Miał pod płaszczem, przyjrzyj się. Może znowu nowy desing Twarzy :D tak jak z ery thrillera do bad
tancerz dałes czadu :D Wątpie żeby Michael próbował coś zmienić w swoim wygladzie. Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p
Hmmmm a ta piżama to czasem nie jest taka sama jak podczas niedawnych odwiedzin Michaela u Elizabeth
Wiśnia napisał:
Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p
Gdyby trochę przytył to by tego nie miał ;p
lepiej niech już nic z sobą nie robi bo jeszcze przez przypadek coś nie wyjdzie (np jak ten nos... to jest jedyna rzecz u niego ktora mnie mega razi...)
Wiśnia napisał:
Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p
Gdyby trochę przytył to by tego nie miał ;p
lepiej niech już nic z sobą nie robi bo jeszcze przez przypadek coś nie wyjdzie (np jak ten nos... to jest jedyna rzecz u niego ktora mnie mega razi...)
Z drugiej strony moze być lepiej. Bo zamęczą go z tym wygladem. Jakby mieli o co sie czepiać Chociaż masz racje troche strach ruszać
Megi1975 pisze:Z drugiej strony moze być lepiej. Bo zamęczą go z tym wygladem. Jakby mieli o co sie czepiać Wariat Chociaż masz racje troche strach ruszać
no właśnie "strach ruszać"... a zamęczyć to Go już nie zameczą bo czepiają się już od dawna a On sam już sie tym na bank nie przejmuje :] jak dla mnie to najfajniej by było gdyby sie troche mazgął samoopalaczem i walnął by se mokrą włoszkę tak jak kiedyś i już by wyglądał 10 lat młodziej
Jest już filmik z tego dnia wrzuciłem do faktów ;) jakaś fanka na koniec pyta MJ czy wszystko z nim jest ok bo się wszyscy martwią o niego a on o ile dobrze usłyszałem mówi "sure ok" czyli : jasne okej.
Ostatnio zmieniony sob, 17 sty 2009, 14:59 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
Aj tam piżama..to jeszcze mi tak nie przeszkadza.Lubi-niech sobie w niej chodzi.Natomiast denerwuje mnie trochę,że twarz sobie tak obwija.Przecież i tak wiadomo,że to on.Mógłby się odsłonić,przecież dobrze teraz wygląda.No chyba,że to już taki nawyk...;P
Przecież Michael już wiele lat temu się tak pokazywał i było to jego nawet znakiem rozpoznawczym. Takie image. Mnie osobiście to nawet się podoba. Sam czasami bym w takiej paradował.