Paris Jackson próbowała popełnić samobójstwo

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

daria3891

Post autor: daria3891 »

Wcale nie, Paris normalnie chodzi do szkoły, ale na szczęście nikt nie chce ujawnić gdzie. Podobno w innym stanie niż California.
Nareszcie dziewczyna może mieć jako takie normalne życie.
cut that out!
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Nie wierzę w to co tu czytam... "przysposobiona córka Michaela" , "nigdy się nie dowiemy kto był dawcą nasienia" itd., a na szczycie tego tytuł z Interia.pl "Paris chciała się zabić, bo nie jest córką Michaela" - no to znaleźliście sobie wiarygodne źródło informacji :smiech:

Ja nie wiem od kiedy Wy znacie Michaela i ile wiecie o jego życiu tudzież o życiu w ogóle, ale ostatnie posty przed daria3891 uważam za jakieś żarty, wręcz groteskę.

Mam podobne informacje jak Daria, że Paris normalnie chodzi do szkoły i prowadzi normalne życie. Wbrew pozorom Twitter czy Facebook nie są jakimiś nieoddzielnymi czynnikami wpływającymi na dobrą jakość życia ;]

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
emdżejka22

Post autor: emdżejka22 »

Po blisko półrocznym pobycie w zamkniętej klinice Paris otrzymała zgodę na wizytę w rodzinnym domu. ;-) Na instagrama dodała nowe zdjęcie. ;-)

http://www.tmz.com/2013/12/30/paris-jac ... treatment/

http://muzyka.interia.pl/raport/michael ... 78418,6257
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

tak, tak... na "Pudelku" tez o tym pisali. I pewnie na innych "kozaczkach" też. Dlatego niezbyt dowierzam tekstowi.
A ze zdjęcia wynika tylko tyle, że Paris ma nadal dobry kontakt z mamą Debbie. I że nieco wyrosła i spoważniała na buzi.
Ale być może to moje prywatne odczucia.
Obrazek Obrazek
BadM

Post autor: BadM »

Oprócz zdjęcia z Debbie widziałam jeszcze 2 fotki w bikini, które Paris rzekomo wrzuciła na swoje konto na Instagramie. Tylko czy ona takie konto w ogóle posiada?
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Awatar użytkownika
Morphine

Post autor: Morphine »

Nie posiada. A przynajmniej konto instagram, na którym pojawiło się owo zdjęcie w bikini nie jest jej kontem, o czym świadczy odpowiednia adnotacja. Zarówno polskie strony plotkarskie, jak i zagraniczne piszą o tym zdjęciu, o samopoczuciu Paris, o jej świętach na Hawajach itd...jednak są to wciąż strony plotkarskie, a nie rzetelne źródło informacji. Liczę na to, że za jakiś czas, być może bardzo długi, Paris sprostuje wszystko, być może zechce opowiedzieć co się z nią działo od momentu gdy media podały, że próbowała popełnić samobójstwo.
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
paris13

Post autor: paris13 »

po co???
ODPOWIEDZ