Otoczenie a Michael

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
jam_jam_nati

Post autor: jam_jam_nati »

LoveMichaelJackson strasznie dużo osob tak reaguje. rzucasz haslo michael jackson, a wszyscy sie rzucaja z urojonymi newsami o nowych operacjach i o tym ze wymolestowal wzdluz i wszerz cale przedszkole :/
a nie daj Boże powiedzieć, że go lubisz to wszyscy sie rzucają jakbym im co najmniej drugie śniadanie zjadla, ze sie tak poetycko wyraze. ludzie sa glupi. w wiekszosci przynajmniej. no ale, ja i tak sie nie przejmuje ich opinią. takich ludzi trzeba olać i tyle. a najgorsze jest to, ze nikt nie pamieta michaelowi dzialalnosci charytatywnej wsrod gwiazd, dla afryki na przyklad i o tym jak duzo wniosl do muzyki. to nie fair
"..You're really just another part of me.."
Awatar użytkownika
maadziulaa

Post autor: maadziulaa »

Moi znajomi już nawet się nie ważą nic złego powiedzieć o MJ'u,bo wiedzą ile bym im "truła"aż by mi racje przyznali :mj: .I nie wiem czy nie mają mnie już dość,codziennie mi się coś z Michaelem kojarzy, jakiś tekst na angielskim,itp;)
Podobno Mam Obsesje :wariat:
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

O to tak jak u mnie. Moi znajomi pewnie też mają mnie dość. Jak tylko coś ktoś wspomni o nim źle to ,,truje" im aż mi nie powiedzą, że mam rację. Choć dziś na polskim nieprzyjemna sytuacja... ( już nie ważne w jakich okolicznościach ) Padło zdanie ,,...gnieść się w fabryce z murzynami.". I wszyscy zaraz ,,...o to tak jak Jackson. Też nie chciał z nimi siedzieć.". No a potem typu odpada mu twarz itp. No cuż, ale ja nie mogę im nic nawet powiedzieć ( sytuacja w klasie ). Siedziałam w tej ławce i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Nienawidzę ich !
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Heej, może z moich koleżanek jeszcze będą ludzie :smiech:
Dzisiaj na przerwie Anka znowu powiedziała "pokaż, to to.." i tak śmiesznie szła do tyłu jakby chciała moonwalka zrobic nenene To ja pokazuję i mówię, jak to zrobić to ona "Ty, ale to zarąbiście wygląda! Tak nie odrywasz nóg od podłogi" nenene Wytłumaczyłam jej jak to robić i że wszystko polega na iluzji ;-) Mówi, że zacznie ćwiczyć :mj:
[*]
Awatar użytkownika
Diana_95

Post autor: Diana_95 »

:-) i bardzo dobrze.
Ostatnio się zdziwiłam (pozytywnie), bo jakoś nie słysze ostatnio żadnych żałosnych komentarzy :knuje:
We wtorek byłyśmy z koleżankami we trzy po teście na pizzy i miałyśmy przy sobie Thrillera 25 i HIStory. Było bardzo fajnie bo wsadziłyśmy Thrillera (z MJem na okładce) do koszyczka po sztućcach i dostał kawałek pizzy... :hahaha:
Ogólnie dopadła nas lekka głupawka :smiech: Kiedy kelnerka przyszła dać nam rachunek, spojrzała się na płyte i uśmiechnęła się ;-)
Przy okazji uświadomiłam Dominice że nie ma czegos takiego jak wybielanie sobie skóry oraz że jeśli zobazcy jakieś plotki tego typu to ma je jak najszybciej olać.
Uroczyście oświadczam ze mamy kolejną fanke. Z małym stażem, ale jednak jest :party:
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Awatar użytkownika
LoveMichaelJackson

Post autor: LoveMichaelJackson »

No jednak sa jeszcze normalni ludzie ktorym mozna cos wbic do glowy :D oczywiscie o Michaelu ;] Da sie im wytlumaczy ze do bzdury co pisza gazety ;] Ja tez ostatnio zmajkelizowalam swoja kolezanke z klasy ;] Kazałam jej przeczytac ksiazke o MJ i czyta :D tez jest niedoswiadczona i tez sie uczy moonwalka :D no ale to dobrze ze jest nas coraz wiecej tak trzymac :*
GIVE IN TO ME :*
Obrazek
Awatar użytkownika
maadziulaa

Tak,tak coraz więcej nas jest teraz,a dobrze ;-) Dzisiaj moja koleżanka co podobno lubi tylko You are not alone i jej się znudziło,pisała na zeszycie King of PoP ;)Czynię postępy w Majkelizowaniu chyba nenene
Awatar użytkownika
jam_jam_nati

Post autor: jam_jam_nati »

Dzisiaj moja koleżanka co podobno lubi tylko You are not alone
w ogole zauwazylam, ze "You are not alone" przyciąga ludzi. kiedys puscilam ze dwa razy te pisoenke na informatyce i na nastepnych lekcjach pol klasy nucilo pod nosem :) ale mialam radoche, a jak komus zwrocilam uwage ze wlasnie nuci piosenke Michaela, ktorego wczoraj wyzywal od pedofili i zyciowych popaprańców to mowia ze to glupia piosenka i...dalej nucą ;))
"..You're really just another part of me.."
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

maadziulaa pisze:Dzisiaj moja koleżanka co podobno lubi tylko You are not alone i jej się
moja kuzynka co niby nie przepada za Michaelem uwielbia You Are Noy Alone i You Rock My World..uwaza ze inne do niej nie trafiaja...z kolei ja uwazam ze poprostu za duzo ich nie slyszala
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Moje koleżanki niestety z góry zakładają, że na pewno go nie polubią :-/
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Sandroula
Skąd: Body in Poland , Soul in Greece , Heart with ... ? :D

Post autor: Sandroula »

Moi rodzice sami uwielbiaja Majkela :-) i pamietam jak moja ciotka kiedys u nas byla i zaczela cos mowic zlego na temat Majkela to staneli w jego obronie :D:D:D:D i ciotka sie przymknela :smiech: :smiech:
wienc cala moja rodzinka kocha go :D :happy: :happy:
O Kosmos Einai Sta Matia Mou
kostka

Post autor: kostka »

Moje środowisko (wreszcie) toleruje Michaela. Jeden chlopak powiedział nawet, że MJ ma światny styl tańca i muzykę.
elwira_mj

Post autor: elwira_mj »

chyba się co do mojego ojca pomyliłam.. wcześniej napisałam, ze go nie lubi , że nie lbui to mało powiedziane . hmm. sytuacja jest taka że cały pokoj bede miała odnawiany, ale nie ważne. wazne jest to, ze powiedzial ze zeby bylo ciekawie powinanm na tej scianie miec cos ekstra. Rzuciłam, ze chce miec Michaela. Bez zadnego oporu, bez zadnych wątów juz nastepnego dnia /dzis/ pojechaliśmy do zakladu graficznego. Będę miała na scianie zajebistego Michaela, w wersji 2 x 1 m.Jeszcze tylko musze na plyte sciagnac zdjecie, ktore chce miec na scianie w tej dużej wersji. Mam z tym problem, bo mam duzo ciekawych zdjec ale cos wybiore napewno.
W każdym razie fajnie, ze nie mial zadnych zbędnych żali i ze wyda 160zł na mojego Michaela. pzdr;) :mj: :mj:
MJ. The king.
elwira_mj

Post autor: elwira_mj »

w skrócie: szanuje jego muzyke, a kiedy mama powiedziała ze moze kogos innego wezme na sciane, powiedzial zeby dała spokoj, bede miała Jacksona jak chce go miec, jak lubie jego muzyke i jego to moja sprawa. Nie spodziewałam sie tego. pozytywnie ;-) :dance:
MJ. The king.
Awatar użytkownika
maadziulaa

Ja już szukam okazji,żeby "wymusić"jakąś płytę,czy coś Michaelowego na razie mam zamiar na:koniec roku,może mi się poszczęści i jakaś średnia przyzwoita będzie,na dzień dziecka oczywiste :mj: ,urodziny i gwiazdka :surrender: (w tym przypadku sobie poczekać mogę :P)

Kolekcja płyt mojego taty zawęża się niestety do bardzo małej ilość,wręcz śmiesznej,i nawet mowy nie ma,żeby tak MJ był :-/ nic,co by polskie nie było,tak to ujmę może :surrender: .Ja raczej nie przepadam za polską muzyką.Ale się już nie wypowiadam na ten temat,bo OT:P
ODPOWIEDZ