MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Farisijja

Post by Farisijja »

tancerz wrote:
Farisijja wrote:

Przynajmniej tym razem nie miał na sobie pizamy :wariat:
Miał pod płaszczem, przyjrzyj się. Może znowu nowy desing Twarzy :D tak jak z ery thrillera do bad :knuje:

Hm... przepraszam, ale ja myślałam, ze jest tu mowa o tych zdjęciach z wczoraj:

Image

tutaj nie ma na sobie pizamy ;-)
Last edited by Farisijja on Thu, 15 Jan 2009, 18:37, edited 1 time in total.
tancerz

Post by tancerz »

a przyjrzyj się co ma w rękawach oto mi chodziło na dole spodnie fakt ale możliwe że tez pod spodniami miał albo tylko góra.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

Image
Image
Image
Image
Wiśnia

Post by Wiśnia »

tancerz wrote:
Farisijja wrote:

Przynajmniej tym razem nie miał na sobie pizamy :wariat:
Miał pod płaszczem, przyjrzyj się. Może znowu nowy desing Twarzy :D tak jak z ery thrillera do bad :knuje:

:smiech: tancerz dałes czadu :D Wątpie żeby Michael próbował coś zmienić w swoim wygladzie. Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p
Hmmmm a ta piżama to czasem nie jest taka sama jak podczas niedawnych odwiedzin Michaela u Elizabeth
Image
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
MJ fan

Post by MJ fan »

Wiśnia wrote:Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p
Gdyby trochę przytył to by tego nie miał ;p
MJ_Angel

Post by MJ_Angel »

Wiśnia napisał:
Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p

lepiej niech już nic z sobą nie robi bo jeszcze przez przypadek coś nie wyjdzie (np jak ten nos... to jest jedyna rzecz u niego ktora mnie mega razi...) :wariat:
Image
Megi1975

Post by Megi1975 »

MJ_Angel wrote:
Wiśnia napisał:
Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p

lepiej niech już nic z sobą nie robi bo jeszcze przez przypadek coś nie wyjdzie (np jak ten nos... to jest jedyna rzecz u niego ktora mnie mega razi...) :wariat:
Z drugiej strony moze być lepiej. Bo zamęczą go z tym wygladem. Jakby mieli o co sie czepiać :wariat: :hahaha: Chociaż masz racje troche strach ruszać ;-)
Image
MJ_Angel

Post by MJ_Angel »

Megi1975 wrote:Z drugiej strony moze być lepiej. Bo zamęczą go z tym wygladem. Jakby mieli o co sie czepiać Wariat Chociaż masz racje troche strach ruszać
no właśnie "strach ruszać"... ;-) a zamęczyć to Go już nie zameczą bo czepiają się już od dawna a On sam już sie tym na bank nie przejmuje :] jak dla mnie to najfajniej by było gdyby sie troche mazgął samoopalaczem i walnął by se mokrą włoszkę tak jak kiedyś i już by wyglądał 10 lat młodziej ;-)
Image
tancerz

Post by tancerz »

Jest już filmik z tego dnia wrzuciłem do faktów ;) jakaś fanka na koniec pyta MJ czy wszystko z nim jest ok bo się wszyscy martwią o niego a on o ile dobrze usłyszałem mówi "sure ok" czyli : jasne okej.
Last edited by tancerz on Sat, 17 Jan 2009, 14:59, edited 1 time in total.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Streetwalker

Post by Streetwalker »

Aj tam piżama..to jeszcze mi tak nie przeszkadza.Lubi-niech sobie w niej chodzi.Natomiast denerwuje mnie trochę,że twarz sobie tak obwija.Przecież i tak wiadomo,że to on.Mógłby się odsłonić,przecież dobrze teraz wygląda.No chyba,że to już taki nawyk...;P
dodoF

Post by dodoF »

właśnie, przecież już lepiej wygląda, odsłoniłby twarz..
MJ the King of pop ;**
Maverick

Post by Maverick »

Pewnie mu usta odpadły. Przecież musi być jakiś powód czynu tak bezmyślnego i haniebnego jak zakrywanie twarzy.
Streetwalker

Post by Streetwalker »

Maverick bez przesady;P Może tobie to wisi,ale naprzykład ja bym wolała,żeby jednak pozbył się tych masek.O!

Chociaż moje "wolę" to sobie mogę wsadzić...
jacko17

Post by jacko17 »

mam pytanko
Czy te fotki wklejone przez SILENTIUM można dostać gdzieś w lepszej jakości ;-) ?
pozdro
Dangerous

Post by Dangerous »

Przecież Michael już wiele lat temu się tak pokazywał i było to jego nawet znakiem rozpoznawczym. Takie image. Mnie osobiście to nawet się podoba. Sam czasami bym w takiej paradował.
Post Reply