"Behind The Mask" - teledysk

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Xander pisze:Ja swoją 8 sekundową zwrotkę wysłałem w połowie kwietnia, a własciwie pod koniec. Raz, że późno (ale oni na facebooku zachecali jeszcze do wysyłania) i raż że piosenka miała być zaśpiewana cała... a moja była króciutka...

Dobra w kazdym razie jestem na początku:D
Pisali też, żeby tło było czyste i gładkie a na połowie filmików tego nie ma.

btw.
Twoj filmik jest zajebisty :D widać , że się wczułeś w role Majkela :D

Moje podniecenie jeszcze nie opadło :D
Jestem w klipie Dzeksona aaaaaaaa :D :happy: :happy: :happy:
W ogole duzo znajomych tam jest, wyczaiłam nawet znajomego z Chorwacji :) (2.26 po lewej)
Obrazek
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

JESTEM, JESTEM W TELEDYSKU!!
Jestem pokazany w 2:07 - 2: 10 czy jakoś tak w lewym, górnym rogu jak się tak kręcę. :D
Teledysk nawet mi się podoba, ale myślałem, że bd wyglądać troszkę inaczej, ale co tam. Fajnie jest. ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Winiar

Post autor: Winiar »

Świetny efekt końcowy, oryginalny pomysł, który dał fanom szansę na oddanie hołdu Michaelowi. Ten short film pokazuje, że fani na całym świecie to wielka rodzina. Coś wspaniałego.
Myślenie jest największym błędem jaki może popełnić tancerz. Musisz czuć! - Michael Jackson
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

kolejna znajoma osoba odnaleziona, Mike w ujęciu pod aka_agnes i w 3.34 przy odsłananiu twarzy :)

w ten oto sposób stałyśmy się gwiazdami :)
od dołu : ja, niespodzianka, noemi.best, agusia_w, ola_ghost i agnieszka (nie znam nicka :P )

Obrazek
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

to ja dodam jeszcze takie:
Obrazek

Obrazek

strasznie się cieszę :happy:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

akaagnes pisze:p.s. Ślepak jestem... czy to nie Maria w górnym rogu z mikrofonem? Bo taka podobna, a też podobno ma udział ;D /hehe
minuta 4.17 a no to ja LOL w minucie 1.52 też się pojawiam glupija
Ciebie akaagnes bez problemów wyłapałam. W ogóle cieszę się, że tyle polskich akcentów, te flagi, koszulki itp. super. Kolorowe łapki też :) bj Twoja córcia mnie rozbroiła totalnie, so sweet.
Klip jest zabawny, bo ludzie pomysłowi.... hmm zwierzaki też okej hih :)
Idę dalej oglądać, bo momentami tak szybko migają te obrazki, a chciałabym jeszcze może kogoś dojrzeć :]

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Forever Yours nie tylko Ty !!;) becze jak bobr za kazdym razem jak go ogladam .. szczegolnie teraz gdy zbliza sie 2 rocznica takie zrzeszenie sie fanow jest wyjatkowo potrzebne nam wszystkim
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

To świetny chwyt na promocję płyty i odbudowanie zaufania wśród fanów.Na ile świetny jeszcze się okaże, mam nadzieje, że kolejnymi faka'mi nie zepsują już nic. A reputacja tak nadszarpniętą mają.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Obrazek Obrazek Obrazek
takie moje z kręcenia ;)

Forever Yours pisze:Czy tylko ja wylalam morze lez ogladajac ten teledysk...? Gratuluję wszystkim, którzy wzięli w nim udział. Super !
ja mam "zaciesz" na gębie ilekroć to oglądam, bo
Maria pisze:Klip jest zabawny, bo ludzie pomysłowi.... hmm zwierzaki też okej hih :)
Przeszliśmy do HIStorii, słuchajcie! Będzie co dzieciom i wnukom pokazywać:)
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

A artukuł o MJu i mojej córce jest w dzisiejszym Dziennku! Oczywiście jest tam kilka nieścisłości, bo nie jest to tekst autoryzowany, ale najważniejsze, że autor napisał ciepło o MJu - to mnie nawet bardziej cieszy, niż zdjęcie mojej córki z podpisem:
SERCE EMILKI NALEŻY DO MJa
Obrazek

Trzylatka z Łodzi wystąpiła w teledysku Jacksona

Emilka ma trzy latka, a już zdążyła zagrać w teledysku światowej gwiazdy. Nieżyjącej... Chodzi o klip "Behind the mask" Michaela Jacksona, który miał premierę w tym tygodniu.
Utwór ukazał się na pośmiertnej płycie artysty z 2010 r. Łodzianka pokazuje się w 22 sekundzie klipu.
- Moja rodzina, łącznie z babcią Emilki, to fani Michaela - mówi Sylwia, mama dziewczynki i ekonomistka na urlopie wychowawczym. - Dlatego wzięliśmy udział w akcji "The Behind the Mask Project".

Od marca każdy fan Jacksona mógł przesłać film z wykonanym "moonwalkiem", czyli "księżycowym" tańcem Michaela. W ujęciach zbieranych przez koncern Sony powinien znaleźć się również wykonany przez fana transparent. Dennis Liu, reżyser teledysku, z kilkunastu tysięcy prac wybrał 1600. Klip składa się z krótkich fragmentów filmików, uzupełnionych pojedynczymi kadrami z innych zwycięskich nagrań.

- Oprócz kadru z Emilką doliczyłam się i innych polskich akcentów, m.in. chłopaka na tle Stadionu Narodowego - mówi Sylwia. Emilka słuchała i oglądała Jacksona od urodzenia. - "Moon-walk" opanowała w wieku 1 roku i 2 miesięcy - opowiada Kosiorek.

Dla mamy Emilki Michael był ideałem ojca. - Wszystkie zarzuty, które stawiano artyście, brały się z chęci skorzystania z jego pieniędzy. A mało kto wie, że np. Jackson walczył o wprowadzenie w Stanach Zjednoczonych nieobecnego tam Dnia Dziecka. Ja staram się wprowadzić w życie jego zasadę, aby przez jeden dzień w tygodniu odciąć się od świata i poświęcić go w całości dziecku - mówi.
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

bj, rewelacja! super!
bj pisze:"Moon-walk" opanowała w wieku 1 roku i 2 miesięcy
gratulacje dla małej. ja opanowałam dopiero rok temu :hahaha: i to ciągle w samych skarpetkach na parkiecie ;)
Awatar użytkownika
Louie

Post autor: Louie »

Kochani! Jestem zachwycona. Sądzę, że Michael też by był. Oglądając teledysk miałam wrażenie, że On żyje w ludziach biorących w nim udział. Bardzo się wzruszyłam.Dziękuję Wam Wszystkim. :)
You're just another part of me

In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
Awatar użytkownika
Kacmurka

Post autor: Kacmurka »

Z całego serca gratuluję Wam kochani,jesteście niezwykli.Stara jestem,a płakałam od pierwszej do ostabiej sekundy teledysku.Żałuję,że nie wysłałam jednak swojego filmku. Jestem z WAS dumna!POLSKA! :) Michael byłby najszcześliwszym człowiekiem na świecie,gdyby to zobaczył.Chyba jednak widzi i jest tym najszczęśliwszym.My nie możemy tego zobaczyć,ale ważne,że On może to czuć.Dzięki Wam.
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

No to jeszcze ja :D
0:17 lewy dolny róg
Obrazek

i 4:04 z lewej u góry
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

_*Aga*_222jaralam sie pol godziny ze Cie widze :D wypatrzylam ;) jestes w takim momencie piosenki ze akurat cala uwaga jest skupiana na Tobie ;D nie wiem ja akurat tak mialam ;) ogolnie polakow jest tu bardzo duzo:)
Ain't no sunshine when he's gone :(
ODPOWIEDZ