World Music Awards [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
a ty myślisz że ktoś z nas patrzał na jekieś tam vipy?????? buaahahahahaha
Byli wszyscy ci co pojawili się na scenie a kto jeszcze?... (sorry, poważnie to byłam po drugiej stronie wybiegu i miałam ich dalej niż Kasia, może ona widziała więcej)
Byli wszyscy ci co pojawili się na scenie a kto jeszcze?... (sorry, poważnie to byłam po drugiej stronie wybiegu i miałam ich dalej niż Kasia, może ona widziała więcej)
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
Z tymi VIPami to, powiem szczerze, jakaś porażka była
Z wyróżnionych artystów, oprócz tych występujących, chyba żaden nie zjawił się po nagrodę
I o ile kilku miało wymówkę, w postaci np. trasy czy innych zobowiązań, więc puszczano ich podziękowania na telebimach, o tyle niektórzy nie tylko się nie pojawili, ale nawet nie dane było ich zobaczyć choćby na nagraniu (np. Madonna).
Aż żenujące momentami
Z wyróżnionych artystów, oprócz tych występujących, chyba żaden nie zjawił się po nagrodę
I o ile kilku miało wymówkę, w postaci np. trasy czy innych zobowiązań, więc puszczano ich podziękowania na telebimach, o tyle niektórzy nie tylko się nie pojawili, ale nawet nie dane było ich zobaczyć choćby na nagraniu (np. Madonna).
Aż żenujące momentami
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
mhmm.. i warto dodać jeszcze , że nominacje były zaprezentowane w tak nieudolny sposób, że osoba która otrzymywała nagrodę ( "and the winner is... " ) nie pojawiała się nawet w nominacjach, czyli nie wiadomo skąd w ogóle tą nagrodę dostawała... porażka!!!!!!
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
-
Kasia niedlugo dostanie od nas nagranie WMA wiec na pewno znajdzie swoja droge do wszystkich. Obcieli niestety poczatek wystepu Beyonce kiedy tanczyla tak jak Michael a'la "Ghosts", podlozyli jeden ten sam krzyk ludzi (inaczej 100% czasu bylyby to krzyki fanow "Michael" itp.,+ nasze krzyki o wode-ciekawe, czy M. je slyszal...), a Michaela pokazano w kolko z daleka kiedy wyszedl na "chodniczek", wiec wczesniejsze newsy z Reuteurs i BBC czy SKY byly o niebo lepsze.
Ktorejs nocy bardzo duzo opisalam caly tydzien z MJ i kurcze los chcial po prostu tego posta nie wyslac (strona szwankuje). Widocznie tak mialo byc. Zreszta czy to komus robi roznice ile razy ktos inny mial okazje Michaela widziec czy dotknac?
Wracajac do nagrod wystapila Nelly F., Enya, K. Melua, Faithless, jakis Rosjanin, Rhianna.
Zabraklo obiecanej Mary J. Blige i Bon Jovi. (Prawdopodobnie tez Evanescence).Till next time.
Ktorejs nocy bardzo duzo opisalam caly tydzien z MJ i kurcze los chcial po prostu tego posta nie wyslac (strona szwankuje). Widocznie tak mialo byc. Zreszta czy to komus robi roznice ile razy ktos inny mial okazje Michaela widziec czy dotknac?
Wracajac do nagrod wystapila Nelly F., Enya, K. Melua, Faithless, jakis Rosjanin, Rhianna.
Zabraklo obiecanej Mary J. Blige i Bon Jovi. (Prawdopodobnie tez Evanescence).Till next time.
Tak! Zapomniałam o tym "szczególe"Izzis pisze:mhmm.. i warto dodać jeszcze , że nominacje były zaprezentowane w tak nieudolny sposób, że osoba która otrzymywała nagrodę ( "and the winner is... " ) nie pojawiała się nawet w nominacjach, czyli nie wiadomo skąd w ogóle tą nagrodę dostawała... porażka!!!!!!
To było dość dziwne, bo pierwszą nagrodę wzręczałą Paris Hilton, która... no.... jakoś tak mi rozgarnięciem, tego wieczoru, nie grzeszyła
Wyczytała czterech nominowanych po czym powiedziała "and the winner is Madonna", której wśród nominowanych nie było
Pierwsza moja reakcja była taka: pomyliła się, czy to był taki kiepski "joke"?
Dziękuję!Tinkerbell78 pisze:Kasia niedlugo dostanie od nas nagranie WMA wiec na pewno znajdzie swoja droge do wszystkich.
Przyznam się bez bicia, że zupełnie jej nie kojarzęWilly pisze:Przed galą na stronie WMA, w dziale Presenters wymieniona była Denise Richards. Była? Wręczała komuś nagrodę czy jak?
Shakiry niestety też nie byłoWilly pisze:Skoro już jesteśmy przy pięknych kobietach to czy Shakira odebrałał swoją nagrode osobiście czy przez telebim?
Z tego, co pamiętam, to chyba miała dziękować przez telebim, ale coś się technicznym zrypało i nagrania nie puścili.
Chwilę potem, weszło dziewcze, które miało wręczać tę nagrodę i powiedziało, że rozmawiało przed chwilą z Shakirą przez telefon i ma przekazać, że artystka dziękuje za nagrodę
Ta sytuacja dotyczyła chyba właśnie Shakiry- dziewczyny poprawcie mnie, jesli się mylę.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Udam, że nie słyszałem. ;] Denise Richards to aktorka, extremely beautiful.M.Dż.* pisze:
Przyznam się bez bicia, że zupełnie jej nie kojarzę
Kontynując temat WMA's 06, występ Nelly Furtado w fajnej jakości:
http://www.mediafire.com/?eytzadntrww
- girlfriend
Willy pisze:Udam, że nie słyszałem. ;] Denise Richards to aktorka, extremely beautiful.M.Dż.* pisze:
Przyznam się bez bicia, że zupełnie jej nie kojarzę
Przepraszam Mistrzu
To efekt rzadkiego przebywania w wyższych sferach
Dzięki WillyWilly pisze:Kontynując temat WMA's 06, występ Nelly Furtado w fajnej jakości:
Ściągam.
Z ciekawości- żeby zobaczyć, co takiego robiłam, że doprowadziłam Maro do łez szczęścia
EDIT: Obejrzałam- to nie ta wersja, którą widział Maro (Maro, skąd masz tamten filmik? ).
Przypomniałam sobie natomiast, jak genialnych "chórkowych" miała Nelly Furtado
Zaraz na wprost mnie (na prawym skrzydle, stojąc twarzą do sceny) stało dwóch facetów z chórków- to że śpiewali genialnie to jedno, ale obaj mieli niesamowite osobowości- starczyłoby na to, żeby każdy z nich z osobna był solową gwiazdą
Bardzo mi się podobali, w każdym razie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Hej, może i Ameryki nie odkryłem, ale kolega mRm przesłał mi świetne zdjęcia z Gali i wiecie co? na zdjeciach idealnie widac na Michaela nosie plamki czarnej skóry, tzn, są bardziej brązowe, ale tak czy siak, potwierdza sie choroba Vitiligo, wciąż!:D Wkleił bym te zdjecia, ale jak kolegami napisał są objęte prawami autorskimi i są wyłacznie do urzytku domowego. Wiec jak, ktoś chce to zobaczyć napiszcze do kolego mRm, i sami zobaczycie, a warto:D:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
A czemu większość z widowni (nie wiem czy tylko fani Michaela?) miała takie żółto-zielone paski na nadgarstkach? Czyżby to były bilety? Ciekawe :]
edit --->
Dzięki za wyjaśnienie!Tinkerbell78 pisze:Wristbands. Zawsze takie sie dostaje na koncertach gdy jest sie na arenie.
Ostatnio zmieniony ndz, 03 gru 2006, 19:56 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
-
- Moon_Walk_Er