Przecieki od Cascio
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- majkel1994
- majkel1994
@majkel1994: Chodziło mi właśnie o tą 3-minutową wersję skleconą z jednego snippetu. I już nie udawaj, żeś taki znawca bo nic oprócz tych wycieków w LQ nie masz. Nie wspominając już o pełnej wersji All Right. Black Widow szybko nie wycieknie własnie przez wyciek Water. Jedynie AR ma jakąś tam wartość, więc ona na pewno nie wycieknie. Zaufaj mi, że ludzie posiadający AR a jest ich mało nie opublikują jej.
- majkel1994
Nigdy nie powiedziałem, zę je mam. Słyszałem pełne wersje BW i AR i pełna wersja BW jest śpiewana przez Michaela. Obie piosenki są dostępne w wąskim gronie fanów. Jak sam zauważyłeś szybko nie wyciekną i dlatego się mądrzysz bo ich nie słyszałeś. Ale nie będę się przed tobą tłumaczył. Możesz mi wierzyć lub nie. To, że nie ma żadnych wiadomości na temat tych piosenek na mjjcommunity, które nawiasem mówiąc trochę się skompromitowało, to nie znaczy że cos nie istnieje.TheMajkeL pisze:@majkel1994: Chodziło mi właśnie o tą 3-minutową wersję skleconą z jednego snippetu. I już nie udawaj, żeś taki znawca bo nic oprócz tych wycieków w LQ nie masz. Nie wspominając już o pełnej wersji All Right. Black Widow szybko nie wycieknie własnie przez wyciek Water. Jedynie AR ma jakąś tam wartość, więc ona na pewno nie wycieknie. Zaufaj mi, że ludzie posiadający AR a jest ich mało nie opublikują jej.
dyscyplinuj miłością, nie przemocą
Nie słyszałeś tych piosenek, szczególnie Black Widow. Może podasz jakiś snippet, który będzie dowodem?
Powiedz np. jakie 3 słowa są śpiewane w mostku All Right?
W dodatku nie udzielam się w tych sprawach na mjjc. Podaj swój nick na forum, o którym mówisz. Wtedy przyznam Ci rację. ; )
Jeżeli nie wiesz o co mi chodzi jesteś zwykłym oszustem, który mówi, że je słyszał.
Powiedz np. jakie 3 słowa są śpiewane w mostku All Right?
W dodatku nie udzielam się w tych sprawach na mjjc. Podaj swój nick na forum, o którym mówisz. Wtedy przyznam Ci rację. ; )
Jeżeli nie wiesz o co mi chodzi jesteś zwykłym oszustem, który mówi, że je słyszał.
- ManInTheMirror23
- michael mckellar
Może nie powinienem się wtrącać, bo jestem tu nowy ale odnoszę wrażenie, że ktoś ma to bardzo duże ego i musi to pokazać. Jeśli chodzi o wycieki All Right i Black Widow to wątpię, że wyciekły w całości, chociaż nie jestem tego pewien, ale jeśli ktoś uważa, że słyszał to niech tak myśli, po włamaniu na serwery sony możliwe, że krążą gdzieś wśród fanów . Ale nikt nie powinien nikogo obrażać, bo łatwo przykleić komuś łatkę. I tak prędzej czy później usłyszymy te piosenki albo z wycieków, albo na kolejnym pseudo albumie. Po co ta kłótnia skoro to i tak piosenki od cascio, więc ich autentyczność jest podejrzana. Myślę, ze niedługo wszystko się wyjaśni.
A tak poza tym to jak on ma nam udowodnić, że je słyszał skoro my ich nie znamy, więc może podać jakiekolwiek słowa.
W ogóle to szkoda zachodu o piosenki, których nie śpiewa Michael.
A tak poza tym to jak on ma nam udowodnić, że je słyszał skoro my ich nie znamy, więc może podać jakiekolwiek słowa.
W ogóle to szkoda zachodu o piosenki, których nie śpiewa Michael.
- michael mckellar
Pełna wersja Black Widow:
http://www.youtube.com/watch?v=HfhnJ4JAn2Y
Wydaje mi się, że to śpiewa Michael, ale jeśli chodzi o piosenki cascio nigdy nie będę miał pewności. Ale nie zmienia to faktu, ze piosenka jest fajna, dobrze się jej słucha.
Chyba majkel1994 miał rację. To ja czekam na All Right.*
*Już znalazłem, jak zwykle China rządzi, pełne All Right
http://www.tudou.com/programs/view/F3TGgvHYVJI/ Tu mam większe wątpliwości czy to Michael.
http://www.youtube.com/watch?v=HfhnJ4JAn2Y
Wydaje mi się, że to śpiewa Michael, ale jeśli chodzi o piosenki cascio nigdy nie będę miał pewności. Ale nie zmienia to faktu, ze piosenka jest fajna, dobrze się jej słucha.
Chyba majkel1994 miał rację. To ja czekam na All Right.*
*Już znalazłem, jak zwykle China rządzi, pełne All Right
http://www.tudou.com/programs/view/F3TGgvHYVJI/ Tu mam większe wątpliwości czy to Michael.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- marcinokor
- michael mckellar
Nie zapomonaj, że to piosenka cascio i ciekawe czy ta wersja to ta, która zostawił Michael czy cascio sam jej nie kończył. To jak już wyciekły te 2 to chyba już wszystkie piosenki od tego pana mamy
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”