Wie może ktoś skąd pochodzi fragment, który zaczyna się w 4:22?
Jest gdzieś osobne video dot. tego wydarzenia?
Proszę, bardzo mi na tym zależy. Michael wygląda to niesamowicie, bije od niego jakaś energia... i sposób w jaki rozmawia z tymi ludźmi, nie wiem czemu ale wywiera na mnie ogromne wrażenie, przewijam wciąż i oglądam ten sam fragment
Wie może ktoś skąd pochodzi fragment, który zaczyna się w 4:22?
Jest gdzieś osobne video dot. tego wydarzenia?
Proszę, bardzo mi na tym zależy. Michael wygląda to niesamowicie, bije od niego jakaś energia... i sposób w jaki rozmawia z tymi ludźmi, nie wiem czemu ale wywiera na mnie ogromne
Mi za to zależy na filmiku w ujęciach 2:32.
A ma ktoś jeszcze filmik ze spotkania MJ'a i Księżnej Diany z 88r.
KLA12 pisze:Może ktoś znalazł filmik gdzie ktoś uczy kroków do smooth criminal ?
Bardziej chodzi mi o ceļu aby ta osoba Która uczy była odwrócona tyłem do kamery. Byłabym wdzięczna
editt a widziałaś ten filmik? http://www.facebook.com/video/video.php ... 8561937346
Ten koleś był na konferencji w O2 wtedy, w marcu... Widział Michaela z takiego bliska. Wyobrażam sobie jakie to musiało być przeżycie... Ja oglądając nagranie z tej perspektywy byłam oszołomiona...
Ci wiwatujący ludzie...
[quote = "Susie."] [quote = "KLA12"] Może ktoś znalazł filmik gdzie ktoś uczy kroków do sprawnego karnym?
Bardziej chodzi mi o ceļu aby ta osoba Która uczy była odwrócona tyłem do kamery. Byłabym wdzięczna [/ quote]
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "