Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Hej Buszmen, próbowałam wysłać prośbę przez PW ale nie pokazało mi się w wysłanych więc jak dostaniesz podwójnie to pardon, a jak wcale to będę smutna hehhe
Ewentualnie spróbuję inaczej sie z Tobą skontaktować. Chodzi mi oczywiście o sygnaturkę plus avatarek, lecz z moich ukochanych konkretnych zdjęć - nie chciałabym jednak dublować jeśli ktoś je już wykorzystał... dlatego wolałabym je Tobie najpierw przesłać do weryfikacji:)
kickuś pisze:Hej Buszmen, próbowałam wysłać prośbę przez PW ale nie pokazało mi się w wysłanych więc jak dostaniesz podwójnie to pardon, a jak wcale to będę smutna hehhe
Ewentualnie spróbuję inaczej sie z Tobą skontaktować. Chodzi mi oczywiście o sygnaturkę plus avatarek, lecz z moich ukochanych konkretnych zdjęć - nie chciałabym jednak dublować jeśli ktoś je już wykorzystał... dlatego wolałabym je Tobie najpierw przesłać do weryfikacji:)
kickuś pisze:Hej Buszmen, próbowałam wysłać prośbę przez PW ale nie pokazało mi się w wysłanych więc jak dostaniesz podwójnie to pardon, a jak wcale to będę smutna hehhe
pzdr
Buszmen, publicznie powtórzę - masz u mnie piwo lub co tam sobie zażyczysz;]
co jak co, ale sygnaturkę to mam najpiękniejszą na świecie!!
Mam prośbę Buszmen: oczywiście chodzi o sygnaturkę i avatarka
Jeśli mógłbyś to zrobić, to zależałoby mi na motywie z Billie Jean, Smooth Criminal lub jednej z ostatnich sesji (pozostawiam Ci dowolność - ważne żeby było ładne). Acha - miło by było gdybyś zrobił coś w odcieniu czerwieni (ewentualnie czerni lub srebra). Z góry dziękuję!!!
Maro pisze:cos w kolorach srebno szarych z jakimis niezlymi efektami,i pomaranczowa wstazeczka Zagłębiowski Fan?
Buszmen pisze:Co to wstążeczki, to zastanowimy się w Ślunskim gronie, czy emigrantowi sie należy
Busz, ja myślę,że kolega Maro zasługuje na wstążeczką z napisem"Zagłebiowski fan". Skoro my momy napis "Ślonski fan MJ", to czymu łon niy mo repryzyntować swoich "z zagranicy" hihi.
Maro pamietasz naszą mała kłotnię na zlocie 3 marca?
p.s. Busz te Twoje sygnaturki są naprawdę extra!==>Genialnos Buszmenos Twórcos Sygnaturkos