Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Eee...mnie podoba się ten nowy wizerunek chociaż mało prawdopodobne by tak sie zmienił.To wygląda na fotomontaż..a szkoda.....
Na tym zdjeciu jest taki sexy że ...........schrupałabym go...
Jestem za jego zmiana na bardziej męską...oj przybyłoby mu fanów a raczej fanek:)
Powiększe sobie to zdjeciolo i znów będę wzdycha do MJa
Wiecie co, I have a dream, nie wiem, czy się sprawdzi ponowanie jak Uniewinnie Michaela, itp. Ale mam nadziję, ze po tm snie, jak przed uniewinniem sen się sprawdzi. Śniło, mi się, że dostałem wiadomośc od MJJForum, że Singiel został zrealizowany:) Mam nadziję, ze teraz bedzie te kilka (5-6 dni) i sprawdzi się:D
Mike pisze:Wiecie co, I have a dream, nie wiem, czy się sprawdzi ponowanie jak Uniewinnie Michaela, itp. Ale mam nadziję, ze po tm snie, jak przed uniewinniem sen się sprawdzi. Śniło, mi się, że dostałem wiadomośc od MJJForum, że Singiel został zrealizowany:) Mam nadziję, ze teraz bedzie te kilka (5-6 dni) i sprawdzi się:D