Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

było super :mj:
jesteście cudowni :dance: japrosic

PRZYGOTOWANIE DO FLASHMOBa
Obrazek

kilka fotek :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

Dziękuje za spotkanie kochani :-** i za zdjęcia Kama :-D Nasza ekipa jest bardzo fotogeniczna xD a o co chodzi z tym piątkiem co Roxi pisała? Planujemy coś? :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

mamy pewne plany :dance: na koniec padły propozycje :mj:
jutro będzie oficjalne info
szykujcie się na piątek idziemy na kawę
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Kama miała byc selekcja zdjec:)az znowu siedze i sie smieje:)było naprawde super!!!!Roxi hehe ja byłam pierwsza nenene .iza te zdjecie z kiełbaskami wygrywa:)buziole
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Dziewuszki wrzućcie proszę ten link, gzie można zakupić album Czaplińskiego, z którego część pieniędzy pójdzie na pomnik Majkisia ;-)
Dziękuję japrosic
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie czy gdzieś w szczecinie uda mi się kupić kurtkę skórzaną taką jaką ma Mike
http://www.youtube.com/watch?v=ENHn9UvjPrY
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Dziewczyny i Wojtku :-) baaardzo dziękuję wam za wczorajsze spotkanie jesteście wspaniali!! :-) I oby udawało nam się spotykać częściej :)
ROXIMJ pisze:Dziewuszki wrzućcie proszę ten link, gzie można zakupić album Czaplińskiego
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=706135695 proszę
Kama pisze:słuchajcie czy gdzieś w szczecinie uda mi się kupić kurtkę skórzaną taką jaką ma Mike
Oj Kama gdybym to ja wiedziała to sama bym sobie kupiła ale niestety nie wiem więc dołączam się do pytania! ;-)
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Dzięki, już znalazłam i zamówiłam;)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Jakby to powiedzieć... DZIĘKUJĘ... za świetny czas!

I tu informacja dla wszystkich którzy się jeszcze wahają: wychodzimy z ukrycia, bo nasze wczorajsze spotkanie jest dowodem na to, że ani wiek, ani płeć ;), ani tym bardziej "staż" nie gra dla Michaela ( i dla Nas ) roli. A jeżeli ktoś wczoraj źle się bawił to niech powie to teraz albo zamilknie na wieki ;-)

Spotkanie było rewelacyjne!

Kolejne, wstępne spotkanie, które ma być przedsmakiem imprezy odbędzie się 18-go września o godzinie 18:00 ( żeby łatwiej było zapamiętać ;-) ) na Wałach Chrobrego pod "Chrobrym".

W planie jest posiadówka przy kawie i dogranie szczegółów na spotkanie a raczej ( nazywajmy rzeczy po imieniu ;-) ) imprezę absolutnie Michaelową, która odbędzie się w sobotę 26 września w "kwaterze prywatnej" :). Godzina i dokładne szczegóły w najbliższym czasie, ale radzę rezerwować noc....

Mam nadzieję, że z każdym kolejnym spotkaniem będzie nas coraz więcej, choć frekwencja ogniskowa była zaskakująca.... na plus :happy:

Osobiście ode mnie:
Wojtku – celowo zaczynam od Ciebie nasz rodzynku (!) tylko się nie wyłam,
Roksana – i jak warto było? Co prawda wariaty ale już jesteś jedną z Nas więc radzę się przyzwyczajać,
Kama – szacunek, za Drawno ? czy Drawsko? / to odpowiedni wiek na sklerozę?/, za aparat i za kopa do działania,
Edzia – mało, mało czasu ale jak się chce to można prawda? Świetna, pozytywna energia,
Hania – Ty nasza „cicha wodo” ale do pieczenia kiełbasek to pierwsza / jeszcze raz dziękuję za płytę, bardzo /,
Wera – tylko proszę bez BJ po Niemiecku!!!
Aga – mam nadzieję, że moje smuty Cię nie zraziły / i dziękuję za płytę też też /
Izu – celowo kończę na Tobie...Ty wiesz :* :calus:

...a po każdym spotkaniu oczywiście cdn. :jachce:

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony ndz, 13 wrz 2009, 21:19 przez poisonivy, łącznie zmieniany 1 raz.
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Izabela

edyta_76 pisze:iza te zdjecie z kiełbaskami wygrywa:)
Ale to nie ja na tym zdjęciu z kiełbaskami ;-) przecież to Ewela :-)
Pozdrów Aleksa i Nikolkę od cioci :-) i następnym razem Aleks musi być koniecznie z nami!
poisonivy pisze:Izu – celowo kończę na Tobie...Ty wiesz
Nie wiem proszę o wytłumaczenie może być na PW :rocky:
Awatar użytkownika
Kama

właśnie widziałam trailer This Is It tego nie da się opowiedzieć
trwał tylko 2 minuty powalił mnie na kolana
ja nie wiem co to będzie jak pójdziemy do kina
http://www.thisisit-movie.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Kama pisze:właśnie widziałam trailer This Is It tego nie da się opowiedzieć
trwał tylko 2 minuty powalił mnie na kolana
Kama ja też widziałam i wiem, że w kinie będzie ciężko oj strasznie ciężko :surrender:
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

No to jeszcze ja :)
Dziękuję Wam wszystkim za to spotkanie :-) Mam nadzieję, że na imprezie 26.09 będzie nas conajmniej tyle samo ;)
Kama, już Ci mówiłam, że jesteś niesamowita, ale jeszcze raz wielkie dzięki :*
Izu, dziękuję za nocleg i podwiezienie na stację.
poisonivy pisze:Aga – mam nadzieję, że moje smuty Cię nie zraziły / i dziękuję za płytę też też /
Absolutnie nic mnie nie zraziło :) A wspólne oglądanie z Tobą i Izą Michaelowych teledysków (szczególnie TWYMMF ;-))...po prostu bezcenne ;D A jak z tą płytą w ogóle, działa?
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

matko ledwo przetrwałam w pracy (od wczoraj spałam 2 godz) cały czas mam przed oczami trailer This Is It
dlaczego tak się stało :(
słuchajcie a może pójdziemy do kina kilka razy a nie tylko raz na This Is It
jejku znów mi źle dobrze, że się widzimy w piątek
_*Aga*_222 pisze:Kama, już Ci mówiłam, że jesteś niesamowita, ale jeszcze raz wielkie dzięki :*
Aga nie ma za co też już mówiłam, że mi to było na rękę :dance:
to ja Ci jeszcze raz bardzo dziękuję za płytki :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

O Boże Kama wymiękłam po prostu :surrender: Normalnie przesadzony trailer- aż boję się filmu ehhh... Jakoś damy radę- w końcu kupą raźniej.

Poisonivy- oczywiście, że było warto:) Wariactwo akurat mnie nie odstrasza, bo przeżyłam tyle szalonych imprez z moimi zwariowanymi przyjaciółmi, że chyba już nic mnie nie zdziwi ;-)
Może pomyśleliście, że nie polubiłam Was, albo że jestem drętwa dlatego, że siedziałam jak mysz pod miotłą ;-) Spoko, uważam, że jesteście wspaniałymi ludźmi i cieszę się, że Was poznałam. A co do mnie to z czasem oczywiście się rozkręcę, choć jak już mówiłam nie jestem zbytnio wygadana ;-)
No nic, starczy tego wywodu;) Pozdrawiam Was serdecznie z utęsknieniem czekam na piątek:) Buziaki :calus:

PS: A za 2 tygodnie :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
ODPOWIEDZ