Zdjęcia z 31 grudnia - mam nadzieje że to ostatni raz jak wyskoczył w takich ciuchach. W koncu następnego dnia był już nowy rok :D Warto złapać coś na plus w tym roku :D
Kto jak kto ale Jackson lansować to się potrafi. Doda w swoich szmatkach wysiada przy nim. Chciałbym mieć aż tyle dystansu do siebie i świata ile ma Michael. Bo ja nawet do taniego lidlla nie wyszedłbym w tym co on na siebie zakłada robiąc zakupy. Chociaż parasolka mogłaby się przydać bo okropne jarzeniówy mają w tych naszych marketach.
Ojj mają, mają. Przyznam racje, już nie raz dostałam po oczach patrząc na najwyższą półkę ...
Xscape, muszę przyznać Ci rację. Ja również nie mogłabym chociaż na minutkę skoczyć do "Biedronki", którą mam za płotem w piżamie. A Michael chociaż legenda, chociaż gwiazda - ma to totalnie gdzieś. Moim zdaniem taki dystans powinny mieć wszystkie gwiazdy...
Moze nie życzył sobie walenia fleszem prosto w twarz . To jego sprawa. Ale niezły schiz . Ludzie, albo nie wiedzieli, że to on, albo nie wierzyli. Kurcze ale mieli farta. Ale co zauwazyłam to te a' la hindusko-arabskie tuniki. Znowu ma taką na sobie i to nie ta sama co miał w masce Zorro. Moze podarek od szejka? :D