Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Ag4t4

Post autor: Ag4t4 »

No cóż... wokal w Chicago? Miażdży... Trochę nie podchodzi mi jednak muza. Jakoś tak jakby średniawo pasowała do wokalu, ale ogólnie nie jest źle. Może mi się jeszcze bardziej osłucha...

Najbardziej czekam przecież na wersje demo - czuję, że będzie nieziemskie!
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Chicago,słucham trzeci raz i zastanawiam sie czy to kaczki za moim oknem mają przelot czy to jednak w piosence,po założeeniu słuchawek wyszło jeednak że to w kawałku,aby potwierdzić moje przypuszczenia puszcze jutro Chicago mojemu synowi który uwielba "kaczuszki" jak podczas słuchania powie "kwa-kwa" to miałem racje:)

ok koniec offtopa,co do piosenki,fajnie slyszec odrzut z Vincka,ot tak taki dopychacz(nie zapychacz,broń boże) bo nie sądze aby była lepsza od LNFSG lub APWNN(oryginalnego),taki "heartbreaker" jak na vincku...jest bo jest:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Loving you, krótki musicalowy utwór. Miła przerwa pomiędzy hitami. Wspaniały głos z sesji do Bad, jednocześnie zabiegi, których Michael wcześniej lub rzadko używał. Przyjemna dla ucha :)
Obrazek
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Z każdą kolejną piosenką z płyty jest coraz lepiej. :happy: :happy:
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
GoodnessMJ

Post autor: GoodnessMJ »

Lekka, przyjemna, odprężająca :) miły przerywnik po mocniejszym Chicago. Wszystkie nieznane piosenki zostały już poznane, teraz trzeba czekać na wersje znanych kawałków z płyty. Jestem ciekawy jutrzejszego A Place With No Name i co zrobią z tą piosenką.
Awatar użytkownika
pbozemski1

Post autor: pbozemski1 »

Gdzie Wy te wszystkie piosenki odsłuchujecie to ja nie wiem. Ja mam tylko link do duetu z Justinem a reszta typu Chicago?? :(
Moonwalker
jolanta

Post autor: jolanta »

pbozemski1 pisze:Gdzie Wy te wszystkie piosenki odsłuchujecie to ja nie wiem. Ja mam tylko link do duetu z Justinem a reszta typu Chicago?? :(
zobacz link na sb poniedziałek 14:18 TheMajkel -trzeba zalogować sie przez fb lub ades email ;-)
Awatar użytkownika
Mjfan

Post autor: Mjfan »

http://xscape.michaeljackson.com/?lang=PL tu mozesz wszystkie songi odsluchac legalnie
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Na początku LNFSG brakuje mi tego "one, two, three" Michaela ;-) Momentami troszkę za dużo tego popu, jednak przyzwyczaiłam się do wersji demo. A Chicago- miazga! :D
Obrazek
Awatar użytkownika
fanMJ

Post autor: fanMJ »

Z każdą piosenką mój apetyt na płytę staje się coraz większy. Tak samo jest też z tym numerem. "Loving You" to bardzo miły w odsłuchu kawałek. Po tej torpedzie, którą okazało się "Chicago" można chwilę odsapnąć przy tym utworze, który na szczęście trzyma poziom. Jestem bardzo ciekawy nowej wersji APWNN, którą będziemy mogli usłyszeć :mj: :mj: :mj: :mj:

PS: Komu nie chce się odtworzyć na stronie, może znaleźć "Loving You" na YT.

http://m.youtube.com/?reload=2&rdm=13fu ... VNclQlQjg4 a tu druga część "Making of Xscape"
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Tak jak piszecie, "Loving You" to taki miły odpoczynek po dwóch świetnych utworach, w szczególności "Chicago", które miażdży! Z każdym odsłuchem jeszcze bardziej. Tak, tego Michaela chciałem usłyszeć, dojrzałego wokalnie i w nowoczesnym brzmieniu jaki prezentował materiał z Invincible, ciekawe jak demo. A przed nami jeszcze takie petardy, że powinno być tylko lepiej.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Nie wiem czy zdążyliście zarejestrować fakt, że mamy już trzeci utwór w którym naprawdę śpiewa Michael :smiech: Oby tak dalej ahahahaah ;-)
GoodnessMJ

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5171_n.jpg

ktoś jest już szczęśliwym posiadaczem.
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

Dobrze widzę, że to Niemcy? Oni mają w piątek premierę, więc możliwe że sklepy już wcześniej wyciągnęły Xscape na półki. Podobnie robi m.in. Empik z nowościami.
Obrazek
GoodnessMJ

Też mi się wydaję, że to Niemcy, bo w sumie tam premiera jest właśnie 9 maja.
ODPOWIEDZ