Moja mama sie wstepnie zgodzila tlyko bym musiala przyjechac z rodzicami bo mnie samej nie puszcza na drugi koniec Polski ;p tlyko ja interesuja noclegi itp ;p
Wytypowałam parę piosenek, ale widzę, że, niestety, nie ma interesujących mnie podkładów.
Pośpiewam, zdecyduję się na jedną i odezwę jutro wieczorem : ).
[edit]Ale na ten moment chciałabym "zaklepać" sobie piosenkę 'Stranger In Moscow'
kasikMJJ pisze:Moja mama sie wstepnie zgodzila tlyko bym musiala przyjechac z rodzicami bo mnie samej nie puszcza na drugi koniec Polski ;p tlyko ja interesuja noclegi itp ;p
Heh mam nadzieje ,ze to wypali ;p
Pomożemy Wam znaleźć jakieś tanie noclegi, jedzenie itd Spoko Ważne żebyś przyjechała.
Teresa pisze:Wytypowałam parę piosenek, ale widzę, że, niestety, nie ma interesujących mnie podkładów.
Pośpiewam, zdecyduję się na jedną i odezwę jutro wieczorem : ).
[edit]Ale na ten moment chciałabym "zaklepać" sobie piosenkę 'Stranger In Moscow'
Teresa, przejrzyj wątek...
Tam znajdziejsz odpowiedź na wszystkie Twoje pytania.
kasikMJJ pisze:Moja mama sie wstepnie zgodzila tlyko bym musiala przyjechac z rodzicami bo mnie samej nie puszcza na drugi koniec Polski ;p tlyko ja interesuja noclegi itp ;p
Heh mam nadzieje ,ze to wypali ;p
Pomożemy Wam znaleźć jakieś tanie noclegi, jedzenie itd Spoko Ważne żebyś przyjechała.
Ok dzieki :) bo mam sie przeprowadzac i mama powiedziala ,ze jak bedzie czas .. mam nadzieje ,ze znajdzie go dla mnie! i od.. forsy .. no , ale z gory dzieki w ogole za chcec pomocy :D
Matko czemu wcześniej nie trafiłam na ten wątek?!?? Bardzo chętnię to zrobię. Spiewać jak mówią potrafię... Mam nadzieję, Speechless ze nie jest za późno?.. Wybieram Gone too Soon.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Shulamitka pisze:Matko czemu wcześniej nie trafiłam na ten wątek?!?? Bardzo chętnię to zrobię. Spiewać jak mówią potrafię... Mam nadzieję, Speechless ze nie jest za późno?.. Wybieram Gone too Soon.
A ja się wziąż zastanawiam...
Musiałabym tylko iść do studia bo coś nagrywanie przez normalny komputerowy mikrofon mi nie wychodzi i na dodatek zmienia troche barwę głosu ...
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
derozje pisze:A ja się wziąż zastanawiam...
Musiałabym tylko iść do studia bo coś nagrywanie przez normalny komputerowy mikrofon mi nie wychodzi i na dodatek zmienia troche barwę głosu ...
zależy, jaki masz sprzęt..
jeśli ktokolwiek ma możliwośc nagrania w studio, to tym bardziej byłoby lepiej.
Kochani, potrzebuję waszych maili, by móc wysyłac wam aktualne wiadomosci dot. projektu, gdyż zauważyłam, że nie każdy regularnie tu zagląda. Oczywiście nie podawajcie ich tu. Proponuję niech każdy wyśle maila na mjpttribute@gmail.com w tytule podając swoj nick i piosenkę :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany wynajęciem studia w Krakowie do tego projektu, w cenach do pertraktacji i przyjaznej atmosferze to jest taka możliwość (mój tata ma studio nagrań), proszę o kontakt.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...