Twórczość Kacpra Jacksona

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja bym bardzo chętnie zobaczyła twoje występy LIVE. ;-)
Obrazek

Post autor: Mj_fan95 »

Ja też :D
:>
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Ludzie na tym forum Cię będą jechać, bez względu na to jak zatańczysz i co będziesz robił. Zbieraj kasę i zarabiaj ile dają - to w końcu tylko na Twoją korzyść, a jak płacą, to na pewno nie za nic. Byle kto dziś za występ forsy nie dostanie, a Ty tańczysz świetnie i rób to;) nie przejmuj się debilnymi opiniami w stylu nie lubię Cie bo nie robisz tego z serca czy coś, bo to tylko Ty i Twoi przyjaciele wiecie jak jest naprawdę. ;)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

hubertous pisze:nie przejmuj się debilnymi opiniami w stylu nie lubię Cie bo nie robisz tego z serca czy coś, bo to tylko Ty i Twoi przyjaciele wiecie jak jest naprawdę. ;)
Dokładnie. Nie można tańczyć na takim poziomie, robiąc to "na odpier***". Wypowiedzi "zarabiasz na michaelu? przynajmniej przeznacz to na WOŚP" są rodem z jakiegoś romansidła klasy B. Ty wykonujesz swój (póki co) fach i nie ma w tym nic złego, że dostajesz za to pieniądze, które następnie idą do Twojej kieszeni. Sam bardzo chętnie zobaczyłbym Cię na żywo i zapłacił te (nie wiem ile) złotych.
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No ja bym zdecydowanie nie zapłaciła.Uważam że w wypowiedzi ludzi którzy twierdzą że również by nie zapłaciły nie ma krzty zazdrości.Po prostu tutaj chodzi o sumienie nieprawdaż?Przepraszam że to napiszę ale po 25.06.2009 tyle osób pokochało taniec Jacksona że głowa boli-szkoda że przed tą datą nie było tylu chętnych do kopiowania stylu MJa.No fakt-przecież przed tą datą było to "obciachem" a teraz jest cool i dorobić do kieszonkowego można.Czyli żal.pl.

Bardzo przepraszam za tą wypowiedz ale zarabianie na wizerunku MJa przez kogoś kto śmie się nazywać fanem jest dla mnie poniżające i szydercze.
Obrazek

Post autor: Scholl »

Popieram Cie Jeanny100
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

A czy on żąda za to pieniędzy? Tego nie wiemy. A jak mu płacą, to czemu ma odmawiać? Jak mówił mój pradziadek'' jak dają to bierz, jak biją to uciekaj''
A co do ''nie lubie Cię juz'', to naprawdę jest dziwne. Nie znasz go, a juz oceniasz, nie ładnie, coś tu jest nie tak.
Jego sprawa, czy zarabia, ile i co z tym robi ;-)
Obrazek
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

Jeanny100 pisze:No ja bym zdecydowanie nie zapłaciła.Uważam że w wypowiedzi ludzi którzy twierdzą że również by nie zapłaciły nie ma krzty zazdrości.Po prostu tutaj chodzi o sumienie nieprawdaż?Przepraszam że to napiszę ale po 25.06.2009 tyle osób pokochało taniec Jacksona że głowa boli-szkoda że przed tą datą nie było tylu chętnych do kopiowania stylu MJa.No fakt-przecież przed tą datą było to "obciachem" a teraz jest cool i dorobić do kieszonkowego można.Czyli żal.pl.

Bardzo przepraszam za tą wypowiedz ale zarabianie na wizerunku MJa przez kogoś kto śmie się nazywać fanem jest dla mnie poniżające i szydercze.
kocham Jeanny całym sercem ale mam pewną uwagę. Każdy ma prawo wypowiedzieć się na forum, skorzystam i ja. kolega otwarcie przyznał, że tańczy od śmierci MJ i kontynuuje taniec bo podoba się to i jemu i publiczności. Sama przyznam, że niektóre wypowiedzi są mało skromne i odrobinę rażą. Pomijam to. Kwestię zarabiania też pomijam, bo nie umiem tego ocenić. Co do jednego jednak nie mam wątpliwości - stopień zaangażowania może zmierzyć tylko czas.
nie wiem czy branie kasy jest niemoralne. nie wiem jaką postawę trzeba przyjąć, żeby było etyczniejsze. to trudne.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

Jeanny100 pisze:No ja bym zdecydowanie nie zapłaciła.Uważam że w wypowiedzi ludzi którzy twierdzą że również by nie zapłaciły nie ma krzty zazdrości.Po prostu tutaj chodzi o sumienie nieprawdaż?Przepraszam że to napiszę ale po 25.06.2009 tyle osób pokochało taniec Jacksona że głowa boli-szkoda że przed tą datą nie było tylu chętnych do kopiowania stylu MJa.No fakt-przecież przed tą datą było to "obciachem" a teraz jest cool i dorobić do kieszonkowego można.Czyli żal.pl.

Taak. Data 25.06 wyznacza hipokryzję. Ale na pewno? Niektórzy (na przykład ja) przed tym dniem W OGÓLE nie znali Michaela (bo jestem gównia**** i niewiele w życiu widziałem jeszcze). Nie uważam się za hipokrytę, bo nigdy nie mówiłem o nim niczego złego i nie chodzi nawet o ten trend (który zresztą minął jakiś czas temu) na Jacksona. Z osób z mojego otoczenia naprawdę mało kto słucha Michaela. Gdy wszyscy słuchali "Nirvany", ja przesłuchałem jeden kawałek, doszedłem do wniosku, że mi się nie podoba i miałem to gdzieś, czy to podoba się innym.
Dorobić do kieszonkowego można na wizerunku MJa? Tańcząc? To spróbuj. ;-) Żeby ludzie płacili Ci pieniądze za występ, musisz mieć dobrą opinię, a ona sama nie przychodzi.
Poza tym, co do chol... jest złego w zarabianiu za występy taneczne w stylu Michaela Jacksona, jeśli robi się to na wysokim poziomie? CO W TYM ZŁEGO?

P.S Sorki, że się tak unoszę, ale naprawdę nie rozumiem, co jest złego, że chłopak, który poświęca wiele swojego wolnego czasu na trening i robi to z pasją, dostaje jakieś pieniądze za swoje występy. Jedna osoba zarobi x zł za sprzedanie bukietu róż, inna za zatańczenie Michaela. nenene
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
marcinl884

Post autor: marcinl884 »

mnie tam się podoba i nie mam żadnych zastrzeżeń. A co do tych pieniędzy to nie interesuje mnie to czy on zarabia czy nie i ile. To jego indywidualna sprawa.
Też mam 15 lat i też uczę się układów MJ, ale publicznie bym się nie pokazał bo bałbym się przez cały czas że coś zrobię źle. I dla tego, za odwagę i tak dopracowane układy masz wielki plus.

Kacper czekam na więcej takich filmików ;-)
Awatar użytkownika
kacperr95

Post autor: kacperr95 »

Ja powiem tak.
Jeanno, po pierwsze, nie sprzedaje biletow i zaden kto mnie oglada za to nie placi. Przychodzi, ten kto chce zobaczyc. Ja dostaje pieniadze od organizatorow.
Jeanny100 pisze:Bardzo przepraszam za tą wypowiedz ale zarabianie na wizerunku MJa przez kogoś kto śmie się nazywać fanem jest dla mnie poniżające i szydercze.
Dlaczego, sadzisz ze nie jestem fanem?
Nie napisalem, ze fanuje od 25 czerwca. Napisalem, ze od tego czasu chce kontynuowac przeslanie Michaela, poprzez nasladowanie go.
Slucham Michaela od 11 roku zycia, nikt mnie nie zmuszal, nie bylo u mnie w okolicy takiej mody. Poprostu zakochalem sie w jego muzyce, tancu etc.
Wiec prosze Cie, czytaj dokladnie moje posty, potem sie na ich temat wypowiadaj.
Fakt, pieniadze sie przydadza, bo paliwo, oraz stroje i makijaz tez kosztuja,
ale nie "zadam" zadnych pieniedzy za moj taniec, nie tancze dla pieniedzy.
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Ja w ogóle nie rozumiem tej dyskusji na temat pieniędzy. Wiadomo temat pieniędzy = temat drażliwy ( nie ma co ukrywać ). Kacper w ogóle nie musiał się dzielić takimi informacjami ( ale zrobił to bo było pytanie o stroje itd itp ). To także Jego osobista sprawa co zrobi z tymi pieniędzmi, bo komentarze typu ,,przekaż to na biedne dzieci, ja bym tak zrobił,, ,,pokaż na co cie stać,, ,,przecież idziesz na WOŚP,, itd itp są co najmniej bezczelne i naprawdę nie na miejscu. Kacper zrobi co zechce, a zresztą jak sam napisał
kacperr95 pisze:paliwo, oraz stroje i makijaz tez kosztuja

Wiadomo każdy chce się pokazać. A tak w ogóle to piszecie co myślicie ale nie wiecie jak to do końca jest. Taki występ daje bardzo dużo satysfakcji i pieniądze nie grają w tym żadnej roli.

Wcześniej stwierdziłam że nie będę się odzywać w tej sprawie, no ale musiałam. Nie mam do końca zdania na ten temat, a więc kończę, ale nie jestem za tańczeniem DLA pieniędzy, a jak sam Kacper powiedział w poście powyżej On tego nie robi...

PozdrawiaMegi
Obrazek
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

Ty się chłopie nie przejmuj takimi opiniami jak wyżej. Jak dla mnie jesteś świetny i super tańczysz a to że przyjemność łączysz z zarabianiem to dla mnie nic złego ;) i nie rozumiem ludzi którzy mają o to jakiekolwiek pretensje.
;-)
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Anet18 pisze:Ty się chłopie nie przejmuj takimi opiniami jak wyżej.
Tak dla upewnienia się pytam, czy to było do mnie? :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Mj_fan95

Post autor: Mj_fan95 »

no więc może i nie przemyślałem wcześniejszych postów na tym temacie
Zachowam się dojrzale i przeproszę cię Więc przepraszam.
Zarabia, zarabia no i ch**wszystkim do tego ? Niech robi co chce, jego sprawa, jego życie.
Też nie jestem za tym, ale trudno.po co pisać posty skoro i tak będzie brał te pieniądze i tak dalej będzie tańczył i dawał z siebie wszystko.
Może co niektórych z was to boli, mnie też, ale trzeba się pogodzić
Chłopak chciał założyć temat po to, żeby dowiedzieć co o nim sądzicie, a nie zęby czytał kazania w sprawie pieniędzy.Po co ta męka ?
Nie wiem czy będę mieszał, jak na razie to tyle mam do powiedzenia....
Jeżeli mnie po tym poście skrytykujecie to proszę bardzo nenene
Ostatnio zmieniony pn, 03 sty 2011, 22:18 przez Mj_fan95, łącznie zmieniany 2 razy.
:>
ODPOWIEDZ