[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Jeanny100 pisze:11.15 Rondo Śródka tylko się nie spóźnijcie

ehm... :P ze względu na obowiazującą tu cenzure, pozostawie to bez dalszego komentarza nenene

Też się nie moge doczekać :D Mam nadzieje że przez ten śneig nie spóźni mi się pociąg i zdąze... Jak nie to... :surrender: Trzeba być dobrej myśli
Do jutra kochani :dance:
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

super, przekaże jej:D
newbie

Post autor: newbie »

Ponownie proszę o robienie zdjęć (im więcej, tym lepiej). Nie wykluczam, że niedługo się przydadzą ;). Osoby, które uważają, że ich wizerunek jest zbyt cenny proszę na czas wykonywania fotek solidnie ukryć ;).
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

newbie a po co te zdjęcia?? ;-)
ogólnie Jeanny... hmmm haha "nie spóźnijcie sie"?? :smiech: mam nadzieję że nie przypomnisz sobie o 11:15 że wypadałoby w końcu wyjść z domu xP
Agni to co ja takiego zrobiłam że aż z TII mnie zapamiętałaś? haha chyba tak charakterystyczna nie jestem xP
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

1. Jeanny100
2. MichaelsAngel
3. Weronika_poznań
4. janet.em
5. Asiacityo6
6. Agni
7. MJ_Angel
8. Iskierka
9. nat
10. Muszka
11. P.Y.T.95
12. hubertous

Melduję obecność na jutrzejszym tanecznym zlocie ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

Ale było dziś fajnie ;). Mamy opanowany cały Beat it xd. Czyli za tydzień o tej samej porze? Tak samo jak dzisiaj - Rondo Środka 11.15? Trzeba się zastanowic jakiego układu mozna sie nauczyc. The way you make me feel xdxd, Thriller, Billie Jean, Dangerous, Bad(?), przychodzi mi do głowy jeszcze They Don't care about us z This is it... Juz dzisiaj ten pomysł padł, ale nie musimy uczyc sie tylko układów Michaela. Rzucajcie propozycje układów, zebysmy mogli sb jakos te lekcje zaplanowć xd ;) Pozdro i do soboty xd
PS Kiedy wrzucicie zdjęcia xd? Czuje się przerazona... xd
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

hmm to moze na przyszłych zajęciach zaczniemy thrillera? xDD

ja przyznam że jestem mega zadowolona z tych zajęć :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

tez myśle że Thriller byłby dobry ;-)

Zajęcia jak najbardizej udane :D nie moge sie doczekac nastepnych japrosic Mam nadzieje że nei zrobie juz tak mocnego wejścia jak dziś :surrender: nenene

Boje sie zdjęć ale wierze w Jeanny, że zrobi jakąś selekcje :P
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

hej!
Sory za dzisiejsze spóźnienie! Zamknęli mi przejazd kolejowy :/ a na szlaban się czeka :(.
Słuchajcie - wybaczcie, że znów zacytuję "blond królową" - jesteście ZAJEBIŚCI! Drugie spotkanie oceniam bardzo wysoko! Cały Beat it! Extra :D Trzeba na każdy tydzień przygotowywać propozycje układów, czeka nas wszystkich pewna praca. Czy macie jakieś pomysły na rozwinięcie naszych zajęć? Dziś chciałam omówić kilka na spotkaniu, dziś, jutro relacja. Kto może - przybywać na 20:00 do Charyzmy!
Powiem Wam jeszcze, że za każdym naszym tanecznym spotkaniem mam mega adrenalinę, dostaję wielkiego emocjonalnego kopa. Zajęcia się kończą, jadę do domu i jeszcze przez kilka godzin jestem nakręcona. Kiedy się w końcu rozluźniam - mam ochotę skakać z radości.

Bardzo dzięks za dzisiejsze spotkanie! Everyone!!!!
aaa newbie - kiedy do nas dołączasz?!

no i jeszcze jedno grupo - jeśli mamy już żywego Huberta - nauczyciela z krwi i kości (a nie nagrywanego na płytę), który dodatkowo nie zawsze może z nami być - czemu uczymy się z płyty?!
Ostatnio zmieniony sob, 30 sty 2010, 17:10 przez weronika_poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Ja dzisiaj odpadam, jak zawsze zresztą ;p
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

Oglądałam dzis Thrillera (znowu) i bardzo chce umiec tańczyc ten układ!!! Myslę ze thriller to dobry pomysł na następne zajęcia, ale chyba nie uda nam się zobic całego układu na jednych zajęciach. On jest trudniejszy i przedewszystkim dłuzszy. Beat it jest krutkie a skonczylismy na styk. Mnie dzisiaj tez nie bdzie... Bardzo bym chciała, ale rodzice mi nie pozwalają ;/ ;| Miłej zabawy w takim razie!!!
PS proponuje zeby na nastepne spotkanie taneczne kazdy przyniósł liste układów, których mozna by się było nauczyc, ale niech to bda realne propozycje xd. Pozdawiam
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Jak macie jakieś nagrania to wrzućcie proszę na YT ;) to może motywować innych ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Było super! Dziękuję wszystkim :) Wciąż mi się tańczyć chce teraz :)
Myślę, że "Thrillera" faktycznie trzeba będzie rozłożyć na dwa spotkania, ale sądzę, że pomysł jest dobry.
I też mam nadzieję, że Jeanny zrobi jakąś selekcję zdjęć :P Jeanny, pamiętaj, że ja też piąty punkt regulaminu zakwestionowałam! :D
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

Mnie mimo, że nie byłam za długo to i tak się podobało. ;-)
Następnym razem zostaje do końca. :happy:
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

tancerz pisze:Jak macie jakieś nagrania to wrzućcie proszę na YT ;) to może motywować innych ;)
Są tylko zdjęcia jak na razie ;-) Ale o filmikach trzeba by pomyśleć za jakiś czas.

Za tydzień zrobimy albo Thrillera, albo Billie Jean lub The Drill z This Is It:) Co proponujecie?

Jak dla mnie bardzo, ale to bardzo udany dzień. Poznałem kilka nowych, ciekawych osób z forum, układ do Beat It już calutki we właściwą stronę wykonujemy - a to wszystko tylko w czasie jednych zajęć! ;-) Karolina wykazała się dużą spostrzegawczością;D

No, a następnie wypad do charyzmy, kolejna fajna sprawa :-)
Dzięki wszystkim za taniec, rozmowy i wspólną zabawę oraz mam nadzieję, iż kolejna sobota będzie dniem równie udanym zarówno dla mnie, jak i dla reszty naszej poznańskiej ekipy ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
ODPOWIEDZ