Humor

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

Nie no ten koles ma ewidentnie tzw parcie na szklo :wariat:
Dla mnie zabawne to nie jest,raczej zenujace( do tego stopnia ze polowy jedynie wysluchalam,bo patrzec nie moglam)

Jego ziom od Britney juz kariere robi,ostatnio widzialam go w komedi "Poznaj moich spartan"Pasuje tam poziomem,bo film jest beznadziejny :diabel2:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

:smiech:
Luntekstyle . Oł Dżizas ... co za człowiek...
A jak za pierwszym razem powiedział ' odwalcie się ' to też podskoczyłam, Basiu...
;-)
"Złe, złe, złe, złe - Odwalcie się od niej !'

http://pl.youtube.com/watch?v=HkpF2vqgj ... re=related :wariat:
Boję się o tego człowieka :nerwy:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Przedślubna deklaracja idealnego mężczyzny

Ja, niżej podpisany kandydat, ubiegający się o pozycję mężczyzny życia, akceptuję poniższe postanowienia:

§ 1.

Pkt 1. Jeśli nie będę mógł doprowadzić do orgazmu swojej kobiety przez pierwsze 5 minut stosunku, nie ustanę w staraniach przez czas nieokreślony aż do momentu pełnego zadowolenia ze strony partnerki, nawet jeśli powyższe starania prowadzić będą do odwodnienia, przegrzania, zrzucenia kilku zbędnych kilogramów, czy bolesnych obtarć.

Pkt 2. Każdy seks poprzedzony będzie małym prezentem w postaci kwiatów /czekoladek/ eleganckiej bielizny oraz kolacją przy świecach, którą sam ugotuję / zorganizuję nie demolując przy okazji całego domu.

Pkt 3. Po stosunku nie zapalę papierosa i nigdy nie zasnę wcześniej niż godzinę po mojej kobiecie. Przez ten czas będę czuwał nad jej bezpieczeństwem i delikatnie bawił się jej włosami.

Pkt 4. Wyrzucam puste opakowania po sokach i innych produktach do kosza na śmieci. Nie wstawiam ich do lodówki, ani nie stawiam na szafce.

§ 2.

Pkt 1. Zawsze będę opuszczał deskę sedesową, a podczas kąpieli nie będę zalewał całej łazienki wodą.

Pkt 2. Pamiętam i potrafię wykorzystać wiedzę, że papier toaletowy znajduje się zwykle w
szafce nad toaletą.

§ 3.

Pkt 1. Wszystko, co ugotuje moja kobieta jest najlepsze na świecie, zdrowe, smaczne i dietetyczne, a czarny kolor wskazuje jedynie na złą jakość garnków.

Pkt 2. Uwielbiam jeść białe serki, musli, sałatę i inne warzywa.

Pkt 3. Nikt nie robi tak pysznych ciast i deserów, jak moja wybranka, nawet jeśli jest to jogurt z logo Biedronki.

Pkt 4. Obiecuję pomagać mojej kobiecie w pracach kuchennych - będę ostrzyć noże, zmywać, pilnować ziemniaków i przepychać rury. Do moich obowiązków należeć będzie także wycinanie ciekawych przepisów kulinarnych z pism dla kobiet i wklejanie ic h do specjalnego zeszytu.

§ 4.

Pkt 1. Nie lubię wychodzić z kolegami na piwo i mecze. Czas wolny spędzam na planowaniu naszych wspólnych podróży oraz niespodzianek dla mojej kobiety.

Pkt 2. Do garażu chodzę tylko, żeby przynieść słoiczek ogórków do obiadu. Samochód w razie potrzeby oddaję do mechanika zamiast spędzać przy nim drogocenne godziny, które z radością spożytkuję pomagając mojej kobiecie w domu.

Pkt 3. Właściwie nie oglądam telewizji, nie interesuje mnie piłka nożna, boks i żużel. Chętnie dosiadam się do swojej kobiety, gdy ogląda ulubiony serial lub melodramat. Potrafię trzymać ją za rękę przez cały film.

§ 5.

Pkt 1. Jeśli zauważę, że moja kobieta źle się czuje przytulam ją czule, całuję w czoło i zapraszam na zakupy.

Pkt 2. Uwielbiam odwiedzać centra handlowe, szukać promocji, zbierać kupony, talony i stempelki na kartach lojalnościowych.

Pkt 3. Moja kobieta będzie miała pełny dostęp do mojego konta.

§ 6.

Pkt 1. Obiecuję nigdy nie przesiadywać przed telewizorem w kapciach z puszką piwa w ręku.

Pkt 2. Nigdy nie włączam jednocześnie radia i telewizora. Podobnie, jak moja kobieta uważam, że to absolutnie bez sensu.

Pkt 3. W sobotnie popołudnia uwielbiam jeździć na obiadki do rodziców mojej kobiety. Jej matka jest moją przyjaciółką, chętnie opowiadam jej o naszych wspólnych planach.

Będąc zdrowy na umyśle i ciele, wstępuje w ten związek i zobowiązuję się do bezdyskusyjnego przestrzegania powyższego kontraktu.

:smiech: :smiech: :smiech:

Ciekawe czy mamy takie ideały na forum nenene
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
alenia

Post autor: alenia »

Maro pisze:Przedślubna deklaracja idealnego mężczyzny
Maro, sam to pisałeś? Dobre jest :smiech:
A tak serio, ja bym z takim "ideałem" za długo nie wytrzymała. Ideały mają to do siebie, że są zbyt ....idealne :wariat:
How does it feel
When you're alone
And you're cold inside?
Awatar użytkownika
Maro

alenia pisze:Maro, sam to pisałeś? Dobre jest
Nie no co Ty:) znalazłem na pewnym forum:)
Ale dobre to jest:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Maro pisze:Pkt 3. Po stosunku nie zapalę papierosa i nigdy nie zasnę wcześniej niż godzinę po mojej kobiecie. Przez ten czas będę czuwał nad jej bezpieczeństwem i delikatnie bawił się jej włosami.
Maro pisze:Pkt 4. Wyrzucam puste opakowania po sokach i innych produktach do kosza na śmieci. Nie wstawiam ich do lodówki, ani nie stawiam na szafce.
Maro pisze:a podczas kąpieli nie będę zalewał całej łazienki wodą.
Maro pisze:Pkt 2. Uwielbiam odwiedzać centra handlowe, szukać promocji, zbierać kupony, talony i stempelki na kartach lojalnościowych.
Maro pisze:Pkt 1. Obiecuję nigdy nie przesiadywać przed telewizorem w kapciach z puszką piwa w ręku.
Maro pisze:Pkt 2. Nigdy nie włączam jednocześnie radia i telewizora. Podobnie, jak moja kobieta uważam, że to absolutnie bez sensu.
Maro pisze:Pkt 3. W sobotnie popołudnia uwielbiam jeździć na obiadki do rodziców mojej kobiety. Jej matka jest moją przyjaciółką, chętnie opowiadam jej o naszych wspólnych planach.
Maro pisze:Ciekawe czy mamy takie ideały na forum Nenenene
hmmm....w zyciu nie dostosowalabym sie do powyzszych warunkow. nie czyni to ze mnie idealnego meza, zastanawiam sie tylko czy czyni to ze mnie przecietnego faceta :knuje:
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Maro

homesick pisze:w zyciu nie dostosowalabym sie do powyzszych warunkow. nie czyni to ze mnie idealnego meza,
To Ty jesteś gościem? ja myślałem że laksą :smiech:

sory za o/t
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

nie Maro ... raczej jestem kobieta :P choc staram sie nei ograniczac w spolecznych kanonach

zastanowilo mnie tylko ile meskich wad do mnie pasuje nenene
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

bardziej rozbawiła mnie wasza wypowiedź niż ten tekst... :smiech: takiego ideała to wykopałabym za drzwi w bardzo krótkim czasie...
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

1.S.Z.K.O.Ł.A - Socjalny Zakład Karno Opiekuńczy Łączący Analfabetów.
2.Z alkoholem nie wygrasz! Lejesz go w gebę a on i tak walnie Tobą o glebę.
3.Pszczółki to robią, ptaszki też, muszki również ale ty nie...! Ty nigdy nie będziesz latał :)
4.Szczyt dyskomfortu psychicznego?
Lecisz samolotem, a obok Ciebie siedzi talib i czyta Koran...
5.Dziewczyny są jak drzwi od malucha - walniesz i się zamykają. :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Nie wiem czy to było , czy nie,ale przypomniec sobie tę przesympatyczna pioseneczke pełna optymizmu i radości zawsze warto :party:

Prosektorium

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Maro

Heh nie wiedziałem gdzie to umieścić,Leona Lewis i Ne-Yo w studiu,Leona zaczyna mówić coś tam o Ne-Yo a w tym momencie Ne-Yo dostaje wiadomość sms od.... no właśnie,sami zobaczcie:D

http://pl.youtube.com/watch?v=dR4xrCl3x ... re=related
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Luntek król internetu :D
http://www.smog.pl/wideo/17007/luntek_krol_internetu/
Hahaha koleś jest żałosny ;]
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Luntek król internetu :D
Widziałam jego wszystkie filmiki, i rzeczywiście jest żałosny.
Nawet nei zna tytuły Feedback tylko pisze 'fRreedback'
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Ktoś w komentarzach do tego filmiku napisał "luntek król klozetu"

:smiech:
[*]
ODPOWIEDZ