Płyta MJPT

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Którą piosenkę chciał(a)byś usłyszec na płycie, jako zaśpiewaną WSPÓLNIE przez wszystkich fanów biorących udział w projekcie?

Heal the world
102
27%
We are the world
181
48%
inną...
38
10%
jestem za stworzeniem zupełnie nowej, "naszej" piosenki dla Króla...
57
15%

Liczba głosów: 378

Awatar użytkownika
chrisbern

Post autor: chrisbern »

Teresa pisze:Na forum jestem niecały tydzień, w związku z tym wolałabym zapytać... Czy mimo wszystko mogłabym zgłosić się do projektu?
Jasne :) Jeżeli nie masz określonych życzeń, to zajrzyj na 16 stronę i zobacz, czy któryś z niezajętych, ale już gotowych podkładów Ci leży.
kasikMJJ

Post autor: kasikMJJ »

Moja mama sie wstepnie zgodzila tlyko bym musiala przyjechac z rodzicami bo mnie samej nie puszcza na drugi koniec Polski ;p tlyko ja interesuja noclegi itp ;p

Heh mam nadzieje ,ze to wypali ;p
Keep The Faith
Awatar użytkownika
Teresa

Post autor: Teresa »

Wytypowałam parę piosenek, ale widzę, że, niestety, nie ma interesujących mnie podkładów.
Pośpiewam, zdecyduję się na jedną i odezwę jutro wieczorem : ).

[edit]Ale na ten moment chciałabym "zaklepać" sobie piosenkę 'Stranger In Moscow'
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

kasikMJJ pisze:Moja mama sie wstepnie zgodzila tlyko bym musiala przyjechac z rodzicami bo mnie samej nie puszcza na drugi koniec Polski ;p tlyko ja interesuja noclegi itp ;p

Pomożemy Wam znaleźć jakieś tanie noclegi, jedzenie itd ;-) Spoko :-) Ważne żebyś przyjechała.
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

Teresa pisze:Wytypowałam parę piosenek, ale widzę, że, niestety, nie ma interesujących mnie podkładów.
Pośpiewam, zdecyduję się na jedną i odezwę jutro wieczorem : ).

[edit]Ale na ten moment chciałabym "zaklepać" sobie piosenkę 'Stranger In Moscow'
Teresa, przejrzyj wątek...
Tam znajdziejsz odpowiedź na wszystkie Twoje pytania.
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Teresa

Post autor: Teresa »

Przejrzałam, wszystko wiem. Początkowo po prostu nie zauważyłam, że ktoś zajął tę piosenkę (w pierwszym poście nie jest zaznaczone)...
Obrazek
kasikMJJ

Luspa pisze:
kasikMJJ pisze:Moja mama sie wstepnie zgodzila tlyko bym musiala przyjechac z rodzicami bo mnie samej nie puszcza na drugi koniec Polski ;p tlyko ja interesuja noclegi itp ;p

Pomożemy Wam znaleźć jakieś tanie noclegi, jedzenie itd ;-) Spoko :-) Ważne żebyś przyjechała.

Ok dzieki :) bo mam sie przeprowadzac i mama powiedziala ,ze jak bedzie czas .. mam nadzieje ,ze znajdzie go dla mnie! i od.. forsy .. no , ale z gory dzieki w ogole za chcec pomocy :D
Keep The Faith
Awatar użytkownika
speechless26

Teresa pisze:Przejrzałam, wszystko wiem. Początkowo po prostu nie zauważyłam, że ktoś zajął tę piosenkę (w pierwszym poście nie jest zaznaczone)...

W porządku, Teresa. Zapisałam na Stranger in Moscow.

chodziło mi o to, żebyś przejrzała, bo informacje o zdobywaniu podkładów są już w pierwszym poście ;)
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

Matko czemu wcześniej nie trafiłam na ten wątek?!?? Bardzo chętnię to zrobię. Spiewać jak mówią potrafię... Mam nadzieję, Speechless ze nie jest za późno?.. Wybieram Gone too Soon.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
speechless26

Shulamitka pisze:Matko czemu wcześniej nie trafiłam na ten wątek?!?? Bardzo chętnię to zrobię. Spiewać jak mówią potrafię... Mam nadzieję, Speechless ze nie jest za późno?.. Wybieram Gone too Soon.
niestety, już od dawna zajęte...
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

A ja się wziąż zastanawiam... :-/
Musiałabym tylko iść do studia bo coś nagrywanie przez normalny komputerowy mikrofon mi nie wychodzi i na dodatek zmienia troche barwę głosu ...
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
speechless26

derozje pisze:A ja się wziąż zastanawiam... :-/
Musiałabym tylko iść do studia bo coś nagrywanie przez normalny komputerowy mikrofon mi nie wychodzi i na dodatek zmienia troche barwę głosu ...
zależy, jaki masz sprzęt..
jeśli ktokolwiek ma możliwośc nagrania w studio, to tym bardziej byłoby lepiej.
Awatar użytkownika
speechless26

Kochani, potrzebuję waszych maili, by móc wysyłac wam aktualne wiadomosci dot. projektu, gdyż zauważyłam, że nie każdy regularnie tu zagląda. Oczywiście nie podawajcie ich tu. Proponuję niech każdy wyśle maila na mjpttribute@gmail.com w tytule podając swoj nick i piosenkę :)

Z góry dziękuję. To mi bardzo ułatwi pracę.
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

Jeśli ktoś jest zainteresowany wynajęciem studia w Krakowie do tego projektu, w cenach do pertraktacji i przyjaznej atmosferze to jest taka możliwość (mój tata ma studio nagrań), proszę o kontakt.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
kasikMJJ

Fajnie by bylo nagrac HIStory w studio , ale mama chyba nie stoi przy kasie :( i nie wiem czy by ze mna pojechala...

kurde wszytko czego pragne jest poza moim zasiegiem .. :(
Keep The Faith
ODPOWIEDZ