Dokładnie to samo co z jej muzyką... Przygasł...MJJ pisze:Na tych wszystkich nowych zdjęciach Janet bardzo brakuje mi jej ślicznego uśmiechu.
Co się z nim stało ?
Janet Jackson
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- keep_the_faith
Spearmint pisze:Czy ktoś z Was także słyszy krzyk Janet ze "Scream" w nowej reklamie Tiguana,czy to tylko mój niezdrowy fanatyzm?
Skoro znalazły się już trzy osoby które ją tam słyszą to ona chyba naprawdę tam jestSugar pisze:Bałam się już że jestem jedyna
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
http://oh-janet.blog.onet.pl
Hej :) założyłem bloga o Janet :). Jest mało o niej polskich serwisów :) więc dobre i to :)
Hej :) założyłem bloga o Janet :). Jest mało o niej polskich serwisów :) więc dobre i to :)
4 osobykeep_the_faith pisze:Spearmint pisze:Czy ktoś z Was także słyszy krzyk Janet ze "Scream" w nowej reklamie Tiguana,czy to tylko mój niezdrowy fanatyzm?Skoro znalazły się już trzy osoby które ją tam słyszą to ona chyba naprawdę tam jestSugar pisze:Bałam się już że jestem jedyna
Od razu ten krzyk skojarzyłem ze Scream.
Na oficjalnej stronie Janet można przesłuchac 3 piosenki z nadchodzącego albumu:
Rock With U
LUV
Feedback:
http://www.janetjackson.com/site.php
potem klik w jukebox u góry strony
Rock With U
LUV
Feedback:
http://www.janetjackson.com/site.php
potem klik w jukebox u góry strony
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ku mojemu przerażeniu FEEDBACK jest z tych piosenke najlepsze, a - jak juz pisałam wczesniej w tym watku - jest kiepskie.
Koszmarem "starych" wokalistek, dobrych wokalistek, jest chec upodobnienia sie (nieudolnie najczesciej...) do młodych gwiazdek jednosezonowych. Po co to komu to ja nie wiem.
Janet, która stworzyła album The Velvet Rope teraz nagrywa muzyczne dramaty. Szkoda.
Patrząc na nią boję się o Michaela nowa płytę. On tez chce być "na czasie" i zabiera sie do tego w niepokojacy sposób (Akon, Will.I.Am etc).
Nowa Janet to dla mnie ta sama półka co Britney czy jaka inna "lalka". Gdzieś sie zatraciła...
...pzdr
s_
Koszmarem "starych" wokalistek, dobrych wokalistek, jest chec upodobnienia sie (nieudolnie najczesciej...) do młodych gwiazdek jednosezonowych. Po co to komu to ja nie wiem.
Janet, która stworzyła album The Velvet Rope teraz nagrywa muzyczne dramaty. Szkoda.
Patrząc na nią boję się o Michaela nowa płytę. On tez chce być "na czasie" i zabiera sie do tego w niepokojacy sposób (Akon, Will.I.Am etc).
Nowa Janet to dla mnie ta sama półka co Britney czy jaka inna "lalka". Gdzieś sie zatraciła...
...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Janet przepadła po historii z Superbowl. Album All For You, pomimo że był słabszy niż poprzednie krążki, nie był zły. Someone To Call My Lover, Son Of A Gun, You Ain't Right, Trust A Try, Feels So Right, Who czy Come On Get Up były bardzo przyzwoite. Damita Jo była już tylko kopią poprzedniczki (o ostatnim albumie nawet nie wspomnę). A wcześniej przecież każdy album Janet w latach 80 i 90 proponował coś innego i to było jej potęgą.
Patrząc na te wszystkie zawsze uśmiechnięte zdjęcia Janet myślę sobie, że ona potrzebuje być powszechnie akceptowana i lubiana przez każdego i coś jej nie wychodzi, jak tak nie jest. Historia z Justinem popsuła jej na pewno opinię. Te nowe 3 piosenki są tak mało interesujące, że nawet nie chce mi się przesłuchać płyty, nie mówiąc o zakupie.
Smutne.
Mam nadzieję, że prywatnie jest wciąż szczęśliwa.
Czekam, aż na coś znów się wpieni. Ze złością jej do twarzy (What Have You Done 4Me Lately, Nasty, The Knowledge, RN1814, Black Cat, If, This Time, You, What About...).
Patrząc na te wszystkie zawsze uśmiechnięte zdjęcia Janet myślę sobie, że ona potrzebuje być powszechnie akceptowana i lubiana przez każdego i coś jej nie wychodzi, jak tak nie jest. Historia z Justinem popsuła jej na pewno opinię. Te nowe 3 piosenki są tak mało interesujące, że nawet nie chce mi się przesłuchać płyty, nie mówiąc o zakupie.
Smutne.
Mam nadzieję, że prywatnie jest wciąż szczęśliwa.
Czekam, aż na coś znów się wpieni. Ze złością jej do twarzy (What Have You Done 4Me Lately, Nasty, The Knowledge, RN1814, Black Cat, If, This Time, You, What About...).
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you