Ok to idziemy na faje!!!!!
Wczoraj faktycznie było zajebiaszczo ale Trinity dzis koło Empiku co byś z powrotem nie miala zbyt szybko
A przepraszam gdzie są zdjęcia???Wszyscy żyjecie?wszyscy widzicie?
Kolega chciał z nas inwalidów zrobić sss...co byśmy nie kupili biletów na MJa....
POzdrówki i do zobaczyska Dziś godzina 18.00 Empik ul.Ratajczaka
tanczacy delfin pisze:czy jest ustalona godzina before party przed musicalem w Poznaniu?
No niestety, ostatnio inne party naszymi myślami zawładnęły. ;)
Może tak na początek ..godzina 16.00?
Miejsce jeszcze trzeba by przedyskutować, aby ładny dojazd/ dojście do Areny był.
Mam nadzieję że zabawicie dzisiaj troszkę dłużej bo ja 21.00 bawię się w pracy a dopiero potem mogę dojechać jeśli oczywiscie będzie gdzie dojechac.Pasztety jedne.
Hej pasztety
CZy to nie aby czas pomyśleć na d organizacją organizacji imprezki w dniu festivalu w Poznaniu?Moglibyśmy zarezerwować jakiąs loże w pubie np.przd lub po festivalu.Jeżeli ktos z Was chciałby wziąśc w tym udział proszę o wpisywanie się w tym wątku.To na razie propozycja-ponieważ nie warto organizować niczego na ostatnią chwilę i medytować dlaczego MJ ma wielką dłoń-nieprawdaż trinity??
Ostatnio zmieniony ndz, 15 mar 2009, 23:58 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
"W zasadzie najważniejsze jest życie.A jak już jest życie,to najważniejsza jest wolność.A potem oddaje się życie za wolność."
jeanny przestań juz z tymi pasztetami pasztecie jeden xPxP a wiemy do czego faceci z dużymi nieproporcjonalnymi do reszty dłońmi mają skłonności
a ja nie ide na ten festival ale chętnie bym się z wami wybrała na jakąś bibe po wszystkim
chętnie bym sie z wami wybrała na jakies spotkanie ;) musicie mnie wkręcic ;)
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
ołkej, sledze watek i czekam na jakies kuszące spotkanie xD
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'