Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- malakonserwa
- malakonserwa
homesick, byłaś kiedyś na Woodstock'u? Widziałaś jak można energicznie 'dreptać', rzucać się i tarzać w kisielu?gdzie? energii tam tyle jakby dreptal w kisielu przez caly kawalek

homesick - energia w głosie! Energia w wokalu!
*
A wracając do głosowania - po raz kolejny wskazuję na Heartbreaker (to już się nudne robi :p).
Uzasadnienie kilka postów wcześniej.
to zes trafila, bo bylam i to za czasow swietnosci polskiego Woodstocku i sie taplalam, bilam i latalam po calym polu atakujac ludzi blockiem...i bynajmniej nie robilam tego tak niemrawo jak Majkel ;)malakonserwa pisze: homesick, byłaś kiedyś na Woodstock'u? Widziałaś jak można energicznie 'dreptać', rzucać się i tarzać w kisielu?
oooo jak milo...sluchac Bjork dziatwo, bo sie zna kobieta na rzeczy !!!!!Pewnie faworyt Bjork:
Cytat:
- What do you play when you're DJ'ing to really get people moving?
- You can't go wrong with Peaches. And Michael Jackson is bulletproof. I've been playing a song from his last album called "Butterflies." It's got gorgeous vocals. His ballads are, like, I mean, how cheesy can you get? But it's so good, you know?
'the road's gonna end on me.'
- malakonserwa
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- Speed Demon
Heaven Can Wait
You Rock My World
Butterflies
To moje trzy typu do odstrzału. "Privacy" to dla mnie pozycja najmocniejsza, Michael nie jest w tym utworze "przeznaczona-dla-wypranych-odbiorcow-papka-ktorzy-pieja-przy-
tekstach-typu-umbrella-ella", tylko Michaelem, którego się nie wstydzę. Tekst utworu i sam utwór (muzyka) mógłbym przedstawić każdemu, od dzieciaka do dorosłego. Przy "Speechless", "Butterflies" itp. po prostu bym się wstydził.
Dziwią też argumenty "Ile można o dziennikarzach... itp.". Z tego co pamiętam to mało tego było, "Leave me alone", "Tabloid Junkee" i parę innych. A o miłości jest full i nikt nie narzeka, zwłaszcza, że od "The lady in my life", w którym mieliśmy "miłość rozświetlającą ciemności", zeszliśmy do "Speechless", w którym "miłość jest magiczna" (łał, padam z wrażenia [ironia]). Niech "YRMW" i "Butteflies" (które nie zwróciło mojej uwagi nigdy) na razie sobie zostaną. Głos na "Heaven can wait"
You Rock My World
Butterflies
To moje trzy typu do odstrzału. "Privacy" to dla mnie pozycja najmocniejsza, Michael nie jest w tym utworze "przeznaczona-dla-wypranych-odbiorcow-papka-ktorzy-pieja-przy-
tekstach-typu-umbrella-ella", tylko Michaelem, którego się nie wstydzę. Tekst utworu i sam utwór (muzyka) mógłbym przedstawić każdemu, od dzieciaka do dorosłego. Przy "Speechless", "Butterflies" itp. po prostu bym się wstydził.
Dziwią też argumenty "Ile można o dziennikarzach... itp.". Z tego co pamiętam to mało tego było, "Leave me alone", "Tabloid Junkee" i parę innych. A o miłości jest full i nikt nie narzeka, zwłaszcza, że od "The lady in my life", w którym mieliśmy "miłość rozświetlającą ciemności", zeszliśmy do "Speechless", w którym "miłość jest magiczna" (łał, padam z wrażenia [ironia]). Niech "YRMW" i "Butteflies" (które nie zwróciło mojej uwagi nigdy) na razie sobie zostaną. Głos na "Heaven can wait"
Jestem Zły!!! Czy To Nie Jest Przerażające, że w ogóle ktoś może Zagrażać mojej Prywatności? Oddałbym każde Pieniądze, żeby było inaczej. Ale niestety Nic Nie Jestem W Stanie Zrobić... a wy Zostawcie Mnie W Spokoju! Zapewne Nie Przestaniecie Dopóki Wam Nie Wystarczy. Mimo wszystko Nie Dbacie O Nas i o Michaela. Taka jest wasza Ludzka Natura? Z przykrością stwierdzam, że jest ona Koszmarna. Cokolwiek Się Stanie Nie Odchodźcie zbyt daleko. Trzeba Zacząć Coś Robić! Dlatego Chodźcie Razem - damy radę bronić się do ostatniej Kropli Krwi Na Tanecznej Podłodze Króla...
Także na Privacy jeszcze nie pora.
Zostaje przy HCW :D
Jeśli komuś sprawia to ból - polecam Morfinę;)
Także na Privacy jeszcze nie pora.
Zostaje przy HCW :D
Jeśli komuś sprawia to ból - polecam Morfinę;)
Ostatnio zmieniony czw, 08 maja 2008, 22:36 przez Xander, łącznie zmieniany 2 razy.

-