<przykład na temat bez interwencji moderatorów>
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Whoisit1, błagam, nigdy więcej takich tematów, po których aż się może komuś zrobić całkiem niedobrze. Forum nie służy do nabijania postów i do tego, by je rozruszać czymś takim. Nie w ilości, a jakości siła.
Oczywiście problem fanatyzmu wśród fanów Michaela Jacksona istnieje, o czym SUNrise wspomniała. Stawianie kościołów, pomników, modlitwy do boga Michaela jest według mnie już obrzydliwe. Takim osobom przydałby się całkiem dobry psycholog. I osobiście wątpię, by Michael byłby z czegoś takiego zachwycony. Wręcz przeciwnie.
Oczywiście problem fanatyzmu wśród fanów Michaela Jacksona istnieje, o czym SUNrise wspomniała. Stawianie kościołów, pomników, modlitwy do boga Michaela jest według mnie już obrzydliwe. Takim osobom przydałby się całkiem dobry psycholog. I osobiście wątpię, by Michael byłby z czegoś takiego zachwycony. Wręcz przeciwnie.
Zgadzam się w pełni, choc do tych pomników, to zależy, o jaką opceję chodzi... Michael juz ma pomnik, taaaaaaki wysooooki, nawet na DVD History On Film Vol.I jest.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Ale sie porobiloErto1984 wrote:Jak można modlić sie do idola??? (...) Może jeszcze ołtarzyki budowac w domach:/ Można sie modlić w intencji człowieka ale modlenie sie DO kogoś nawet jeśli jest to gwiazda muzyki to po prostu głupota fanatyzm und zaślepienie w jednym... Co jeszcze do głowy strzeli?:nerwy:

Tak czytam i przypomnialo mi sie, jak w latach 80 pojawila sie plotka, ze Michael Jackson zbudowal jakis oltarz dla Elizabeth Taylor...czy cus...

MJ smial sie z tej ploty do rozpuku...
Ps. Aby bylo na temat...uwazam, ze tacy fani wymagaja powaznej kuracji odwykowej od wlasnego idola....to przerazajace, ze mozna miec tak chore pomysly

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- starafanka
:D

There's something I have to say to you...Just touch me...
Mój NieHamski Bohaterze! Ach! Och! Już się nie mogę doczekać Twojego nowego postu, który rozruszy to forum! Cóż za zapowiedź! Teraz nie będę mógł spać, myśląc całe dwie noce o tym, co tu zaprezentujesz! Mmm...whoisit1 wrote: ąz przyszedł tu whoisit1i napisaał post który ruszył trochę tym forum.Tk przy okazji w poniedziałek dam nowy temat ,równiez bardzo ciekway.
- dariodavis
No proszę bardzo... Zabrzmiało jak zapowiedź nowej płyty Michaela... Ja myślę tak... Niejaki "whoisit1" za nic nie potrafi zwrócić na siebie uwagi wsród kolegów jakich ma w "realu" i próbuje wylansować się tutaj...whoisit1 wrote:temat jest moim zdaniem bardzo ciekway o kontrowersyjny.Kżdy ma własne zdanie.Już od paru dni wiało tu nuda ,ąz przyszedł tu whoisit1i napisaał post który ruszył trochę tym forum.Tk przy okazji w poniedziałek dam nowy temat ,równiez bardzo ciekway.
ee.mam wielu kolegów i przyjaciól,no i nie nabiojam na siłe postw ,w końcu za jakąś przekroczoną liczbę niedostajesię zadnej nagrody.padariodavis wrote:No proszę bardzo... Zabrzmiało jak zapowiedź nowej płyty Michaela... Ja myślę tak... Niejaki "whoisit1" za nic nie potrafi zwrócić na siebie uwagi wsród kolegów jakich ma w "realu" i próbuje wylansować się tutaj...whoisit1 wrote:temat jest moim zdaniem bardzo ciekway o kontrowersyjny.Kżdy ma własne zdanie.Już od paru dni wiało tu nuda ,ąz przyszedł tu whoisit1i napisaał post który ruszył trochę tym forum.Tk przy okazji w poniedziałek dam nowy temat ,równiez bardzo ciekway.