Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Moscan pisze:Na listę nie weszły i kończą udział w zabawie:
Get on the Floor
Że co proszę?!
Off The Wall - 10
Up Again - 9
Happy - 8
I Was Made To Love Her - 7
Another Part Of Me - 6
Keep The Faith - 5
Ain't No Sunshine - 4
Whatever Happens - 3
Bad - 2
Speechless - 1
Moscan pisze:
Na listę nie weszły i kończą udział w zabawie:
Get on the Floor (133 pkt.)
Break of Dawn (122 pkt.)
Wanna Be Startin' Somethin' (115 pkt.)
Ben (115 pkt.)
No jak tak można?!
Liberian girl 10
Smooth criminal 9
Another part of me 8
Ain't no sunshine 7
Off the wall 6
Keep the faith 5
Morphine 4
Whatever happens 3
Superfly sister 2
Happy 1
Ostatnia piątka fajnie mi się ułożyła Normalnie jak Afroman Because I got high, pomjając niektóre wersy w tej piosence oraz fakt, że chodzi o inny środek.
Ostatnio zmieniony pn, 21 cze 2010, 22:47 przez a_gador, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl
Na listę nie weszły i kończą udział w zabawie:
Break of Dawn (122 pkt.)
O losie
Na pewno odpada BoD ? szkoda
znęcacie sie nad moją ukochna Invicible!
10. WHATEVER HAPPENS
09. Keep THE FAITH
08. LIBERIAN GIRL
07 MORPHINE
06. SPEECHLESS
05 . BAD
04. AIN'T NO SUNSHINE
03. JAM
02. SMOOTH CRIMINAL
01. ANOTHER PART OF ME
Ostatnio zmieniony pn, 21 cze 2010, 22:46 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 2 razy.
Smooth Criminal 10
Whatever Happens 9
Jam 8
Another Part of Me 7
Off the Wall 6
Bad 5
I Was Made to Love Her 4
Ain't no Sunshine 3
Liberian Girl 2
Superfly Sister 1
karin861 pisze:Ejj ja się tak nie bawię, no żesz cholercia jasna no...
a_gador pisze:No jak tak można?!
To jest wynik Waszego strategicznego głosowania. Głosujecie na kawałki mniej popularne myśląc, że te bardziej popularne dadzą sobie spokojnie radę. Tak jednak nie jest. Widać to było ostatnio, gdy odpadły utwory z czołówki Off The Wall i widać teraz. Utwory, które zajmowały wysokie lokaty, gwałtownie spadły. Ponieważ myśleliście, że skoro już są na liście, to sobie poradzą. Nie zdziwiłbym się, gdyby teraz Liberian Girl, Speechless, czy Off The Wall nagle wypadły z listy. Takie przypadki już bywały, niestety.
Ostatnio zmieniony pn, 21 cze 2010, 22:55 przez Moscan, łącznie zmieniany 1 raz.
Moscan pisze:Na listę nie weszły i kończą udział w zabawie:
Get on the Floor (133 pkt.)
Break of Dawn (122 pkt.)
Ben (115 pkt.)
O żesz...
Superfly Sister - 10 pkt
Morphine - 9 pkt
Off The Wall - 8 pkt
Up Again - 7 pkt
Another Part of Me - 6 pkt
Happy - 5 pkt
Smooth Criminal - 4 pkt
Speechless - 3 pkt
Bad - 2 pkt
Liberian Girl - 1 pkt
10. Keep the Faith
9. Another Part of Me
8. Morphine
7. Speechless
6. Liberian Girl
5. Off the Wall
4. Whatever Happens
3. Smooth Ciminal
2. Superfly Sister
1. Ain't No Sunshine
Moscan pisze:
To jest wynik Waszego strategicznego głosowania. Głosujecie na kawałki mniej popularne myśląc, że te bardziej popularne dadzą sobie spokojnie radę.
Przepraszam Moscan ale ja się jednak z Tobą nie zgodzę, Break of Dawn miałam jako numer 1, a WBSS jako 3... Dobrze, że Jam nie odpadło. Więc jak to jest? Skoro dużo ludzi chciało Break od Dawn ratować (tak jak ja) i mimo to nie weszło. Więc nie mów mi, że moje głosowanie sensu nie miało, bo po to głosowałam by się nie wkurzyć jak to wyleci...
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one".You're always in my heart Michael :*
Moscan pisze:To jest wynik Waszego strategicznego głosowania. Głosujecie na kawałki mniej popularne, myśląc że te bardziej popularne dadzą sobie spokojnie radę. Tak jednak nie jest. Widać to było ostatnio, gdy odpadły utwory z czołówki Off The Wall i widać teraz
Wypraszam sobie; głosuję zawsze zgodnie ze swoim gustem i upodobaniami, szczególną estymą obdarzając kawałki z mojego ukochanego Off The Wall, nie bacząc na strategię. Faktem niezaprzeczalnym jest, że piosenki z okresu Motown (przede wszystkim) i albumu Off The Wall niezmiennie przechodzą bez większego echa. Nie mam pojęcia, w czym tkwi przyczyna takiego stanu rzeczy; czyżby ignorancja głosujących? Proszę więc nie przytaczać moich słów w kontekście głosowania strategicznego. Dziękuję
Whatever Happens 10
Ain't No Sunshine 9
Happy 8
Liberian Girl 7
Off The Wall 6
Keep The Faith 5
Morphine 4
Speechless 3
Another Part Of Me 2
Superfly Sister 1
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"