HIStory Tour in Bucharest
aha troche mnie zdziwila jedna wypowiedz porownawzca bukaresztu do monachium,nie wiem ale moze ktos zauwazyl ze michael w bukareszcie jest ajkis barzdiej zywiołowy,zrestza samo billie jean mnie powalilo na kolana,Mike byl naprawde w dobrej formie i pokazal na co go stac tym koncertem,zreszta widac ze spiewa na zywo bo podczas billie jean sa problemy z mikrofonem ale ozcywiscie wszystko dobrze sie konzcy a mike tancem pokazuje ze jest prawzdiwym mistrzem.polecam ten koncert z calego serca.pozdrawiam wszystkich fanow!!!
"He is my passion..."
- Michael_fan
Czy jesteś pewien, że to koncert z Bukaresztu? Pytam, ponieważ mam takowy na płycie, z Ultimate Collection, więc na pewno nie oszukany i tam Mike śpiewał inne pioseki. Nie wszystkie, ale część się nie pokrywa, a do tego Mike jest tu zupełnie inaczej ubrany niż na "moim" koncercie. jest jeszcze opcja, że Michael miał 2 koncerty w Bukareszcie. Jeśli tak, to przepraszam za niewiedzę. :)
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Gone Too Soon...
- For-Example
?
MOGŁBY KTOS UDOSTEPNIC TO BRAKUJACE HEAL THE WORLD.. BO TO CO JEST NA SKYLOGU TO TYLKO INTRO.. :( BARDZO PROSZE !! :(

- Moon_Walk_Er
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.Pliku już nie ma został usunięty z servera,doszedł jego koniec egzystencji serverze na:smutek: Jedyna możliwość to poproszenie kogoś o udostęnienie ponownie tegoMoon_Walk_Er pisze:a ja nie mogę tego sciągnąć![]()
![]()
Pokazuje się coś, że plik wygasł z braku aktywności...
Ma ktoś jakiś pomysł co robić???

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Moon_Walk_Er