Wasze zwierzęta
Ja mam myszkę nazywa sie Marian
i ma już 3 miesiące ,więc jest już dorosły.Mam go zaledwie od 3 tydodni jest bardzo grzeczny i spokojny.Opieka nad nim nie wymaga wiele trudu zato daje wiele radości i satysfakcji.Jest biały , ma 2 czrne paski na grzbiecie i bardzo długi ogon.Ostatnio uciekł z klatki przesiedział 5 dni w szawce z ubraniami bez jedzenia i picia ale przeżył już myślałam że sie nie znajdzie
ale babcia spodni szukała.Uwielbiam go jest kochany

- Steffka :)
- Steffka :)
- TheFunkyDaria
Ja mam:
-Psa, o imieniu Borówka, ur. 22.06.2009 r. to Parson Russel Terier

Uploaded with ImageShack.us
-Królika, o imieniu Bugs, którego mam od 7.07.2009 r.

-Psa, o imieniu Borówka, ur. 22.06.2009 r. to Parson Russel Terier

-Królika, o imieniu Bugs, którego mam od 7.07.2009 r.

- marcinokor
Mam małą kotke Pchełkę. Przywieźliśmy ją z Chorwacji. Zgubiła mame była chuda, mała, wygłodzona. A teraz rośnie jak na drożdżach uwielbia gryźć nas w cokolwiek i naprawdę jest słodka. Oprócz jej mamy jeszcze 3 koty, przychodzą się tylko najeść, a potem szaleją gdzieś po polach. Są to 2 kocice: Kropkę i Izabelle i kocura Łatka.

Pieska kundelka znalezionego parenascie lat temu w kałuzy..
wabi się PYTEK hah choc i tak w domu na niego wolamy roznie.
I obecnie jeszcze jednego ( niestety musimy go wydac) ktorego mama znalazła w lesie , zagłodzonego pokaleczonego i wystraszonego pieska ktory najwidoczniej znudzil sie swoim wlascicielom panom z miasta..
Rasowy psiak ale u licha zapomniałam nazwę. Na razie wraz z mama doprowadzamy go do stanu "przytycia" bo sama skóra i kosci to malo powiedziane.
wabi się PYTEK hah choc i tak w domu na niego wolamy roznie.
I obecnie jeszcze jednego ( niestety musimy go wydac) ktorego mama znalazła w lesie , zagłodzonego pokaleczonego i wystraszonego pieska ktory najwidoczniej znudzil sie swoim wlascicielom panom z miasta..
Rasowy psiak ale u licha zapomniałam nazwę. Na razie wraz z mama doprowadzamy go do stanu "przytycia" bo sama skóra i kosci to malo powiedziane.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Ja mam koszatniczkę, królika i kota który ciągle gdzieś w nocy wybywa... Królik jest bardzo nerwowy, warczy na mnie i nazwałam go Michael, bo gdy był jeszcze malusi, puchaty i nie spasiony to był... no cóż... milusi i przyjemny w dotyku ^^ A koszatniczkę mam już kilka lat.. niestety jest ślepa na dwa oczka i bardzo jej trudno, ale jest pociesznym zwierzątkiem, które najbardziej kocham z całego mojego ZOO ;D
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Make it a better place
For you and for me
ja mam dwa charty whippety(Amelka,Azja), dwa pudle mini apricot(Zuzia,Honda) owczarka sheltie (Michael dlatego bo tak nieśmiały jak on a zarazem bardzo bardzo wesoły) u pomeranian Krysia
od 2010 zakładam już na swoje nazwisko przydomek
p.s. może jakieś pomysły związane z MJ (Jednoczłonowe)
od 2010 zakładam już na swoje nazwisko przydomek

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
To świetnie z tym przytułkiem, nazwa to może Neverland? Takie proste, ale też związane z MJ :DM.J.[*] pisze:ja mam dwa charty whippety(Amelka,Azja), dwa pudle mini apricot(Zuzia,Honda) owczarka sheltie (Michael dlatego bo tak nieśmiały jak on a zarazem bardzo bardzo wesoły) u pomeranian Krysia
od 2010 zakładam już na swoje nazwisko przydomek![]()
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me