W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
d) Zabrania się posiadania dwóch lub więcej aktywnych kont przez jedną osobę lub specjalnego zakładania kolejnych w celu uniknięcia kary bądź nadzoru ze strony Administratora oraz Moderatorów. W razie wykrycia takiej sytuacji wszystkie konta takiej osoby mogą być okresowo zawieszone bądź całkowicie usunięte;
To raczej zbieg okoliczności, IP mają inne, zresztą sposób pisania zupełnie inny. To że ma awatar na Fb ma taki sam jak Shamar tutaj to jeszcze nic nie znaczy, bez przesady.
Wracając do tematu - jeśli dałeś chomikowi nazwisko Majkel, to jak ma na imię? I po co chomikowi nazwisko? :D
Piszesz, że siostra ci nagrała płyty, czyli piraty? :( No ale trudno, każdy sposób na poznanie Michaela jest dobry.
No to chyba każdy się domyśla, że gdyby to był rzeczywiście Shamar to założyłby to konto, żeby sobie z nas pożartować...Ja bym na impretora uważała.
Dobra, zamykam się, już nie offtopuję.
Zostanie w pamięci naszej shamar -
Niegrzeczny, lecz oryginalny
Może wróci w innym wcieleniu
Bo choć cham, to jednak zabawny
Mistrzu ciętej riposty -
Kto nas będzie zabawiał?
Kto będzie wkurzał modów?
Wciąż się zastanawiam...
Będzie nam Go brakować
Choć wielu się nie przyzna
Zostanie po Nim kilka postów
Bez Niego będzie tu smutno
Na forum stał się sławny
Bo choć cham, to jednak zabawny...
agusiaa_w pisze:Zostanie w pamięci naszej shamar -
Niegrzeczny, lecz oryginalny
Bo choć cham, to jednak zabawny
Mistrzu ciętej riposty -
Kto nas będzie zabawiał?
Kto będzie wkurzał modów?
Wciąż się zastanawiam...
Będzie nam Go brakować
Choć wielu się nie przyzna
Zostanie po Nim kilka postów
Bez Niego będzie tu smutno
Na forum stał się sławny
Bo choć cham, to jednak zabawny...
[*] Piękny tribute
Ostatnio zmieniony pt, 25 lut 2011, 19:47 przez Madzia, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>