BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
no i teraz wam napisze że dziś wchodzę sobie do EMPiKU i co widzę na półce BRAVO LEGENDS i twarzyczka MJ się uśmiecha ........ o mało nie padłam jak to zobaczyłam . 24.50zl i jest MOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu a jak mi sie ręce trzęsły jak płaciłam za nie !!!!!!!!!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
W Galerii Łódzkiej jest jescze jedna sztuka na 100% no była jak ja kupowłam około 2 godzin temu :) Pani powiedziała ze było więcej .... jutro jeszcze pódę do Manufaktury zobaczyć tam jest największy EMPiK jak będa to dam znać . Ale to jutro bo dziś już iść mi się nie chce !!! Ale powiem Wam szczerze ze sie zawiodłam tym wydawnictwem bo ktoś kto miał BRAVA to już ma wszystko , no może prawie wszystko . Ale większość to przedruki ze starych numerów BRAV w troche lepszej szacie graficznej . A i mały Polski akcent a mianowicie jest cytat z Łukasza Podolskiego jak to mówi o MJ
PS Hope jeśli w Łodzi jest to muszą ci sprowadzić do każdego EMPiKU w PL tylko powiedz dokładnie nazwę i ze jest w Łodzi a sprowadzą z jakiegoś innego Empiku . Muszą ja juz nei raz tak robiłam .
PS Hope jeśli w Łodzi jest to muszą ci sprowadzić do każdego EMPiKU w PL tylko powiedz dokładnie nazwę i ze jest w Łodzi a sprowadzą z jakiegoś innego Empiku . Muszą ja juz nei raz tak robiłam .
Byłam dzisiaj w Empiku i kupiłam to Bravo.Malwina masz rację-to wydawnictwo to wiekszośc przedruków tego co już było.Ale wydawnictwo bardzo ładne-zaraz przypomniały mi się początki mojego fanowania mmm...
Jako to wydawnictwo będzie dostępne w każdym Empiku a jesli nie to Ci to sprowadzą z każdego innego.
Jako to wydawnictwo będzie dostępne w każdym Empiku a jesli nie to Ci to sprowadzą z każdego innego.
dzień po oficjamym wydaniu gazety byłam w swoim miasteczku w empiku, sptać kiedy bedzie. Powiedziano mi, ze juz o wszytskim wiedza, i ze bedzie za jakies 2 dni,albo 4 . Przychodzę na czwarty dzień i mi mówią, że w ogle nie wiedza o co mi chodzi. taka wiadomosc do nich nie dotarla. Zostawiłam numer notaktowy, żeby zadzwonili, jkaby cos do nich dotarło. Nic, głucha cisza! a wczoraj patrze ktos do mnie dzwoni na lekcji, odlączam i co? na przerwie słyszę, jak na sekretarce nagrała mi sie babka z focusa. Ciesze sie, że wogóle zadzwonili! Ale te sto stron, to lekk aprzesada. tam jest ich 60, a erszta to plakaty.... no le dobre i to. Cena.... gały mi wypadły z orbit, zeby tyle cos takiego kosztowała, bo 25.50, ale w końcu jest moje!!!!!!!
a dziwi mnie, że przyszedł chyba tylko jeden egzemplarz , bo nie byo tego na półce a przyniesli mi z magazynu.
a dziwi mnie, że przyszedł chyba tylko jeden egzemplarz , bo nie byo tego na półce a przyniesli mi z magazynu.
L.O.V.E. is all what we have...
wiecie co ja już nie raz w przeszłaości płaciłam za gazety z MJ DUŻO więcej więc te 25 zl to lajcik szczerze wierzcie mi !!! No i macie CAŁĄ gazetkę i plakaty a ja płaciłam po 50 zl za pare kartek , lecz po ponad 10 latach taka gazetka to unikat i wtedy będziecie się szczycić iz ja macie !!!
-