BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Mnie się niesamowicie podoba to z Michael Jackson Live Der GIGANT
i Ci wszyscy fani... przepiękne.
MandarynkowySen

Post autor: MandarynkowySen »

Ja też mam Bravo :hahaha: Nawet dwa mam :happy:

:smiech:
kostka

Post autor: kostka »

Świetnie został też przedstawiony Neverland. Nawet mój wujek, co MJ'a nie za bardzo lubi, powiedział, że chciałby to zobaczyć na żywo ^^
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

a ja nadal tego nie mam O_-
Tata mi zamowic nie chce, a do Wrocławia w najbliżzym czasie raczej sie nie wybiorę ; |

Mnie sie moze uda przetłumaczyć, chociaż jaką część, tyle, że nie mam tekstu XD
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Te wszystkie fotki sa dla was moze nowościami ( te z Neverlandu , to jak gra na fortepianie ) ale musze Wam powiedzieć iż BRAVO sie nie postarało bo z tego co pamiętam ( bo jestem zbyt leniwa co by wyciagać z szafy ) to te wszystkie foty z Neverlandu sa po prostu przedrukiem z LIFE'a chyba rok 1992 ale tego juz pewna nie jestem . Reszta to po prostu przedruki ze starych BRAV wszystko jz było . Mogli cos inne foty dać jakieś bardziej 'nowe' dla fanów . No ale spox dobrze ze ogólnie jest coś takiego i tyle fajne w kolekcji !!!!!! nenene nic poza tym . Plakaty tez juz były z teko co mi sie rzypomina to jedynie 1 lub 2 sa nowe :surrender:

dokładnie chodzi mi o ten numer LIFEa

Obrazek
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
MandarynkowySen

Być może masz racje, ja jestem fanką od niedawna, przedtem się nie intersowałam, więc się tak bardzo nie orientuję :P A jeżeli chodzi o plakaty to nie wiem czy się powtarzają, ale moja koleckja plakatów dotychczas była bardzo uboga, a dzięki "Bravo Legends" mam o 12 więcej nenene
lebelle

Post autor: lebelle »

Malwina24 pisze:Te wszystkie fotki sa dla was moze nowościami ( te z Neverlandu , to jak gra na fortepianie ) ale musze Wam powiedzieć iż BRAVO sie nie postarało bo z tego co pamiętam ( bo jestem zbyt leniwa co by wyciagać z szafy ) to te wszystkie foty z Neverlandu sa po prostu przedrukiem z LIFE'a chyba rok 1992 ale tego juz pewna nie jestem . Reszta to po prostu przedruki ze starych BRAV wszystko jz było . Mogli cos inne foty dać jakieś bardziej 'nowe' dla fanów . No ale spox dobrze ze ogólnie jest coś takiego i tyle fajne w kolekcji !!!!!! nenene nic poza tym . Plakaty tez juz były z teko co mi sie rzypomina to jedynie 1 lub 2 sa nowe :surrender:

dokładnie chodzi mi o ten numer LIFEa

Obrazek

MALWINA24 a co oni mieli umieścić zdjęcia z Neverlandu z ostatnich dni ? kiedy jest on nie lekko ale bardziej podupadly ? Widzialas chyba zdjecia Neverland z 2007 czy 2008 roku, bez kwiatow, z lekko zawalonym teatrem, z nie tak zielonym trwanikiem i be zwierzat ? To wedlug Ciebie mieli to pokazać w BRavo Legends ???
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

A co, chcielibyście żeby dali zdjęcia (jako plakaty) Michaela z tego roku? W pidżamce z Akonem? ;-) Wg mnie Panowie od niemieckiego Bravo bardzo się postarali, jeśli chodzi o treść, design oraz plakaty. Daje 10/10 za ten numer.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Gdyby dali zdjęcia aktualnego Neverland'u oraz "nowych" zdjęć Michael'a, które i tak mamy na bieżąco, egzemplarz nie sprzedałby się w takim nakładzie.
Wyobrażacie sobie zamiast megaposter'u z Bad, nieogolonego Michael'a od pasa w górę na galowo xD od pasa w dół sami wiecie jak...?
kostka

Post autor: kostka »

... w piżamce? Cóż, myślę, że gdyby był tam taki plakat, to na pewno nie zawisnąłby na mojej ścianie, bo mama by się przeraziła i nie pozwoliłaby mi go powiesić. ;)
MandarynkowySen

kostka zgadzam się z Tobą, mi mama też by nie pozwoliła powiesić, jakby był w piżamce :smiech:
Chociaż na tym jednym plakacie Jego strój tak trochę przypomina piżamkę xD Przynajmniej mi , mam na myśli ten plakat, gdzie na drugiej stronie jest Jackson 5 .

:mj:
Awatar użytkownika
Little_Lilly

Post autor: Little_Lilly »

tak, przedstawiając michaela w tym dobrym, starym świetle bardziej zachęcili do kupna, bo wszyscy go kochaja z tamtych lat, a teraz, to już nie koniecznie wszyscy... :mj:
nie wiem, jak wam, ale mi sie nie podoba zbytnio okładka, lepszy jest plakat z tej sesji...
L.O.V.E. is all what we have...
Awatar użytkownika
Martyna

Post autor: Martyna »

Oh yeah!
Będe miała BRAVO :happy: :happy: :happy: ! Z Allegro, wiem że to nie jest tak samo jak kupienie w Empiku czy innym podobnym sklepie ( ale z przyczyn takich że do Warszawy nie jeżdże za często) to namówiłam Mame do kupienia go na Allegro :mj:
Jak dojdzie to (zwariuje :happy: ) napisze ;-)
Awatar użytkownika
Martyna

Post autor: Martyna »

:happy: Przyszło do mnie Bravo przed chwilą :happy: No i tak jak mówiłam już całkiem zwariowałam nenene to moja wina że to tak na mnie działa? I właśnie próbuje delikatnie wyjąć sobie plakat z BAD :love:
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Kurka wodna ja zamówiłam przez ten adres który podał Damian i nadal nie doszło.Na szczęscie kupiłam też w Empiku tak na wszelki wypadek.Swoją drogą bardzo fane wydawnictwo.
Obrazek