Victory Tour HQ - MJJCOMMUNITY

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

Human Nature zdaje się że z Toronto - dobra jakość
http://www.youtube.com/watch?v=MY0sUFut_oU
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Post autor: Krzychu Redhedzio »

Czy jest dostępny ten koncert w formacie avi?
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Amnezjanin12 pisze:No cóż... z przykrością muszę stwierdzić że to najprawdopodobniej uszkodzone archiwum, nie ma żadnych danych naprawczych, należało by jeszcze raz to spakować, dodać dane naprawcze i wrzucić... nie da się sprawdzić pliku nie mając całości, gdybym miał całość było by co innego, ale na 100% to uszkodzone archiwum
Przed chwilą ściągnełam cała płytę i śmiga aż miło, więc wszystko działa bez problemu. Musiały Wam się nie dościągać jakieś part'y i tyle. Nie ma żadnych błędów. płyta jest bez menu a jakość jest taka sobie, miałam nagrać tą i zastąpić poprzednim wydaniem Dallas, ale sobie darowałam, bo niewiele to jest lepsze. Jedynie co dźwięk żyleta ;-)
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Amnezjanin12

Post autor: Amnezjanin12 »

No cóż, możliwe, tak jak mówiłem żeby to sprawdzić to musiał bym mieć wszystkie party...
Awatar użytkownika
Mielniu

Post autor: Mielniu »

http://www.youtube.com/watch?v=yJmmAgCDPPI
dobra jakosc Heartbreak Hotel
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
Awatar użytkownika
karin861

Amnezjanin12 pisze:No cóż, możliwe, tak jak mówiłem żeby to sprawdzić to musiał bym mieć wszystkie party...
Zgadza się, żeby móc obejrzeć całe nagranie trzeba mieć wszystkie part'y i je rozpakować. Inaczej się nie da! ;-)
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
hubert9999

Post autor: hubert9999 »

Polecam do ściągania koncertu bezlimitu.org

Wklepujemy tylko tam linki i sciaga sie z max predkoscia
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Pobrałam cały koncert, ale teraz mam problem z nagraniem ;/ jak na złość dzisiaj zakończyła mi się wersja testowa programu do nagrywania. Może mi ktoś polecić jakiś bezpłatny program? Oprócz Ashampoo, bo tego właśnie używałam. Dzięki z góry. japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
karin861

billiejean89 pisze:Pobrałam cały koncert, ale teraz mam problem z nagraniem ;/ jak na złość dzisiaj zakończyła mi się wersja testowa programu do nagrywania. Może mi ktoś polecić jakiś bezpłatny program? Oprócz Ashampoo, bo tego właśnie używałam. Dzięki z góry. japrosic
Polecam BurnAware Free - prosty, darmowy i przede wszystkim po polsku programik ;-) Ważność? Dożywotnia :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

karin861 dzięki za program ;-)
Właśnie zaczynam projekcje koncertu, dzięki za niego ;-)
Obrazek
hubert9999

Post autor: hubert9999 »

Ciekawe kiedy będzie ten koncert co miał zrobić DJ OXYGENE
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Nero - program do nagrywania najlepszy :P

hubert9999 - o ile pamietam DJ OXYGENE pisał, że nie ma czasu, żeby zrobić DVD, takze nie wiem czy wogole zrobi.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Post autor: Krzychu Redhedzio »

Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która wrzuci ten koncert w formacie avi?
Awatar użytkownika
Pitrzel

ja napewno na swieta :P w czwartek sie biore za avi, wstawie linka na forum i na YT w partach ;]
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Pitrzel

dzisiaj sciagam all, przerabiam na avi i dam linka na forum. Nie wiem do ktorej sie wyrobie :P
ODPOWIEDZ