Podkłady muzyczne
- Secret Man
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Już od dłuższego czasu poszukuję instrumentalnych wersji utworów Michaela. Wszystko zaczęło się, kiedy przesłuchałam jego nagrania w wykonaniu Londyńskiej Orkiestry Symfonicznej.

Track list:
1. Billie Jean
2. The Girl Is Mine
3. Thriller
4. I Just Can't Stop Loving You
5. The Way You Make Me Feel
6. She's Out Of My Life
7. Beat It
8. Ben
9. Leave Me Alone
10. One Day In Your Life
11. Man In The Mirror
12. Bad
Album jest rewelacyjny. Polecam!
Podobają mi się te instrumentalne, stworzone z oryginałów ( po prostu bez głosu Michaela), nienawidzę wersji karaoke i midi, bo nie mają tego "powera", jaki jest w oryginalnych piosenkach. Są po prostu kiepskie.
Willy wielkie dzięki za umieszczenie tych mp3 na forum.
Najbardziej zależało mi na Human Nature. Mnie, jak do tej pory udało się znaleźć HN w wykonaniu gitarowym, jest to coś nowego i całkiem przyjemnie się słucha. Poluję jeszcze na ten utwór w wykonaniu Miles’a Davis’a. Ma go ktoś w swojej kolekcji?
Pzdr

Track list:
1. Billie Jean
2. The Girl Is Mine
3. Thriller
4. I Just Can't Stop Loving You
5. The Way You Make Me Feel
6. She's Out Of My Life
7. Beat It
8. Ben
9. Leave Me Alone
10. One Day In Your Life
11. Man In The Mirror
12. Bad
Album jest rewelacyjny. Polecam!
Podobają mi się te instrumentalne, stworzone z oryginałów ( po prostu bez głosu Michaela), nienawidzę wersji karaoke i midi, bo nie mają tego "powera", jaki jest w oryginalnych piosenkach. Są po prostu kiepskie.
Willy wielkie dzięki za umieszczenie tych mp3 na forum.
Najbardziej zależało mi na Human Nature. Mnie, jak do tej pory udało się znaleźć HN w wykonaniu gitarowym, jest to coś nowego i całkiem przyjemnie się słucha. Poluję jeszcze na ten utwór w wykonaniu Miles’a Davis’a. Ma go ktoś w swojej kolekcji?
Pzdr
Strona Busza ma prawie wszystko.Erna Shorter pisze:Poluję jeszcze na ten utwór w wykonaniu Miles’a Davis’a. Ma go ktoś w swojej kolekcji?
http://www.mjmedia.pl/dl.php?id=2095
Michael Jackson - Human nature (Miles Davis instrumental mix)
http://www.mjmedia.pl/dl.php?id=3019
Ostatnio zmieniony pt, 05 paź 2007, 21:21 przez Willy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Speed Demon
Youtube i Miles Davis - Human Nature
Niestety nie można wrzucić "HN" na forum, bo z tego, co podejrzewam, Miles wydał ten utwór na oficjalu.
A tak działa funkcja "Vocal cut" na Cool Edicie, może nie jest to profesjonalizm, ale na domowe potrzeby wystarcza:) (wokale harmoniczne nie zostają wycięte, ale to raczej dobrze?)
Human Nature (Speed Demon Instrumental Mix from HIStory book 2)
Niestety nie można wrzucić "HN" na forum, bo z tego, co podejrzewam, Miles wydał ten utwór na oficjalu.
A tak działa funkcja "Vocal cut" na Cool Edicie, może nie jest to profesjonalizm, ale na domowe potrzeby wystarcza:) (wokale harmoniczne nie zostają wycięte, ale to raczej dobrze?)
- Erna Shorter
Wiesz mam problem z tą stroną. Albo u mnie nie działa tak jak trzeba, albo po prostu nie mogę znaleźć wyszukiwarki i z tego powodu, nie wiem jak odszukać jakikolwiek utwór.

Aha i zauważyłam,że Busz umieścił wszystko na Rapidshare, a tam bez wykupienia "abonamentu", można pobrać maksymalnie 1 plik. :/ W takim razie, wyczerpałam dziś swój limit.

Dziękuję Ci za bezpośredni link do tej mp3.Willy pisze:Michael Jackson - Human nature (Miles Davis instrumental mix)
http://www.mjmedia.pl/dl.php?id=3019

Podoba mi się ta wersja. Jest bardzo dobrej jakości, a wokale harmoniczne jak najbardziej dodają jej uroku.Speed Demon pisze:A tak działa funkcja "Vocal cut" na Cool Edicie, może nie jest to profesjonalizm, ale na domowe potrzeby wystarcza:) (wokale harmoniczne nie zostają wycięte, ale to raczej dobrze?)

Dziękuję Wam chłopaki!!! Jesteście the best!!!

Erna Shorter pisze:Wiesz mam problem z tą stroną. Albo u mnie nie działa tak jak trzeba, albo po prostu nie mogę znaleźć wyszukiwarki i z tego powodu, nie wiem jak odszukać jakikolwiek utwór.
Wyszukiwarka jest w zakładce "Remix List / Vote" na samym środku ale musze przyznać się że też kiedyś miałem kłopot ze zlokalizowaniem jej póki Busz mnie nie pokierował.

- Erna Shorter
Willy pisze:Wyszukiwarka jest w zakładce "Remix List / Vote" na samym środku ale musze przyznać się że też kiedyś miałem kłopot ze zlokalizowaniem jej póki Busz mnie nie pokierował. Widać chyba jest jakoś nieszczęśliwie umieszczona.
Nie wiem co jest,ale to chyba jednak wina mojego komputera. Otwierałam tą stronkę zarówno w IE jak i w OPERZE,zainstalowałam nawet MOZILLĘ ,ale w ani jednej nie wyświetla mi sie wyszukiwarka.Maro pisze:jeżeli masz przeglądarkę Mozzile to klikasz lewy ctrl i f i na dole pokazuje Ci sie przeglądarkowa wyszukiwarka,i możesz działać.

Nie wiem co jest,:-/ może to firewall.
Dzięki Maro za radę,ale nic z tego,próbowałam...

Zapytam Busza co może być przyczyną.
koniec OT
- Michalina J. xD