kazdy jest inny.
Ciekawe czy ci się uda :DKara1992 pisze:Jakoś idzie teraz pora na tate
Wcale nie tacy dziwni...jakby się przyjżeć temu głębiej...Kadia pisze:Rodzice są dziwni, zapominają jak to było gdy sami byli młodzi