Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ok to idziemy na faje!!!!!
Wczoraj faktycznie było zajebiaszczo ale Trinity dzis koło Empiku co byś z powrotem nie miala zbyt szybko nenene

A przepraszam gdzie są zdjęcia???Wszyscy żyjecie?wszyscy widzicie? glupija
Kolega chciał z nas inwalidów zrobić sss...co byśmy nie kupili biletów na MJa....
POzdrówki i do zobaczyska
Dziś godzina 18.00 Empik ul.Ratajczaka
Obrazek

Post autor: tanczacy delfin »

czy jest ustalona godzina before party przed musicalem w Poznaniu? :mj: bo chciałbym się pojawić :happy:
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Kto chciałby się dziś spotkać o godzinie 20:00, iść do Szisza baru i od 21 potańczyć jak DJ przybędzie?
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Ja już meldowałam, piszę się na jutro.
Zresztą ..o jutrze była mowa, znów mnie chcecie wyrolować. o. ;p
tanczacy delfin pisze:czy jest ustalona godzina before party przed musicalem w Poznaniu?
No niestety, ostatnio inne party naszymi myślami zawładnęły. ;)
Może tak na początek ..godzina 16.00?
Miejsce jeszcze trzeba by przedyskutować, aby ładny dojazd/ dojście do Areny był.

A after party na gorąco. :diabel:
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

wielka szkoda, że mnie niestety na afterparty nie będzie :/ no cóż, trudno się mówi...

Dzisiaj jest spotkanie przy ulicy Ratajczaka przy Empiku jak zwykle :) Tyle, że o godzinie 19, aby zdążyć na jakiś wolny stolik ^^
Awatar użytkownika
Jeanny100

Mam nadzieję że zabawicie dzisiaj troszkę dłużej bo ja 21.00 bawię się w pracy a dopiero potem mogę dojechać jeśli oczywiscie będzie gdzie dojechac.Pasztety jedne.
Obrazek

Post autor: MJ_Angel »

a więc xP impreza wczoraj zaczepista xP bo w końcu sobie potańczyliśmy (chociaż trochę ;-) ) mnie się podobało oprócz niektórych szczegółów xP
pozdro PASZTETY xPPPP
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Hej pasztety nenene
CZy to nie aby czas pomyśleć na d organizacją organizacji imprezki w dniu festivalu w Poznaniu?Moglibyśmy zarezerwować jakiąs loże w pubie np.przd lub po festivalu.Jeżeli ktos z Was chciałby wziąśc w tym udział proszę o wpisywanie się w tym wątku.To na razie propozycja-ponieważ nie warto organizować niczego na ostatnią chwilę i medytować dlaczego MJ ma wielką dłoń-nieprawdaż trinity?? nenene
Ostatnio zmieniony ndz, 15 mar 2009, 23:58 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Post autor: pedros82 »

hmmm no proszę, a to się Poznaniaki fajnie organizują ...a ja nic nie wiedziałem prędzej buuuuu :-/
Awatar użytkownika
Jeanny100

Spokojnie pedros82 świeża krew mile widziana.Co do festivalu prawdopodobnie wydzielimy nowy wątek co by zamieszania tu nie robić ;-) Co by pasztety się przed Areną nie zgubiły nenene nenene nenene
Obrazek

jeanny przestań juz z tymi pasztetami pasztecie jeden xPxP a wiemy do czego faceci z dużymi nieproporcjonalnymi do reszty dłońmi mają skłonności nenene nenene nenene
a ja nie ide na ten festival ale chętnie bym się z wami wybrała na jakąś bibe po wszystkim ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
martynafan

Post autor: martynafan »

chętnie bym sie z wami wybrała na jakies spotkanie ;) musicie mnie wkręcic ;)
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Awatar użytkownika
Jeanny100

Widzę że przybywa nam fanów.martynafan śledz wątek na pewno coś się wydarzy... :knuje:
Obrazek

narazie rekordy bytu fanów to 8 osób xP ciekawe ile przybędzie tym razem xP
Obrazek
Awatar użytkownika
martynafan

Post autor: martynafan »

ołkej, sledze watek i czekam na jakies kuszące spotkanie xD
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
ODPOWIEDZ