Michael Jackson - King of Pop (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Kurczę...totalna porażka. Żadnego WH czy Speechless....lol. Nie tego się spodziewałam.A gdzie Morphine, czy Carousel ja się pytam!
Na pewno Polska edycja KOPu nie zagości u mnie na półce.
Nie mam konta, więc na Ebay.u dużo sobie nie kupie :((
ale, jadę do Niemiec, to szarpnę się na niemieckiego KOPa. Lepsze to niż nasza wersja.
Na pewno Polska edycja KOPu nie zagości u mnie na półce.
Nie mam konta, więc na Ebay.u dużo sobie nie kupie :((
ale, jadę do Niemiec, to szarpnę się na niemieckiego KOPa. Lepsze to niż nasza wersja.
Marnie. Nie ma niczego, co przykułoby moją uwagę. Cieszy Say Say Say, cieszy We are the World, cieszy obecność mniej docenionych - moich zdaniem - utworów w dyskografii Michaela. Who is it, Dangerous, Liberian Girl, Human Nature, Give in to me, Stranger in Moscow, They Don't Care About Us... nie znajdziemy tego na wielu innych składankach. Tylko, że sam mam to już na innych płytach. Wolę do kolekcji dołączyć coś ciekawszego.
Ciekawe, wedle jakich kryteriów dokonano rozmieszczenia utworów na składance. Jeżeli wg ilości oddanych głosów, to dziwi obecność Beat it za Ghosts. Swoją drogą... ciekawe, czemu w Polsce ten drugi utwór cieszy się taką popularnością.
Zapraszam do głosowania w nowej ankiecie.
Ciekawe, wedle jakich kryteriów dokonano rozmieszczenia utworów na składance. Jeżeli wg ilości oddanych głosów, to dziwi obecność Beat it za Ghosts. Swoją drogą... ciekawe, czemu w Polsce ten drugi utwór cieszy się taką popularnością.
Zapraszam do głosowania w nowej ankiecie.
Ostatnio zmieniony pn, 22 wrz 2008, 18:51 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
- malakonserwa
-
definicja: verb [T] to rub something using a piece of cloth or brush to clean it and make it shinehomesick pisze:polish
nie mogłam sie powstrzymać no
Co do ankiety, to opcja nr 3 -> Nie! Nigdy! W życiu! Nie dam się!
Nie interesuje mnie ten składak (ani polski, ani europejski, ani światowy ;p), podobnie jak T25th...
pfff...nawet nie próbowałam klikać palcem w enter w tej sprawie ;pLika pisze:Kto więc próbował głosować (...)
Ostatnio zmieniony pn, 22 wrz 2008, 20:14 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- malakonserwa
- malakonserwa
Home Ty nieuświadomiona jesteś, jak niewinne dziecię ;Phomesick pisze: kcem na gwiazdke!
Do gwiazdki 3 miesiące. Sony nie zasypuje gruszek w popiele.
Christmas składak pewnie już się robi...
Nie będę pisać tego, co wszyscy teraz piszą.
Jedno mnie tylko zastanawia.
Skłonna jestem stwierdzić, że wyniki są takie, jakie z założenia miały być według Sony.
Wiemy dobrze jak ciężko było oddać głos.
Miał naprawdę dużo szczęścia ten, komu udało się zagłosować za pierwszym razem.
Kto więc próbował głosować po raz drugi, trzeci, piąty, aż do skutku...
Szczerze wątpię w zaciekłość "przypadkowych internautów"
Tak po prostu miało być i tyle!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- LoveMichaelJackson
Mam pytanko?
moze mi ktos wytlumaczyc co z tym konkursem "King Of Pop" bo chyab czegos niedoczytalam albo doczytalam i zapomnialam;/ jak to bedzie czy wyniki kto cos wygral beda na tej stronie napisane czy moze kazdy dostanie e-mail z wiadomoscia??
GIVE IN TO ME :*