Będzie prościej jak wymienię wszystko:
- Another Part Of Me,
- Beat It,
- Billie Jean,
- Black Or White,
- Human Nature,
- Man In The Mirror,
- Smooth Criminal,
- The Girl Is Mine,
- The Way You Make Me Feel,
- Wanna Be Startin' Somethin',
- Who Is It,
- Will You Be There.
Wow! Widzę, że temat się rozwinął. verter, zapodaj proszę te skany z Thrillera tutaj!
Co do linii melodycznych, to wpadłem na pomysł, że po sieci krąży mnóstwo plików midi, które jakby nie było są zapisem nutowym piosenek. Jest tam bass, perkusja, melodia, wokal itd. Wystarczy znaleźć program, który pokaże midi w formie nut.
Speed Demon pisze:Nuty dostałem, ale zajmują jakieś 9 MB, więc jutro będę miał więcej czasu, aby je wrzucić dla wszystkich chcących scoverować Michaela
Bym był Ci dozgonnie wdzięczny Speed, gdybyś wykombinował dla mnie nutki do "She's Out Of My Life" (gram na keyboardzie od 7 lat i był bym bardzo szczęśliwy móc zagrać i zaśpiewać ten utwór)...
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
hubertous pisze:
Bym był Ci dozgonnie wdzięczny Speed, gdybyś wykombinował dla mnie nutki do "She's Out Of My Life" (gram na keyboardzie od 7 lat i był bym bardzo szczęśliwy móc zagrać i zaśpiewać ten utwór)...
Jeśli dobrze pójdzie, jeszcze dziś wrzucę
EDIT
Dobrze poszło;) na tej stronce http://search.musicnotes.com/?arp=1&cou ... et%20Music
znajdują się nuty na keybord MJa, wystarczy zainstalować wtyczkę, która pozwoli przeglądać pliki w formie nut i można grać! Sprawdzone!
EDIT 2
A jednak płatne, drukuje tylko jedną stronę... cóż, szukam dalej;)
Speed Demon pisze:Dobrze poszło;) na tej stronce http://search.musicnotes.com/?arp=1&cou ... et%20Music
znajdują się nuty na keybord MJa, wystarczy zainstalować wtyczkę, która pozwoli przeglądać pliki w formie nut i można grać! Sprawdzone!
EDIT 2
A jednak płatne, drukuje tylko jedną stronę... cóż, szukam dalej;)
Rzeczywiście drukuje tylko 1 stronę nut opróćz strony tytułowej, w dodatku na samym środku nut (tak trochę chamsko) jest umieszczony znak wodny "Sample"... Ale nic nie szkodzi Speed, szukaj a znajdziesz na pewno, wierzę w Ciebie
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Napisałem do jednego Anglika, który być może wyśle mi nuty w wersji Josha Grobana - w sumie ciekawa sprawa, mam nadzieję, że Cię zadowoli. Powinien dać odpowiedź w tym tygodniu. Ogólnie nut do "She's out of my life" w wersji na klawisze Grega P. - brak (darmowej)
Speed Demon pisze:Napisałem do jednego Anglika, który być może wyśle mi nuty w wersji Josha Grobana - w sumie ciekawa sprawa, mam nadzieję, że Cię zadowoli
Oczywiście, że tak
Speed Demon pisze:Powinien dać odpowiedź w tym tygodniu
To fajnie. Ej, a wiesz może gdzie można dostać ogólnie nutki do Michaelowych piosenek (za darmo oczywiście )?