agusiaa_w pisze:Michał, zapraszamy, nie daj się błagać
I 'resztę' też, bo widzę że Wam -bez urazy- słabo idzie organizacja imprezy
Jeśli chodzi o mnie te osoby,które chętne są na spotkanie w Katowicach to tylko dlatego,że warunki finansowe nam nie pozwalają na wyjazd do Wrocławia.
Ja mam jeszcze ostatnią sesję i obronę mgr na głowie,także ni ma lekko.
Idzie słabo niestety... ale co na to poradzę,stare dobre czasy roku 2007 minęły niestety.
e tam slabo nam idzie.
gadalismy o tym na ostatnim zlocie ze w sumie nie musi byc jakiejs wielkiej imprezy, przeciez mozemy posiedziec i pogadac tym bardziej ze niektorzy nie chca tanczyc w takim dniu (poprostu rozne opinie sa na ten temat). Bedzie dobrze.
zaliczenia zaliczenia zaliczenia sesja. ide sie uczyc;p
Ja niestety na większą podróż również się nie piszę bo finansowo ostatnio u mnie marnie (szukam pracy i doszukać się nie mogę hehe)
A co do tańców mi to obojętne mogę posiedzieć w miłym gronie i zatańczyć też jeśli udałoby się coś wykombinować na ten dzień
Słuchajcie Pan z Archibaru napisał do mnie: "Witam,
chiałem się dowiedzić czy 25 czerwca impreza jest aktualna??"
odpisałam mu, że nie jesteśmy w stanie zebrać grupy 70osób i zapytałam czy może zrobiliby imprezę otwartą tematyczną, a my zajęlibyśmy tam kilka stolików (napisałam,że przyszłoby powiedzmy około 20osób),
także czekam na odzew, może nic straconego;-)
endka pisze:Słuchajcie Pan z Archibaru napisał do mnie: "Witam,
chiałem się dowiedzić czy 25 czerwca impreza jest aktualna??"
odpisałam mu, że nie jesteśmy w stanie zebrać grupy 70osób i zapytałam czy może zrobiliby imprezę otwartą tematyczną, a my zajęlibyśmy tam kilka stolików (napisałam,że przyszłoby powiedzmy około 20osób),
także czekam na odzew, może nic straconego;-)
Fajnie by było,gdyby to wypaliło.
Normalnie endka ratujesz mnie/nas, ja nie wyrabiam z ta moją ostatnią sesją,nie wiem gdzie mam ręce włożyć... ech...
Jeśli ten pomysł wypali to będzie super!!!
p.s. napisałam maila do "Nie pamiętam!" i czekam na odp.
"dobrze, mozemy sie tak umowic. A macie kontakt z fanklubami zeby zamiescic
ze w katowicach w archibarze tez jest MJ night??
pozdrawiam "
także błagam do dzieła, zbierajcie ekipę, oszczędzajcie $$$;)
i reklamujcie o imprezie gdzie się da, żeby nie było że przyjdzie 8os,
bo wtedy będzie kiszka i wstyd nie zawiedźcie...:)
endka pisze:dobra słuchajcie LOS NAM CHYBA SPRZYJA!!!
odp:
"dobrze, mozemy sie tak umowic. A macie kontakt z fanklubami zeby zamiescic
ze w katowicach w archibarze tez jest MJ night??
pozdrawiam "
także błagam do dzieła, zbierajcie ekipę, oszczędzajcie $$$;)
i reklamujcie o imprezie gdzie się da, żeby nie było że przyjdzie 8os,
bo wtedy będzie kiszka i wstyd nie zawiedźcie...:)
Jesteś wielka!
Naprawdę!
Swoją drogą bardzo miło z ich strony,że idą nam tak na rękę i,że nam tak,w pewnym sensie zaufali.
Rozreklamuję to wśród moich znajomych i na wszelkich możliwych portalach,na których jestem zapisana.
eee tam wielka:) dobrze, że miły Pan zapytał.uffffffffffffff
Napisałam jeszcze czy będą robić jakiś plakat reklamowy, czy coś w tym stylu, i że na reklamę z naszej strony może liczyć.
Dobrze, że do 25 jest jeszcze troszkę czasu.
Wiem, że damy radę:)))))))))))))))
edit:
napisałam jeszcze raz, żeby dał znać o której impreza może się zacząć:D
Ostatnio zmieniony śr, 09 cze 2010, 20:49 przez endka, łącznie zmieniany 1 raz.
Erna Shorter pisze:Swoją drogą bardzo miło z ich strony,że idą nam tak na rękę i,że nam tak,w pewnym sensie zaufali.
No po tym co tam odstawiliśmy w Mikołajki, to taka przychylna postawa jest jak najbardziej uzasadniona. Chociaż to najbliższe spotkanie będzie miało jednak inny charakter. Bardziej refleksyjny, czy się mylę?
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl
Erna Shorter pisze:Swoją drogą bardzo miło z ich strony,że idą nam tak na rękę i,że nam tak,w pewnym sensie zaufali.
No po tym co tam odstawiliśmy w Mikołajki, to taka przychylna postawa jest jak najbardziej uzasadniona. Chociaż to najbliższe spotkanie będzie miało jednak inny charakter. Bardziej refleksyjny, czy się mylę?
Myślę,że tak,aczkolwiek,może powiesz,że jestem dziwna,ale ja uważam,że największy hołd ku pamięci króla muzyki i tańca można oddać poprzez to co kochał najbardziej czyli taniec i śpiew.
Chyba jestem z kosmosu.
Zobaczymy jaka będzie atmosfera,podejrzewam,że nogi nas same poniosą na środek klubu,no a kto będzie chciał po prostu rozmyślać będzie mógł to robić przy stoliku,to zrozumiałe,bo bądź co bądź to smutna rocznica...
Zresztą sama wiesz,że to nie jest typowe miejsce do disco,to zwykły pub,także zobaczymy.
Nie jesteś droga Erno, zapewniam Cię. Gdyby tak było, to nieliczni zostaliby na naszej planecie. Michael roztacza taką magię, że niewielu daje się jej oprzeć. Ja również uważam, że z trudem będzie nam pozostać w pozycji statycznej i nastroju nieskorym do pląsów. A tak poza tym, czy mamy się wstydzić, że muzyka MJ daje nam radość do życia? To jest chyba powód do dumy.
Erna Shorter pisze:to nie jest typowe miejsce do disco,to zwykły pub
Owszem, ale nam sal balowych nie trzeba. Nam minimalizm przestrzenny nie straszny.
endka pisze:aga, będziesz jak rozumiem, prawda?
Szczerze, to się waham. Mam ochotę na Wrocek. Asiek mnie zachęcił. No w kropce jestem co tu zrobić.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl