<przykład na temat bez interwencji moderatorów>

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Pank

Post by Pank »

Whoisit1, błagam, nigdy więcej takich tematów, po których aż się może komuś zrobić całkiem niedobrze. Forum nie służy do nabijania postów i do tego, by je rozruszać czymś takim. Nie w ilości, a jakości siła.

Oczywiście problem fanatyzmu wśród fanów Michaela Jacksona istnieje, o czym SUNrise wspomniała. Stawianie kościołów, pomników, modlitwy do boga Michaela jest według mnie już obrzydliwe. Takim osobom przydałby się całkiem dobry psycholog. I osobiście wątpię, by Michael byłby z czegoś takiego zachwycony. Wręcz przeciwnie.
Mike

Post by Mike »

Zgadzam się w pełni, choc do tych pomników, to zależy, o jaką opceję chodzi... Michael juz ma pomnik, taaaaaaki wysooooki, nawet na DVD History On Film Vol.I jest.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
cicha

Post by cicha »

Erto1984 wrote:Jak można modlić sie do idola??? (...) Może jeszcze ołtarzyki budowac w domach:/ Można sie modlić w intencji człowieka ale modlenie sie DO kogoś nawet jeśli jest to gwiazda muzyki to po prostu głupota fanatyzm und zaślepienie w jednym... Co jeszcze do głowy strzeli?:nerwy:
Ale sie porobilo :wariat:
Tak czytam i przypomnialo mi sie, jak w latach 80 pojawila sie plotka, ze Michael Jackson zbudowal jakis oltarz dla Elizabeth Taylor...czy cus... :wariat: Zreszta w teledysku 'Leave Me Alone' mamy taka scene + tabloidowa gazetke z tytulem: "Michael Builds Shrine To Liz" :party:
MJ smial sie z tej ploty do rozpuku...

Ps. Aby bylo na temat...uwazam, ze tacy fani wymagaja powaznej kuracji odwykowej od wlasnego idola....to przerazajace, ze mozna miec tak chore pomysly :surrender:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
starafanka

:D

Post by starafanka »

japrosic japrosic japrosic bo umre ze śmiechu :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: nie wierze, nie wierze :smiech: :smiech: skąd wy sie co po niektórzy bierzecie??
There's something I have to say to you...Just touch me...
whoisit1

Post by whoisit1 »

temat jest moim zdaniem bardzo ciekway o kontrowersyjny.Kżdy ma własne zdanie.Już od paru dni wiało tu nuda ,ąz przyszedł tu whoisit1 nenene i napisaał post który ruszył trochę tym forum.Tk przy okazji w poniedziałek dam nowy temat ,równiez bardzo ciekway. :-)
Bartek13

Dziwactwo

Post by Bartek13 »

Temat głupszy od tych perfumów co napisał mój kolega. Jeszce raz za niego sorki. Nie mieszajcie Kościoła i Boga do tego.
Pank

Post by Pank »

whoisit1 wrote: ąz przyszedł tu whoisit1 nenene i napisaał post który ruszył trochę tym forum.Tk przy okazji w poniedziałek dam nowy temat ,równiez bardzo ciekway. :-)
Mój NieHamski Bohaterze! Ach! Och! Już się nie mogę doczekać Twojego nowego postu, który rozruszy to forum! Cóż za zapowiedź! Teraz nie będę mógł spać, myśląc całe dwie noce o tym, co tu zaprezentujesz! Mmm...
Erto1984

Post by Erto1984 »

Ciekawy temat prowokuje ciekawą dyskusje a po tym co tu wymodziłeś żadnej konstruktywnej wymiany zdań nie zauwazyłem. Daruj sobie z tym nabijaniem postów Whoisit1 albo napisz coś ciekawego co skłoni innych użytkowników forum do normalnych wypowiedzi.
dariodavis

Post by dariodavis »

whoisit1 wrote:temat jest moim zdaniem bardzo ciekway o kontrowersyjny.Kżdy ma własne zdanie.Już od paru dni wiało tu nuda ,ąz przyszedł tu whoisit1 nenene i napisaał post który ruszył trochę tym forum.Tk przy okazji w poniedziałek dam nowy temat ,równiez bardzo ciekway. :-)
No proszę bardzo... Zabrzmiało jak zapowiedź nowej płyty Michaela... Ja myślę tak... Niejaki "whoisit1" za nic nie potrafi zwrócić na siebie uwagi wsród kolegów jakich ma w "realu" i próbuje wylansować się tutaj...
Ragnarok

Post by Ragnarok »

widzialem.przeczytalem i zwatpilem :surrender: glupija :wariat: :smiech:
whoisit1

Post by whoisit1 »

dariodavis wrote:
whoisit1 wrote:temat jest moim zdaniem bardzo ciekway o kontrowersyjny.Kżdy ma własne zdanie.Już od paru dni wiało tu nuda ,ąz przyszedł tu whoisit1 nenene i napisaał post który ruszył trochę tym forum.Tk przy okazji w poniedziałek dam nowy temat ,równiez bardzo ciekway. :-)
No proszę bardzo... Zabrzmiało jak zapowiedź nowej płyty Michaela... Ja myślę tak... Niejaki "whoisit1" za nic nie potrafi zwrócić na siebie uwagi wsród kolegów jakich ma w "realu" i próbuje wylansować się tutaj...
ee.mam wielu kolegów i przyjaciól,no i nie nabiojam na siłe postw ,w końcu za jakąś przekroczoną liczbę niedostajesię zadnej nagrody.pa
Post Reply