MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Farisijja

Post autor: Farisijja »

tancerz pisze:
Farisijja pisze:

Przynajmniej tym razem nie miał na sobie pizamy :wariat:
Miał pod płaszczem, przyjrzyj się. Może znowu nowy desing Twarzy :D tak jak z ery thrillera do bad :knuje:

Hm... przepraszam, ale ja myślałam, ze jest tu mowa o tych zdjęciach z wczoraj:

Obrazek

tutaj nie ma na sobie pizamy ;-)
Ostatnio zmieniony czw, 15 sty 2009, 18:37 przez Farisijja, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

a przyjrzyj się co ma w rękawach oto mi chodziło na dole spodnie fakt ale możliwe że tez pod spodniami miał albo tylko góra.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

tancerz pisze:
Farisijja pisze:

Przynajmniej tym razem nie miał na sobie pizamy :wariat:
Miał pod płaszczem, przyjrzyj się. Może znowu nowy desing Twarzy :D tak jak z ery thrillera do bad :knuje:

:smiech: tancerz dałes czadu :D Wątpie żeby Michael próbował coś zmienić w swoim wygladzie. Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p
Hmmmm a ta piżama to czasem nie jest taka sama jak podczas niedawnych odwiedzin Michaela u Elizabeth
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

Wiśnia pisze:Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p
Gdyby trochę przytył to by tego nie miał ;p
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Wiśnia napisał:
Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p

lepiej niech już nic z sobą nie robi bo jeszcze przez przypadek coś nie wyjdzie (np jak ten nos... to jest jedyna rzecz u niego ktora mnie mega razi...) :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

MJ_Angel pisze:
Wiśnia napisał:
Na jego miejscu jedynie zrobiłbym coś z tymi ''zapadnięciami'' na policzkach , wtedy już nic by nie raziło w jego wygladzie ;p

lepiej niech już nic z sobą nie robi bo jeszcze przez przypadek coś nie wyjdzie (np jak ten nos... to jest jedyna rzecz u niego ktora mnie mega razi...) :wariat:
Z drugiej strony moze być lepiej. Bo zamęczą go z tym wygladem. Jakby mieli o co sie czepiać :wariat: :hahaha: Chociaż masz racje troche strach ruszać ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Megi1975 pisze:Z drugiej strony moze być lepiej. Bo zamęczą go z tym wygladem. Jakby mieli o co sie czepiać Wariat Chociaż masz racje troche strach ruszać
no właśnie "strach ruszać"... ;-) a zamęczyć to Go już nie zameczą bo czepiają się już od dawna a On sam już sie tym na bank nie przejmuje :] jak dla mnie to najfajniej by było gdyby sie troche mazgął samoopalaczem i walnął by se mokrą włoszkę tak jak kiedyś i już by wyglądał 10 lat młodziej ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Jest już filmik z tego dnia wrzuciłem do faktów ;) jakaś fanka na koniec pyta MJ czy wszystko z nim jest ok bo się wszyscy martwią o niego a on o ile dobrze usłyszałem mówi "sure ok" czyli : jasne okej.
Ostatnio zmieniony sob, 17 sty 2009, 14:59 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Aj tam piżama..to jeszcze mi tak nie przeszkadza.Lubi-niech sobie w niej chodzi.Natomiast denerwuje mnie trochę,że twarz sobie tak obwija.Przecież i tak wiadomo,że to on.Mógłby się odsłonić,przecież dobrze teraz wygląda.No chyba,że to już taki nawyk...;P
Awatar użytkownika
dodoF

Post autor: dodoF »

właśnie, przecież już lepiej wygląda, odsłoniłby twarz..
MJ the King of pop ;**
Maverick

Post autor: Maverick »

Pewnie mu usta odpadły. Przecież musi być jakiś powód czynu tak bezmyślnego i haniebnego jak zakrywanie twarzy.
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Maverick bez przesady;P Może tobie to wisi,ale naprzykład ja bym wolała,żeby jednak pozbył się tych masek.O!

Chociaż moje "wolę" to sobie mogę wsadzić...
Awatar użytkownika
jacko17

Post autor: jacko17 »

mam pytanko
Czy te fotki wklejone przez SILENTIUM można dostać gdzieś w lepszej jakości ;-) ?
pozdro
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

Przecież Michael już wiele lat temu się tak pokazywał i było to jego nawet znakiem rozpoznawczym. Takie image. Mnie osobiście to nawet się podoba. Sam czasami bym w takiej paradował.
ODPOWIEDZ