BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

no i teraz wam napisze że dziś wchodzę sobie do EMPiKU i co widzę na półce BRAVO LEGENDS i twarzyczka MJ się uśmiecha ........ o mało nie padłam jak to zobaczyłam . 24.50zl i jest MOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu a jak mi sie ręce trzęsły jak płaciłam za nie !!!!!!!!!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Malwina zartujesz????Skoro w Łódzkim Empiku jest to znaczy że można to sprowadzać już.Ale super wiadomość. ;-)
Obrazek

Post autor: hope »

to nie fair !
a ja dzisiaj byłam w empiku w nowym Focusie (Galeria)
i pytałam się :
- nie, skoro to niemiecka to nie!

a ciotka już wyjechała.
nie wiecie może do kiedy ta gazetka będzie dostępna ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

W Galerii Łódzkiej jest jescze jedna sztuka na 100% no była jak ja kupowłam około 2 godzin temu :) Pani powiedziała ze było więcej .... jutro jeszcze pódę do Manufaktury zobaczyć tam jest największy EMPiK jak będa to dam znać . Ale to jutro bo dziś już iść mi się nie chce !!! nenene Ale powiem Wam szczerze ze sie zawiodłam tym wydawnictwem bo ktoś kto miał BRAVA to już ma wszystko , no może prawie wszystko . Ale większość to przedruki ze starych numerów BRAV w troche lepszej szacie graficznej . A i mały Polski akcent a mianowicie jest cytat z Łukasza Podolskiego jak to mówi o MJ nenene :dance:

PS Hope jeśli w Łodzi jest to muszą ci sprowadzić do każdego EMPiKU w PL tylko powiedz dokładnie nazwę i ze jest w Łodzi a sprowadzą z jakiegoś innego Empiku . Muszą ja juz nei raz tak robiłam .

Obrazek
Jako

Post autor: Jako »

Nie wiem czy rezygnować z zamówienia od znajomej z Niemiec... To chyba będzie długo w sklepach.....Swoją drogą niezła przebitka cenowa.:)
Dajcie znać jak ktoś będzie wiedział czy we Wrocławiu w empiku będzie, dzieki z góry.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Byłam dzisiaj w Empiku i kupiłam to Bravo.Malwina masz rację-to wydawnictwo to wiekszośc przedruków tego co już było.Ale wydawnictwo bardzo ładne-zaraz przypomniały mi się początki mojego fanowania mmm...
Jako to wydawnictwo będzie dostępne w każdym Empiku a jesli nie to Ci to sprowadzą z każdego innego. ;-)
Obrazek

Post autor: hope »

Dzięki dziewczyny !
Jutro będę w Zielonej to od razu skoczę i do jednego i do drugiego empiku i ich pomaltretuje ! :)
Nie ma MJa ? To będzie ! :)
Mam nadzieję, że mi sprowadzą bo na półkach tego nie ma.
A gdzie znalazłyście ?
W dziale "Dla dzieci" wśród innych Brav czy w innym ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

No i tak JEST TO W KAŻDYM EMPiKU z Łodzi więc sądze ze wszędzie będzie pochodźcie i się popytajcie !!!!

W Łodzi leży razem z innymi muzycznymi gazetami dla "dzieci" :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Little_Lilly

Post autor: Little_Lilly »

dzień po oficjamym wydaniu gazety byłam w swoim miasteczku w empiku, sptać kiedy bedzie. Powiedziano mi, ze juz o wszytskim wiedza, i ze bedzie za jakies 2 dni,albo 4 . Przychodzę na czwarty dzień i mi mówią, że w ogle nie wiedza o co mi chodzi. taka wiadomosc do nich nie dotarla. Zostawiłam numer notaktowy, żeby zadzwonili, jkaby cos do nich dotarło. Nic, głucha cisza! a wczoraj patrze ktos do mnie dzwoni na lekcji, odlączam i co? na przerwie słyszę, jak na sekretarce nagrała mi sie babka z focusa. Ciesze sie, że wogóle zadzwonili! Ale te sto stron, to lekk aprzesada. tam jest ich 60, a erszta to plakaty.... :knuje: no le dobre i to. Cena.... gały mi wypadły z orbit, zeby tyle cos takiego kosztowała, bo 25.50, ale w końcu jest moje!!!!!!! :happy:

a dziwi mnie, że przyszedł chyba tylko jeden egzemplarz , bo nie byo tego na półce a przyniesli mi z magazynu. :-)
L.O.V.E. is all what we have...
Awatar użytkownika
Malwina24

wiecie co ja już nie raz w przeszłaości płaciłam za gazety z MJ DUŻO więcej więc te 25 zl to lajcik szczerze wierzcie mi !!! No i macie CAŁĄ gazetkę i plakaty a ja płaciłam po 50 zl za pare kartek , lecz po ponad 10 latach taka gazetka to unikat i wtedy będziecie się szczycić iz ja macie !!!

Obrazek
Invincible

Post autor: Invincible »

Dzisiaj właśnie dotarło do mnie to moje ,,drogocenne"" ,,BRAVO LEGENDS" :happy: :happy: :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie

Post autor: Susie »

Ja mam pytanie czy ktoś zamawial z europressu bravo legends albo jakies inne brava i czy macie z nim jakis kontkat?Bo mi cos gosciu w ogole nie odpisuje a juz wplacilam (prawie 80zl :zgon: )
Obrazek
You promissed me "you never can say goodbye"!!.
sandrus

Post autor: sandrus »

Susie ja zamówiłam z europerssu i nie dostałam jeszcze ;/ wpłaciłam w poniedziałek kase to chyba już powinnam dostać a jak na razie tego nie mam. Mi też koleś w ogóle nie odpisuje. Jak nie dostane do jutra to do niego zadzwonię.
Żaneta

Post autor: Żaneta »

Susie masz tutaj numery kontaktowe do EuroPressu +48 022 8772070 lub +48 022 8772080, popros o dział prenumeraty. Ja tez zamówiłam z EuroPressu w tym tygodniu i tez czekam.
Awatar użytkownika
moonglow

Post autor: moonglow »

ja też zamówiłam w Euro Pressie. Zanim kupiłam gość mi odpisywał, teraz jak zapytałam o koszty przesyłki to już cisza. chciałam mu dzisiaj wysłać pieniądze, no ale skoro mówicie że nie ma z nim kontaktu i gazety jeszcze nie doszly to już sama nie wiem co robić :/ (?)
Obrazek
ODPOWIEDZ