Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Cry.
Nie zgadzam sie jednak z twierdzeniem, ze to gniot totalny. Moim zdaniem najlepsza piosenka jaka R.Kelly wyprodukowal dla MJa, choc w typowym dla tego producenta slodkim stylu. Nie jest to moze utwor na miale Earth Song, ale Earth Song jest jedna jedyna. Poza tym moim zdaniem Cry jest duzo lepsze od Heal the world, ktorego nie trawie.
Minela mnie kolejka, ale dzieki temu nie bralam udzialu w mordzie na Speechless. Chociaz i tak zaglosowalabym na Cry. Jak juz wczesniej napisalam Speechless potrafi porwac, bo jest prawdziwa. Ciarki czlowieka przeszywaja. Niesety utwor bardzo szybko moze sie znudzic.
Po tej eliminacji zaczne miec duzy klopot ze wskazywaniem utworow do odstrzelenia.... Zobaczymy co z tego nam wyjdzie
A mi się Cry podoba. Nie wiem dlaczego ale coś w sobie ma.
To jedna z lepszych wolnych piosenek na płycie. Znająć życie i parząc na wasze głosy to pewnie odpadnie....
Ja głosuje na Heaven Can Wait
Nie lubie tego i tyle.
Walka toczy się między HCW i Cry, nie widzę więc sensu w głosowaniu na coś innego spoza tej dwójki chociaż spokojnie mógłbym ustrzelić każdą inną biorącą udział w tej rundzie, wyłączając Heartbreakera oczywiście. Głos oddaje w takim razie na Heaven Can Wait, z żalem ale chyba trochę bardziej wolę Cry. Najchętniej pozbyłbym się teraz Butterflies.
Hm, no w tej rundzie miałem twardy orzech do zgryzienia, bo do nominacji było kilka wg mnie równorzędnych kandydatur, ostatecznie zdecydowałem się na Cry - zadecydował fakt, że Michael nie maczał palców w komponowaniu kawałka a jeszcze za parę lat może się okazać, że to plagiat
Dzisiaj przesłuchałam po raz setny całą płytkę.
I nie wiem czego chciałabym sie pozbyć... Cry czy Butterflies? Butterflies czy Cry?
Jestem w kropce.
A jednak mój głos pada na Cry Butterflies zostawię sobie na następną rundę.
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Diana_95 pisze:Butterflies zostawię sobie na następną rundę.
Wieść gminna niesie, że jest okres ochronny na motyle.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you