Spotkania fanów w Szczecinie
- _*Aga*_222
Aga jak jest możliwość to korzystaj a ja ponawiam moją propozycje noclegu a w niedzielę mogę Cię przecież podrzucić na dworzec na jakiś poranny pociąg :)
Poisonivy jak to wypijemy za zdrowie? żadnego pifka nie będzie bo to nie w porządku wobec zmotoryzowanych
Poisonivy jak to wypijemy za zdrowie? żadnego pifka nie będzie bo to nie w porządku wobec zmotoryzowanych

Ostatnio zmieniony śr, 09 wrz 2009, 22:27 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
oki to kto jedzie ze mną na wycieczkę
poszukuję pilota :) na sobotę hehehe
edit:
chyba, że nie chcesz żeby nie było, że Cię zmuszamy
edit2:
a w ogóle musimy następne spotkanie zrobić w jakimś pubie :)
poszukuję pilota :) na sobotę hehehe
edit:
chyba, że nie chcesz żeby nie było, że Cię zmuszamy
edit2:
jak dla mnie możecie pifkować a ja będę z Wami zapijać coląIzabela pisze: Poisonivy jak to wypijemy za zdrowie? żadnego pifka nie będzie bo to nie w porządku wobec zmotoryzowanych Poddaję się
a w ogóle musimy następne spotkanie zrobić w jakimś pubie :)
Ostatnio zmieniony śr, 09 wrz 2009, 22:29 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
to przecie zaraz za miedzą tak na prawo czyli 40 z małym haczykiem
tylko muszę na wszelki wypadek wspomnieć w piątek stawiam furmankę na warsztat na małą wymianę więc po wymianie przyda się taka trasa do przejechania niech się nowe części ułożą
zwłaszcza jak chodzi o jazdę samochodem :)
no chyba, że mi ktoś na odcisk nadepnie wtedy gryzę
ja jestem już stara wiecie jakieś 22 lata z Mikiem a ostatnio namiętnie Man in the mirror :)))))

tylko muszę na wszelki wypadek wspomnieć w piątek stawiam furmankę na warsztat na małą wymianę więc po wymianie przyda się taka trasa do przejechania niech się nowe części ułożą

jeszcze mnie nie znacie ale ja taka jestem jak mogę to pomagampoisonivy pisze:Szacun Kama, a tak z ciekawości ile to jest kilometrów?
zwłaszcza jak chodzi o jazdę samochodem :)
no chyba, że mi ktoś na odcisk nadepnie wtedy gryzę
ja jestem już stara wiecie jakieś 22 lata z Mikiem a ostatnio namiętnie Man in the mirror :)))))
Ostatnio zmieniony śr, 09 wrz 2009, 22:53 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Pięknie dziewczyno!!! Aż czuć Michaela....
Pozwolę sobie przypomnieć jak komuś nie chce się szperać przez cały wątek
W SOBOTĘ O 16:00 NA PĘTLI NA GŁĘBOKIM JEST SZCZECIŃSKIE SPOTKANIE W ZACNYM GRONIE, ZAPRASZAMY WSZYSTKICH KTÓRZY ŚLEDZĄ WĄTEK I Z JAKICHŚ WZGLĘDÓW SIĘ NIE UJAWNIAJĄ. DZIĘKUJĘ.
Może ktoś jeszcze dołączy :)
Pozwolę sobie przypomnieć jak komuś nie chce się szperać przez cały wątek
W SOBOTĘ O 16:00 NA PĘTLI NA GŁĘBOKIM JEST SZCZECIŃSKIE SPOTKANIE W ZACNYM GRONIE, ZAPRASZAMY WSZYSTKICH KTÓRZY ŚLEDZĄ WĄTEK I Z JAKICHŚ WZGLĘDÓW SIĘ NIE UJAWNIAJĄ. DZIĘKUJĘ.
Może ktoś jeszcze dołączy :)
The world got even darker it was possible [*]
- _*Aga*_222
Kama, jesteś po prostu niesamowita...
Wyślę Ci mój nr telefonu na pw, żebyśmy były w kontakcie. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa, w której musimy się dogadać, ale już wszystko Ci napisze na pw :)
Boże... czym ja sobie zasłużyłam na takie poświęcenia z Waszej strony? ;)Kochane jesteście.
No nie taki mały ten haczyk ;) Tym bardziej WIELKIE DZIĘKI!Kama pisze:to przecie zaraz za miedzą tak na prawo czyli 40 z małym haczykiem
Wyślę Ci mój nr telefonu na pw, żebyśmy były w kontakcie. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa, w której musimy się dogadać, ale już wszystko Ci napisze na pw :)
Izu, mam o 7:55 i 10:27 z Dąbia. Na którą Ci bardziej pasuje? :)Izabela pisze: a w niedzielę mogę Cię przecież podrzucić na dworzec na jakiś poranny pociąg :)
Boże... czym ja sobie zasłużyłam na takie poświęcenia z Waszej strony? ;)Kochane jesteście.
Zobaczymy o której się imprezka skończy i jak damy radę wstać_*Aga*_222 pisze:Izu, mam o 7:55 i 10:27 z Dąbia. Na którą Ci bardziej pasuje? :)

No przecież trzeba sobie pomagać_*Aga*_222 pisze:Boże... czym ja sobie zasłużyłam na takie poświęcenia z Waszej strony? ;)Kochane jesteście.

NO kochaniutcy dziekuje Wam za jak zwykle cudowne spotkanie:)kurcze ekipke juz widze mamy niezła
no i jeden nas Rodzynek
było wspaniale tylko szkoda ze ja tak krotko:(mogłam zabrac aleksa,wypytywał mnie jak było i kazał was WSZYSTKICH pozdrowic:)kama prosze o zdjecia ty juz wiesz jakie podaje Edyta_76@tlen.pl no i oczywiscie nasze grupowe!czekam na nastepne ognisko :)sol do ziemniaczkow juz bedzie.heheh BUZIACZKI