LaToya Jackson

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Hera pisze:Tak Mike wybaczył jej to .... ale wiadomo On ma złote serce...:D
Więc i my jej wybaczmy,nie pałajmy do niej nienawiścią,bo to bezcelowe,popełniła błąd,jest tylko człowiekiem.Dobrze,że starała się zrehabilitować co mówi chociażby jej piosenka tribute.
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Nie rozumiem dlaczego tylko ludzi nadal nie cierpi La Toyi. Zamiast ja osadzac do your research i dowiedz sie jak naprawde bylo. W tamtym czasie byla ona manipulowana, ktortko mowiac miala pranie mozgu. Jej maz i manager Jack Gordon straszyl ja zabiciem czlonkow rodzin a szczegolnie Michaela. (zanim urodzila sie Janet i podrosla, La Toya i Michael byli bardzo dla siebie bliscy, razem wystepowali i pokazywali sie na raodaniach nagrod itp. Obejzcie ich wspolny wywiad na YT z Encino. Chyba jeden z moich ulubionych.) Gordon ja byl i zmuszal do wszystkiego. Np. rozkladowka w Playboya. Podobno Jack zchcial ja zmusic do seksu z Mikem Taysonem i mu zaplacic. A wiec Gordon zmusil ja do powiedzeia co powiedzila. Michael od razu wiedzial, sama nigdy by takich rzeczy nie powiedzialai i jej wybaczyl. Tak to bylo. Toya jest naprawde bardzo mila i sympatyczna osoba.
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

La Toya nie jest swieta, tak jak i nie byl swiety Michael i równiez my. Kazdy z nas w swoim zyciu popelnil juz wielki blad l jesli nie - to jescze na pewno popelni. Wazne jest ze przyznajemy sie do bledów i staramy sie poprawic, La Toya to zrobila, Michael jej nawet wybaczyl ona wtedy miala taka faze, byla przeciwko swojej rodzinie, bo rodzina Jacksonów La Toye wtedy miala za czarna owce, jeszcze przed tym slynnym wywiadzie, ksiazka sensacyjna, rozbieranie sie dla Playboya. Ona tez chciala zablysnac, chciala cos sama osiagnac. Do tego jescze nieodpowiednie otoczenie robilo swoje. LaToya wydoroslala, zrozumiala i jest dobrze. Osoba, która czuje sie odrzucona przez swoja rodzine, tym bardziej jest zdolna skrzywdzic nawet swoich bliskich, nie zdaje sobie wówczas sobie z tego sprawy ze ich kocha. Czesto ludzie nawet sobie samemu nieumyslnie szokdza a potem zaluja... to zycie!
Awatar użytkownika
MadelineFS

Post autor: MadelineFS »

La Toya ma swój własny reallity show
Life With La Toya opens a view into the daily life of La Toya Jackson. The series will show Jackson as she settles into her newest home, expands her business portfolio and dives back into the dating scene in order to create her own family. It also features La Toya telling the stories of her past such as her ex-husband and the death of her brother. Contrary to reports, Michael Jackson's children will only appear in one episode and are not featured within the series.Life With La Toya is scheduled for 10 episodes.
Oprah Winfrey Network (OWN) APR 13TH 10:30/9:30c.

Zwiastun od 00:39

http://www.youtube.com/watch?v=qr5iKPu5_t8
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Zwiastun od 00:39
Czy tylko ja miałem mdłości jak na to patrzyłem?
Obrazek
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Wedlug mnie zwiastun bardzo fajny. Prosty a zarazem prawdziwy - sensie szczery.
Czy odbieracie kanal OWN np. w Cyforwym Polsacie? Bo w UPC nie ma. Gdzie mozna go ogladc w necie?
You'll be the best that you can be.
thewiz

Post autor: thewiz »

Można spróbować na http://www.watchfreemovies.ch/.
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Zwiastun dość specyficzny ale to La Toya. Ja wbrew wielu opiniom mam do niej największą sympatię z całego rodzeństwa Michaela. Wiem, że wielokrotnie zawiodła Michaela.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
magnolia

Post autor: magnolia »

Reality show z La Toyą jest już w Polsat Cafe. Pisałam o tym w Hyde Parku, bo tam więcej osób zagląda:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 841#297841
Obrazek
"I'll never let you part for you're always in my heart."
BadM

Post autor: BadM »

Czy to prawda, że La Toya wyszła powtórnie za mąż? Wyczytałam o tym na pudelku. Takie źródło, że aż wstyd się przyznać do zaglądania tam... Macie jakieś wieści?
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Nie, to nie prawda.

La Toya zdementowała te plotki.
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Mnie zastanawia na jakiej podstawie te durne pismaki wymyśliły ten ślub.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
BadM

michael mckellar pisze:Mnie zastanawia na jakiej podstawie te durne pismaki wymyśliły ten ślub.
10 fot z tym samym facetem przy różnych okazjach i jest nis :smiech:
BadM

magnolia pisze:Reality show z La Toyą jest już w Polsat Cafe. Pisałam o tym w Hyde Parku, bo tam więcej osób zagląda:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 841#297841
Właśnie trafiłam na ten program. Wiem, że programy tego typu rządzą się swoimi prawami, jest jakiś scenariusz, który trzeba zrealizować, ale.... Zastanawiam się czy ona nie ma poczucia obciachu? Trafiłam na odcinek gdzie La Toya postanawia adoptować dziecko. Po 15min oglądania mam wrażenie, że to infantylną idiotką.
Plusem był fragment z mamą i wzmianka o tym jak Michael wkurzał Toyę:)

P.S. Pies La Toy nazywa się Prince.
Awatar użytkownika
mateu1

Post autor: mateu1 »

nowy singiel zapowiadający jedenasty album wokalistki :dance:
https://www.youtube.com/watch?v=3x3MwY10FZM
ODPOWIEDZ