Maharet pisze:Słuchajcie - zróbmy listę, kto może i by chciał się zgrupować w piątek, hmm??? W ten piątek of course.
No i może jeszcze ktoś nowy się dołączy???
Znaczy... jeśli macie ochotę, w tak krótkim odstępie czasu ;PP
Trochę mi się sytuacja zmieniła i myślę, że gdybym się postarała to bym wieczorek i nockę wyskrobała na zabawę w miłym towarzystwie ;DDD
No nie wiem - co Wy na to?
ja z checia ;] ale ze w ten??;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Dangerous_Dominika pisze:w kazdym razie ja sie pisze na 100%
- to świetnie
Ciekawe czy jeszcze ktoś się do nas dołączy, czy pójdziemy tylko same w duecie Skoro Thriller Night to fanów MJa nie zabraknie to można poszerzyć znajomości ... Wstęp wolny czy jak? Nie byłam w tym Byczym nigdy
Maharet pisze:Ciekawe czy jeszcze ktoś się do nas dołączy, czy pójdziemy tylko same w duecie Skoro Thriller Night to fanów MJa nie zabraknie to można poszerzyć znajomości ... Wstęp wolny czy jak? Nie byłam w tym Byczym nigdy
wstep wolny..czytalam o tym Pubie i ma dobre opinie ;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Dziewczyny, przepraszam Was, ale jeszcze nie wiem, czy pójdę :(
Wrócę do domu przed 18" i nie wiem jak się będę czuła, bo ostatnio jakoś ciągle jestem zmęczona (urlop dał się we znaki) ;)
Myślę, że jak pójdę, to na pewno wyłowię Was w tłumie na miejscu.
P.S. Mam swój album Czaplińskiego (rodzinka przejeżdżała przez Łódź i mi przywiozła)! :) Gotowy do podpisu. Już nie mogę się doczekać przyszłej soboty
Widzę ze wybieracie się do Byczkowego ;)
Ja niestety nie pójdę bo wyjeżdzam jutro popołudniu i wracam w niedziele :(
Tak więc życzę dobrej zabawy (przy MJu innej nie będzie :D ) I do przyszłej soboty