Lądowanie na Księżycu i WTC: prawda czy fałsz?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Gonzo

Post autor: Gonzo »

Kiedyś przeglądając informacje na temat lądowania człowieka na Księżycu natrafiłem na taką lekturę ----> http://www.program-apollo.yoyo.pl/text.html
Canario

Post autor: Canario »

www.nautilus.org.pl

Na tej stronce znajdziecie w archiwum cos o WTC , ksiezycu i o wielu wielu innych ciekawych sprawach. Mnie od dluzszego czasu interesuje data 2012. Czy cos sie wtedy wydarzy(i nie mysle tu o Euro -:) czy moze racje beda mieli ci ktorzy z gory wiedza ze to stek bzdur.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Canario pisze:Mnie od dluzszego czasu interesuje data 2012. Czy cos sie wtedy wydarzy(i nie mysle tu o Euro -:) czy moze racje beda mieli ci ktorzy z gory wiedza ze to stek bzdur.
Ja raczej nie wierzę w tego typu spekulacje, ale bodajże w grudniu (gdzieś zaraz przed świętami chyba) tegoż właśnie roku będe lekko poddenerwowana...
Chociaż, końców świata było już setki.
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Canario

Post autor: Canario »

http://www.wrzuta.pl/audio/i3ufdvVPhy/w ... i_nautilus

Zamiescilem to w innym temacie ale tu bardziej pasuje.
O WTC po 70 minucie i wlasciwie do konca audycji przewija sie ten temat.
Bernatowicz wie co mowi.
Powtorze to co napisalem wczesniej ,dla mnie to jest autorytet od spraw z archiwum X.
Maverick

Post autor: Maverick »

Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Co do sprawy księżycowej, to nie wiem. Ale jeścli chodzi o WTC to już wiele razy czytałam, że te wieże nie zawaliły się od uderzenia samolotów, tylko zostały wysadzone. Mój tata zaraz po samych atakach mówił, że to nie jest sprawa jakiegoś tam Osamy, bo on wogóle może nie istniec, a jest to celowa robota. I jeśli przyjrzec się dokładnie, to w momencie uderzenia samolotów, na dole wież było widac małe eksplozje ładunków wybuchowych. Miało to pewnie na celu to, by wieże się nie przyewróciły i nie na robiły większej katastrofy. A tak to się złożyły jak harmonijka. Ciekawe jest to, że w dniu zamachów do pracy w WTC nie przyszedł żaden z kilku tysięcy pracowników pochodzenia żydowskiego (żeby nie było-nie mam nic do Żydów). Jestem bardziej niż pewna, że stoi za tym Bush.
Obrazek Obrazek Obrazek
gagarin

Post autor: gagarin »

Witam.

Co do WTC, to się nie wypowiadam, bo i tak wiadomo że to robota tego Dablju na spółkę z Condolizą, (te bomby to ona nocą podkładała, bo jej było o tyle łatwiej że ciemna jest i mniej ją było widać ...po ciemku).

Ale jak chodzi o lądowanie na Księżycu, to mam ogromną prośbę.
Pasjami kolekcjonuję ja otóż - głupoty wymyślone w internecie na temat tzw. fałszywego lądowania.
Jak byście wymyślili jeszcze coś fajnego, to by mi się kolekcja powiększyła.
Napiszcie jeszcze coś fajnego.
Z góry dziękuję !
firefenix18

Największa Światowa Konspiracja - N W O

Post autor: firefenix18 »

Wiele ludzi po prostu nie obchodzi że istnieje takie coś. Nie chcą sobie psuć samopoczucia i wszystkich którzy się tym interesują chcą "ustawić w szeregu", a ludzie chcą tylko prawdy: http://www.zbawienie.com/nwo.htm
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Awatar użytkownika
AzzIzz

Post autor: AzzIzz »

tak tak, znamy to, znamy... iluminaci, nwo, masoni, jak zwal tak zwal. tak czy inaczej bujda na resorach.
Obrazek
Jako

Post autor: Jako »

A jak myslicie? Ostatnio dużo się mówi o śmierci Osamy bin Ladena. Brawurowa akcja Amerykanów, nareszcie zbawienie itp. Czy to nie jest kolejna propaganda, która ma po raz koleny utwierdzic świat, że USA stoi na piedestale świata. Nie wydaje mi się, żeby oni go zabili. To wszystko wydaje sie dziwne. Była akcja, zwłoki do morza i po sprawie. Nie wiem...może to tylko swoisty trik, aby zakończyc sprawę "najgroźniejszego terrorysty". Może władze chciały coś udowodnić, że potrafia skończyć temat jak należy. Mam również obawę i nadzieję jednocześnie, bowiem, nie jest wykluczone, że Biały Dom wszedł w pakt z diabłem. Nie lubie być sceptykiem, ale to zastanawiające...
Obrazek
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Al- Kaida potwierdziła śmierć swojego przywódcy i zapowiedziała już odwet. Moim zdaniem jednak celem nie będą Stany Zjednoczone, gdyż jest to zbyt zorganizowany kraj, dlatego zaatakują jednego z ich sojuszników.
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Mac, myślisz, że to będziemy my? :diabel:
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Barack przyjeżdża do nas 27 maja. U nas policja nawet ze zwykłymi kibolami nie daje sobie zbytnio rady, a co dopiero z terrorystami. Cóz, poczekamy, zobaczymy.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
gagarin

Re: Największa Światowa Konspiracja - N W O

Post autor: gagarin »

firefenix18 pisze:... a ludzie chcą tylko prawdy: http://www.zbawienie.com/nwo.htm
Ludzie nie chcą PRAWDY jako PRAWDY ale takiej "prawdy" jak oczekują.
Najlepszy dowód to smoleńskie ogłupienie.glupija
Jako pisze:... nie jest wykluczone, że Biały Dom wszedł w pakt z diabłem. .
Tak ... to wielce prawdopodobne, nawet prezydenta mają ... czarnego ! :smiech:
Jako

Post autor: Jako »

gagarin pisze:Tak ... to wielce prawdopodobne, nawet prezydenta mają ... czarnego !
Czuje pewnien podtekst rasistowski, ale ok...rozumiem, że miał to byc żart :)
Obrazek
ODPOWIEDZ