Nasze wyrazy współczucia [*]

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Janneet

Post autor: Janneet »

Michael nie odszedł, on tylko zmienił publiczność... :surrender:
"Michael zrozumiał co może powinien zrozumieć wcześniej że w tym strasznym i czasem okrutnym świecie nie ma miejsca dla Piotrusia Pana''
patriszja21

[*]

Post autor: patriszja21 »

Jest mi strasznie źle na serduszku,że Michaela już nie ma :(.Do dziś nie mogę w to uwierzyć,płaczę praktycznie cały czas,jego piosenki mnie zahipnotyzowały...
Zapraszam Was serdecznie na mojego bloga,którego stworzyłam jako hołd dla Naszego Króla...Połączmy się w bólu :(

[*][*][*]

Szczerze przyznam,że dopiero śmierć Michaela Jacksona pozwoliła mi zrozumieć,jak Wielkim Artystą On był(i nadal jest).Żałuję,że dopiero teraz stał się On moim Idolem.Teraz ,kiedy wiem,że już nigdy nie będę miała okazji go zobaczyć.Od dnia Jego śmierci płaczę jak dziecko,gdy słucham jego piosenek,to po prostu łzy same napływają.W pokoju powiesiłam Jego 2 plakaty i codziennie podchodzę i po prostu je całuję :(.Jest mi strasznie żle na sercu,do dziś nie wierzę,że Jego już nie ma.Tak naprawdę dzień po Jego śmierci obejrzałam film na Youtube,pt.,,Prawdziwe życie Michaela Jacksona''i wtedy pokochałam Go tak,jak On kochał swoich fanów!Bezgranicznie mocno!Dlatego wyobrażam sobie,jaki ból czują ci,którzy byli z Nim od zawsze.Nawet teraz lecą mi łzy.Jest mi strasznie źle.Chciałabym,żeby to był zły sen :((
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!

Yes,I'm Believer :) L.O.V.E

PT <3
... POT jest HOT :D
Obrazek
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

to podobnie bardzo jak ze mną.. [*]
szkoda, że już nigdy go nie zobaczę, ani w TV ani na żywo.. :surrender:
Mike, żegnaj! [*] Twoja muzyka na zawsze zostanie z nami!

[*]
na TVP Info leciała transmisja z pogrzebu i puszczali listy od fanów. mój się załapał ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Trust in me

Post autor: Trust in me »

Dzisiaj nieszczesny 25ty, smutno mi dzis bardzo, od rana chodze ze lzami w oczach........... Dlaczego Bóg zabral go do siebie tak wczesnie???? Tak chcialam go kiedys zobaczyc, pojsc na koncert, to marzenie bylo coraz blizsze spelnienia.... Jednak smutny los sprawil ze Michael odszedl..........

Michael you will always in my heart. I love you so much. R.I.P
Obrazek
Viola.

Post autor: Viola. »

To już miesiąc.. jak szybko ten czas leci, przynajmniej mi, wszystkie dni się zlewają i wyglądają tak samo.. Najbardziej szkoda mi jego dzieci, bo straciły ojca..Boże jakie to wszystko niesprawiedliwe ;(
Awatar użytkownika
Ciastek

Post autor: Ciastek »

Nie dane mi było pojechać na koncert, chociaż strasznie chciałam. Nie dane mi było zobaczyć Go na żywo. Już nigdy nie zobaczę Jego buźki uśmiechniętej, radosnej...
Nie doświadczył ani dzieciństwa ani starości.
my my baby blue
yeah i'm so jaded
and baby i'm afraid of you
Awatar użytkownika
Morphine

Post autor: Morphine »

Miesiąc...
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
Mandey

Post autor: Mandey »

Morphine pisze:Miesiąc...
Tak. Miesiąc. I na tym w tym temacie poprzestańmy.
Zostawiam tak jak jest ale zamykam.
Kiedyś może, ktoś do tego będzie chciał wrócić i poczytać nasze
reakcje na te wydarzenia z 25 czerwca.

Jeśli, ktoś chce dalej opisywać swoje odczucia to zapraszamy do tego
tematu >>> Co robicie żeby ukoić ból?
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Zablokowany