Kilka działów zamiast jednego
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Cześć Majkel! tak się zastanawiam nad sensem działu [OT]. Czasem [OT] przeplata się z wątkiem "na temat". Bywa, że napięcie wokół Michaela jest nieznośne i nie da się wtedy ciągle pisać o Nim. Ale niekoniecznie mam wtedy potrzebę pisać wyłącznie obok tematu MJ.
Tak w ogóle wielkie dzięki za robotę tutaj. Podziwiam. Podobnie jak Buszmena. Mam nadzieję, że choć do CV Wam się to przyda, biorąc pod uwagę studia, jakie kończycie.
Tak w ogóle wielkie dzięki za robotę tutaj. Podziwiam. Podobnie jak Buszmena. Mam nadzieję, że choć do CV Wam się to przyda, biorąc pod uwagę studia, jakie kończycie.
Tez tak z praktyki rzecz biorac OffTopic ma sredni sens, a trudno narzucic zeby nie pisac offtopic, bo to chyba podzial mozliwy tlyko na forach z ludzmi bardziej technicznymi i... sam nie wiem, ale mam swoje forum, gdzie jest ruch wekszy niz tu, jest dzialow chyba ze 30 a w kazdym jest na temat. Nie bede tyranem bo coponiektorzy, sadzac juz nawet po wypowiedziach na nowym forum wiele do mnie maja...
Ale ja mysle o tych co nie maja full czasu na przegladanie forum, a chcieliby czegos sie dowiedziec o MJ lub o nim pogadac, a zagladaja na forum np. tylko w pracy i musza 'przezucic' spora czesc tematow nie interesujacych ich... ale to nie moj problem, zatem daje szanse sie wszystkim wypowiedziec i mysle, ze jutro wieczorem zaloze dodakowe dzial'y - zatem na chwile obecna masz racej, postanowilem o Multimedia dziale, by go zalozyc.
Ale ja mysle o tych co nie maja full czasu na przegladanie forum, a chcieliby czegos sie dowiedziec o MJ lub o nim pogadac, a zagladaja na forum np. tylko w pracy i musza 'przezucic' spora czesc tematow nie interesujacych ich... ale to nie moj problem, zatem daje szanse sie wszystkim wypowiedziec i mysle, ze jutro wieczorem zaloze dodakowe dzial'y - zatem na chwile obecna masz racej, postanowilem o Multimedia dziale, by go zalozyc.
...
o CV itp.
Dzięki, ale do CV to mi się to bynajmniej nijak do niczego nie przyda... kto by patrzył na coś takiego... w CV to ja mam inne rzeczy, raczej juz tam nic nie bede wiecej upychac, a na pewno nie prowadzenie stron. Taka brutalna prawda. Rynak pracy jest koszmarny. Pozdrawiam tych co szukaja pracy. A swoj biznes to wogole jatka... ale co ja bede tu pisac. Anett troche wie co w tych sprawach u mnie... Jak to przeczytasz Anetko to pozdrawiam i do zobaczenia pewnie jutro.kaem wrote:Tak w ogóle wielkie dzięki za robotę tutaj. Podziwiam. Podobnie jak Buszmena. Mam nadzieję, że choć do CV Wam się to przyda, biorąc pod uwagę studia, jakie kończycie.
...
Z mojego forum, na którym często bywam chciałbym przenieść pewien pomysł...
pomysł co do dzialu... dział o nazwie "Przedstaw się", lub "O sobie"... zaleznie czy mialby sluzyc tylko do przedstawiania sie nowych osob, czy tez co tam ktos chcialby moze o sobie napisac... skłaniam sie bardziej ku pierwszej opcji... wpadłem tak na ten pomysł - co Wy na to?
Na razie jednak otworzyłem dział Off Topic... gdzie z załozenia maja byc rozmowy zupelnie nie na temat MJ, jednak nie znaczy to, ze na forum o Michaelu nie mogą schodzic rozmowy z tematu MJ!! Po prostu jednak gdy ktos chce z zalozenia napisac nowy temat bez związku z MJ niech pisze tam :)
pomysł co do dzialu... dział o nazwie "Przedstaw się", lub "O sobie"... zaleznie czy mialby sluzyc tylko do przedstawiania sie nowych osob, czy tez co tam ktos chcialby moze o sobie napisac... skłaniam sie bardziej ku pierwszej opcji... wpadłem tak na ten pomysł - co Wy na to?
Na razie jednak otworzyłem dział Off Topic... gdzie z załozenia maja byc rozmowy zupelnie nie na temat MJ, jednak nie znaczy to, ze na forum o Michaelu nie mogą schodzic rozmowy z tematu MJ!! Po prostu jednak gdy ktos chce z zalozenia napisac nowy temat bez związku z MJ niech pisze tam :)
...
Trzy działy starczą w zupełności, ew. te multimedia, niech panuje artystyczny nieład :]Majkel wrote:Z mojego forum, na którym często bywam chciałbym przenieść pewien pomysł...
Majkel wrote:Zastanawiam sie nad tymi multimediami, bo w sumie to jest scisle zwiazane z MJ... ale Wasza decyzja :)Pank wrote:Trzy działy starczą w zupełności, ew. te multimedia, niech panuje artystyczny nieład :]
Na początku byłem za ale teraz sam już nie wiem. Prawda jest taka że jest nas mało i polskie Mjówki, poza paroma wyjątkami, multimediami się nie zajmują. Mi tam dział Download specjalnie też nie jest potrzebny bo ja tu nic nowego nie znajde, co najwyżej może mi służyć do udostępniania innym swoich zbiorów. Z drugiej strony większość fur MJ ów dział posiada i chyba to nic nie kosztuje żeby taki był i tutaj, nawet gdyby zdarzały sie na nim przestoje z powodu braku zainteresowania.
Jestem troszke za, ale dział multimediów mógł by być gdby kotś wiedział gdzie jest jakis filmik czy cuś to by strzelił linka i by była jazda!!:DWilly wrote:Majkel wrote:Zastanawiam sie nad tymi multimediami, bo w sumie to jest scisle zwiazane z MJ... ale Wasza decyzja :)Pank wrote:Trzy działy starczą w zupełności, ew. te multimedia, niech panuje artystyczny nieład :]
Na początku byłem za ale teraz sam już nie wiem. Prawda jest taka że jest nas mało i polskie Mjówki, poza paroma wyjątkami, multimediami się nie zajmują. Mi tam dział Download specjalnie też nie jest potrzebny bo ja tu nic nowego nie znajde, co najwyżej może mi służyć do udostępniania innym swoich zbiorów. Z drugiej strony większość fur MJ ów dział posiada i chyba to nic nie kosztuje żeby taki był i tutaj, nawet gdyby zdarzały sie na nim przestoje z powodu braku zainteresowania.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone