Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

kaem pisze:
Diana_95 pisze:Butterflies zostawię sobie na następną rundę.
Wieść gminna niesie, że jest okres ochronny na motyle.
Nie jestem Niezniszczalny, wręcz odwrotnie łatwo Złamać Mi Serce. Często Płaczę, może dlatego Cokolwiek By Się Stało, czuję się Zagrożony. Mało się wypowiadam, właściwie można o mnie powiedzieć - Niemy. Ale całym Moim Życiem bronię Niezwyciężonych Motyli. I choćby O Świcie popieścił mnie prąd o mocy 2000 Wat, nie pozwolę by ktoś wchodził w moją Prywatność. Tak wybrałem, moje drogie Zagubione Dzieci - być może się nie znacie, ale na Motyle Niebo Może Poczekać. One Zakręciły Moim Światem i nie potrafię tego wyjaśnić. Powiem tylko jedno - brońcie ich, a ty piosenko ma - Nie Odchodź....

Kto skapował temu chwała...
od motyli moich wara!
Obrazek
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Xander pisze:Nie jestem Niezniszczalny, wręcz odwrotnie łatwo Złamać Mi Serce. Często Płaczę, może dlatego Cokolwiek By Się Stało, czuję się Zagrożony. Mało się wypowiadam, właściwie można o mnie powiedzieć - Niemy. Ale całym Moim Życiem bronię Niezwyciężonych Motyli. I choćby O Świcie popieścił mnie prąd o mocy 2000 Wat, nie pozwolę by ktoś wchodził w moją Prywatność. Tak wybrałem, moje drogie Zagubione Dzieci - być może się nie znacie, ale na Motyle Niebo Może Poczekać. One Zakręciły Mój Świat i nie potrafię tego wyjaśnić. Powiem tylko jedno - brońcie ich, a ty piosenko ma - Nie Odchodź....

od motyli moich wara!
the best of Najslabsze Ogniwo :]
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Xander

Kapitanie moj Kapitanie!!!

Xander pisze:Kto skapował temu chwała...
od motyli moich wara!
japrosic

:-)
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

Nie jestem Niezniszczalny, wręcz odwrotnie łatwo Złamać Mi Serce. Często Płaczę, może dlatego Cokolwiek By Się Stało, czuję się Zagrożony. Mało się wypowiadam, właściwie można o mnie powiedzieć - Niemy. Ale całym Moim Życiem bronię Niezwyciężonych Motyli. I choćby O Świcie popieścił mnie prąd o mocy 2000 Wat, nie pozwolę by ktoś wchodził w moją Prywatność. Tak wybrałem, moje drogie Zagubione Dzieci - być może się nie znacie, ale na Motyle Niebo Może Poczekać. One Zakręciły Moim Światem i nie potrafię tego wyjaśnić. Powiem tylko jedno - brońcie ich, a ty piosenko ma - Nie Odchodź....

od motyli moich wara!
No to zaszalałeś, stary! :-)
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

...fakt ładnie to wyszło ;-)
Szkoda troszkę tych motylków, lubię bardzo ten utwór choć w pierwszej 5 mojej listy ich nie ma jeśli chodzi o płytę Invincible
Będę bronił ich z Wami do czasu kiedy mi na to sumienie pozwalać będzie.
Nie może być by wyleciało szybko, ale coś mi się wydaje że następna może nie ale za dwie rundy będzie "goodbye butterlfies" :-/
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

Ponownie CRY out :surrender:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Speechless najsłabszym ogniwem w tej rundzie.
...
Ponownie CRY out :surrender:
...fakt ładnie Ci to wyszło Xander
:party:
Wieść gminna niesie, że jest okres ochronny na motyle.
:cool:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
malakonserwa

Speechless najsłabszym ogniwem w tej rundzie.
To jest przerażające... :beksa:

Głosuję na piosenkę Heartbreaker.
Niech ten obrzydliwy gniot wreszcie odpadnie...!
Obrazek
Awatar użytkownika
Smooth_b

Fajnie jak ktoś uzasadnia swoje kolejne wybory a jeszcze fajniej jak w następnych rundach nie robi tego tak samo co i w pierwszej rundzie, w dodatku używając słow typu gniot, lukier,kicz, badz też typowy utwór r.Kelly'ego itp.
malakonserwa pisze:Niech ten obrzydliwy gniot wreszcie odpadnie...!
naprawde jest aż tak obrzydliwy i naprawde aż taki gniot??
Awatar użytkownika
malakonserwa

Smooth_b, uzasadniałam wcześniej dlaczego Heartbreaker (chyba), nie chcę się powtarzać, ale żeby sprawić Ci przyjemność, jestem w stanie zrobić wiele.
Uzasadnienie: Heartbreaker to (jak ktoś już słusznie zauważył) brat bliźniak utworu otwierającego album, jednak znacznie słabszy. Drażni mechanika, wokal Michaela nie zwala z nóg, melodia nie porywa.
naprawde jest aż tak obrzydliwy i naprawde aż taki gniot??
Może troszkę się uniosłam ;-) Po prostu patrzeć nie mogę, kiedy odpadają takie kawałki jak "Speechless", tudzież (nominowane) "Motyle", bo na rzecz mocnych, bezdusznych nierzadko bitów, odpadają utwory melodyjne, odkrywające największe walory wokalne Michaela.

Tyle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Michael.

Post autor: Michael. »

Smooth_b pisze:naprawde jest aż tak obrzydliwy i naprawde aż taki gniot??
Jestem pewna, że nie, ale w obronie Speechless można tak powiedzieć.
Jestem fanką speechless! nenene
Xander pisze:Nie jestem Niezniszczalny, wręcz odwrotnie łatwo Złamać Mi Serce. Często Płaczę, może dlatego Cokolwiek By Się Stało, czuję się Zagrożony. Mało się wypowiadam, właściwie można o mnie powiedzieć - Niemy. Ale całym Moim Życiem bronię Niezwyciężonych Motyli. I choćby O Świcie popieścił mnie prąd o mocy 2000 Wat, nie pozwolę by ktoś wchodził w moją Prywatność. Tak wybrałem, moje drogie Zagubione Dzieci - być może się nie znacie, ale na Motyle Niebo Może Poczekać. One Zakręciły Moim Światem i nie potrafię tego wyjaśnić. Powiem tylko jedno - brońcie ich, a ty piosenko ma - Nie Odchodź....

od motyli moich wara!
"brońcie ich, a ty piosenko ma - Nie Odchodź...." Mój ulubiony fragment :smiech: :smiech:
<- ja obronię, motyle nie są aż takie złe jak je malują. Ale jak strasznie, jak bardzo strasznie, tak, że za chwilę moje bębenki powiedzą "do widzenia" denerwują mnie przesłodzone ballady! Pewnie, dobre są na doła, ale nie na mój nastrój, przypominający ciągłą wojnę...
Czemu Michael, czemu mi to zrobiłeś?
Obrazek
Love The Cure! :banan:
Awatar użytkownika
Smooth_b

malakonserwa pisze:Po prostu patrzeć nie mogę, kiedy odpadają takie kawałki
ja nie ubolewam nad tym że odpadnie ktoraś z moich ulubionych, zawsze można to jakoś wytłumaczyć, np złudzeniem akustycznym głosujących :P
Razi mnie za to uzywanie jak oręż w każdym uzasadnieniu co niektórych określeń nie wiadomo skąd jak i dlaczego. Mnie się przyjemniej czyta ze ktoś zwyczajnie lubi/nie lubi. A jak stara się wytłumaczyć po swojemu dlaczego tak akurat sądzi to już w ogóle super. Trafiło że akurat w Twoim poście przeczytałam znowu słowo gniot i to był ten jeden raz za dużo:) które mnie nie tyle zniechęca do piosenki tylko do dalszego czytania czyjegoś uzasadnienia. Peace

Jeśli mogę powiedzieć od siebie to Invincible jest wokalnie najlepsza i pod tym względem może dorównać jej tylko Dangerous. Więcej delikatności i zdrowego rozsądku przy ocenie drodzy państwo, to są piękne nutki:P
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Xander pisze: Nie jestem Niezniszczalny, wręcz odwrotnie łatwo Złamać Mi Serce. Często Płaczę, może dlatego Cokolwiek By Się Stało, czuję się Zagrożony. Mało się wypowiadam, właściwie można o mnie powiedzieć - Niemy. Ale całym Moim Życiem bronię Niezwyciężonych Motyli. I choćby O Świcie popieścił mnie prąd o mocy 2000 Wat, nie pozwolę by ktoś wchodził w moją Prywatność. Tak wybrałem, moje drogie Zagubione Dzieci - być może się nie znacie, ale na Motyle Niebo Może Poczekać. One Zakręciły Moim Światem i nie potrafię tego wyjaśnić. Powiem tylko jedno - brońcie ich, a ty piosenko ma - Nie Odchodź....

od motyli moich wara!

To ja, to tylko ja... Mały OT:

Poproszę o komentarze - o baaardzo dużo komentarzy :D
http://www.photoblog.pl/xander060/
Zdjęcie MJ i coś jeszcze a ja taki spragniony komentarzy...
Skomentarzcie mnie, niech będę okomentarzowany :( Nikt nie komuje gdy jest MJ - pokażcie gdzie siła.
A siła w komentowaniu :D:D
Dzięki - ja czuję się jak coś zdrowo :D

Koniec OT!
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Smooth_b pisze:eśli mogę powiedzieć od siebie to Invincible jest wokalnie najlepsza
:-o :wariat:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Michael.

Post autor: Michael. »

majkelzawszespoko pisze:Smooth_b napisał:
eśli mogę powiedzieć od siebie to Invincible jest wokalnie najlepsza

Wariat
To miało oznaczać zdziwienie?
Bo jeśli tak, to ja zgadzam się w stu procentach, że invincible to wokalne ciacho..xD :mj:
Obrazek
Love The Cure! :banan:
Zablokowany