moim zdaniem jest to fajna składanka. Co prawda mogliby dodać jeszcze ze dwie piosenki na "umocnienie" pozycji, ale sądzę że płyta jest godna polecenia.marcinokor wrote:Hejka :). Chce wiedzieć jak oceniacie tę płytę, bo mam zamiar ją zakupić. Nie chodzi mi utwory, znam wszystkie, ale o całokształt. Czy jest to dobrze zrobiona składanka, czy wszystko jest w pełnej wersji itd. Piszcie teraz, bo możliwość zakupu będę miał jutro.
Michael Jackson - Number Ones (2003)
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
-
Tu masz dyskusję o składankach, również o Number Ones.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
-
Składanka jak każda inna -szału nie ma:)
Premierowa piosenka wpada w ucho ,ale nie jest to szczyt mozliwosci Michaela ,mógłby dać zamiast niej np ,Another Day.Zrobiłaby szum....
Co mi sie nie podobało???To samo co na invincible.Kilka różnych okładek ,aby zwiększyć sprzedaż.Takie coś byłoby dobre dla Britney czy Ushera, ale nie dla takiego giganta muzyki jakim jest Michael.
Jezeli chodzi o dvd ,to dlamnie porażka.Tylko 12 klipów,a jakość TWYMMF jest żenująca niska, rodem z lat 70tych,przynjajmniej na mojej płycie.Gdybym miał wybrac setliste na dvd to wyglądałaby następująco:
-Dont stop till you get enough
-Billie Jean
-Beat it
-Thriller
-Bad(long version)
-T.W.Y.M.M.F
-dIRTY dIANA
-Smooth Cryminal
-Man in the mirror
-BLck r white
-Remember the time
-Give in to me
-In the closet
-They dont care about us(prision version)
-Scream
-Erth Song
-Ghosts
-B.O.T.D.F.
-You rock my world
a dodatkowo mogliby dołożyć np .krótkie making of z thrillera ...
Premierowa piosenka wpada w ucho ,ale nie jest to szczyt mozliwosci Michaela ,mógłby dać zamiast niej np ,Another Day.Zrobiłaby szum....
Co mi sie nie podobało???To samo co na invincible.Kilka różnych okładek ,aby zwiększyć sprzedaż.Takie coś byłoby dobre dla Britney czy Ushera, ale nie dla takiego giganta muzyki jakim jest Michael.
Jezeli chodzi o dvd ,to dlamnie porażka.Tylko 12 klipów,a jakość TWYMMF jest żenująca niska, rodem z lat 70tych,przynjajmniej na mojej płycie.Gdybym miał wybrac setliste na dvd to wyglądałaby następująco:
-Dont stop till you get enough
-Billie Jean
-Beat it
-Thriller
-Bad(long version)
-T.W.Y.M.M.F
-dIRTY dIANA
-Smooth Cryminal
-Man in the mirror
-BLck r white
-Remember the time
-Give in to me
-In the closet
-They dont care about us(prision version)
-Scream
-Erth Song
-Ghosts
-B.O.T.D.F.
-You rock my world
a dodatkowo mogliby dołożyć np .krótkie making of z thrillera ...
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
- marcinokor
Niestety dzisiaj nie miałem możliwości zagrania w grę "pozwólmy Marcinowi kupić sobie płytę", więc na Number Ones będę musiał jeszcze trochę poczekać.
Dzięki za opinie.
Właśnie to jest super tylko, że sprzedaży jakoś jescze nikomu nie zwiększyło. Ja chciałbym mieć Invincible w niebieskiej wersji, a Number Ones podoba mi się z tym MJ'em stojącym na palcach (tu akurat dali zdjęcie z HIStory World Tour tylko zamiast kucyka wkleili włoski z okresu Bad), ale i tak szkoda, że wycofali inne wersje. DVD mam od kilku miesięcy i muszę przyznać, że jak na DVD ze skróconymi wersjami tylko tych "najlepszych" teledysków to nie jest złe. Poza tym to moje jedyne DVD gdzie mam orginalną wersję BOTDF.soulsation wrote:Co mi sie nie podobało???To samo co na invincible.Kilka różnych okładek ,aby zwiększyć sprzedaż
Dzięki za opinie.