STYL MODA UBRANIA - Michael Jackson
hej ;) mam takie pytanko , czy ktoś z Was nie wie gdzie w internecie można zlecić zrobienie koszulki z wybranym znaczkiem? Chodzi mi, żeby ktoś zrobił mi koszulke ze znakiem z TDCAU http://i29.tinypic.com/29dk6yq.png
Jeśli ktoś wie gdzie i da linka bd ogromnie wdzięczna :)
Jeśli ktoś wie gdzie i da linka bd ogromnie wdzięczna :)
Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.
Annie are you okey?.
Annie are you okey?.
-
- grafik_com
Oglądam sobie temat i bardzo ciekawy muszę powiedzieć. Zajrzałam do sklepu z ciuchami Mike i zobaczyłam, moją srebrną kurtkę jaką MJ miał podczas występu na This is it . Zasadniczo kiedy się wybrałam do kina na This is it byłam w tej srebrnej kurtce ( nie takiej samej) ale bardzo mi się miło zrobiło bo jako jedyna z ludzi, którzy oglądali występ MJ na dużym ekranie miałam coś wspólnego z Mikiem ;) Z kurtki jestem bardzo zadowolona, to jedna z moich ulubionych :) 

-
może foto? Ja jutro się pochwalę butkami :Dgrafik_com pisze:Oglądam sobie temat i bardzo ciekawy muszę powiedzieć. Zajrzałam do sklepu z ciuchami Mike i zobaczyłam, moją srebrną kurtkę jaką MJ miał podczas występu na This is it . Zasadniczo kiedy się wybrałam do kina na This is it byłam w tej srebrnej kurtce ( nie takiej samej) ale bardzo mi się miło zrobiło bo jako jedyna z ludzi, którzy oglądali występ MJ na dużym ekranie miałam coś wspólnego z Mikiem ;) Z kurtki jestem bardzo zadowolona, to jedna z moich ulubionych :)
- grafik_com
apropo mokasynów . Wiecie gdzie można kupić w przystępnej cenie??szukałem po kilku butikach i ni w ząb nie widzę podobnych do MJ , wszystko sznurowany szajsz ;p

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
-
-
- Agnieszkaaaaa