A ja mam propozycje, dla tych co nie dane im było dotrzec na spotkanie.
Co powiedziecie na spotkanie 23.01 ?
Ja z przyczyn osobistych również nie mogłam być na spotkaniu, aczkolwiek bardzo żałuje.
A więc kto byłby chętny, czekam na odpowiedź :)
WIDZE, ŻE NIE MA JUŻ TEMATU MJWDT WIĘC OGŁASZAM TUTAJ!!
JUTRO (16.01) SPOTKANIE MJWDT NA SOLNYM O GODZINIE 13.OO!!! PRZYJDZCIE KONIECZNIE!! DOŁĄCZYŁ DO NAS....uwaga...MĘŻCZYZNA!! a mianowicie długo poszukiwany Arek :) Łiii :) Radość mnie rozpiera xD Może nas czegoś nauczy
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
Jest jedna prośba co do jutrzejszego spotkania, jeśli ktoś posiada w domu aparat proszę o przyniesienie go . Będzie można udokumentować nasze spotkanie, wspólne rozmowy, pracę nad całym projektem.
Witam Was bardzo serdecznie mam tylko takie małe info że w DAYTONIE we Wrocławiu będzię party z Michaelem Jacksonem( 05.02 piątek) tak pisze bo dużo osób nawet o tym nie wie pozdrawiam :)
Czas zorganizować jakieś większe wrocławskie spotkanie.
Bez ograniczeń wiekowych i innych kategorii... wszyscy!
Już wiele razy się zanosiło na mega zlot, coś jednak chyba nie wyszło.
Dawno nie wiedziałam kilku osób i chciałabym też poznać inne MJówki
Proponuję sobotę 20 lutego, w około 12.00.
Kto chce?
Agnieszko, czy nadal chcesz śpiewać SSS?
Ostatnio zmieniony wt, 09 lut 2010, 19:43 przez MJwroc, łącznie zmieniany 1 raz.
Wrocław co jest?
To co? jest ktoś chętny na spotkanie w przyszłą sobote?
Jeśli zbierzemy się w jakąś grupke, to z miłą chęcią dojade i poznam inne MJówki
Super, to teraz i tak trzeba czekać jak ktoś sie jeszcze odezwie. ; )
Jeżeli pasuje wam 27 to powiem szczerze, że mi też bardziej pasowałaby sobota za 2 tyg. Narazie jest nas tylko 3 osoby jeżeli MJwroc też jeszcze będzie. A więc Wrocławianie nie dajcie się prosić Wiem, że może macie dużo Lekcji, lub pracy. Ale chyba chwilke czasu znajdziecie.