Wywiad dla Access Hollywood / Michael Jackson w studiu!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

ALEW TO CHYBA NIE JEST TEMAT O PRINSIE CZY JAK ON TAM SIE NAZYWA ;>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

Oczywiście, że nie o Prinsie!! Zresztą- co tu dużo mówić- Price pojawił się po Michael'u i chciał zrobić taką karierę jak M. Jak wiemy, to Michael jest królem pop'u nie Prince! Ten chłopaczek jest o klasę gorszy od Jacksona!

:mj:
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Czyli nie chodzi cały czas o fajki PRINCE?
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Aguska - wielu fanów Michaela nie lubi, jak się mówi źle na temat swojego idola, więc proponowałbym nie używać subiektywnych stwierdzeń typu Ten chłopaczek jest o klasę gorszy od Jacksona!

A delikatne odejście od tematu nie szkodzi... ale jednak proponowałbym powrócić do tematu nowej płyty MJa. :]
Awatar użytkownika
lol

Post autor: lol »

Ja myślę, że nowa płyta Michael będzie jego kolejnym wielkim sukcesem, chociaż nie chcę zapeszać. Wątpię, czy będzie miary Thrilera, bo Mikeowi ciężko by było go przebić. Ale dawno nie wydał nowej płyty, więc na pewno będzie się bardzo starał. Fani długo już czekają na nowy album MJa więc nie może nas zawieść. I myślę że nie ma powodu do obaw.
Awatar użytkownika
huczek

Michael Jackson mówi o współpracy z will.i.am

Post autor: huczek »

Burbank, Kalifornia - will.i.am z Black Eyed Peas może wliczyć króla popu w poczet swoich fanów.

Michael Jackson zaprosił raper-producenta do współpracy nad utworami do nowego albumu. To doprowadziło tę dwójkę do spotkania w studiu nagraniowym w Irlandii, o czym mówi Jackson w dwuczęściowym wywiadzie dla Access Hollywood, którego emisję zaplanowano na czwartek i piątek.

"Lubię co on robi i pomyślałem, że współpraca może okazać się interesująca lub warto sprawdzić czy zadziała chemia?" mówi Jackson. "Myślę, że on robi znakomitą, innowacyjną, pozytywną i wielką muzykę."

Jackson nie wydał żadnego nowego nagrania od 2001, ale mówi, że nigdy nie przestał pisać muzyki.

"Zawsze piszę muzyczne potpourri," mówi. "chcę dać światu eskapizm przez cud wielkiej muzyki i dotrzeć do mas."

W ostatnich latach, Jackson obiecywał różne projekty, które teraz musi dostarczyć, włączając charytatywny singiel dla ofiar huraganu Katrina. Także zapowiedział realizację nowego albumu w 2007 wyprodukowanego przez wytwórnię z Bahrajnu.
The Associated Press pisze:BURBANK, Calif. - will.i.am of the Black Eyed Peas can count the King of Pop among his fans.

Michael Jackson invited the rapper-producer to collaborate on some new tracks for an upcoming album. That led to the two getting together at a recording studio in Ireland, Jackson says in a two-part interview with “Access Hollywood” set to air Thursday and Friday.

“I like what he is doing and thought it would be interesting to collaborate or just see how the chemistry worked,” Jackson says. “I think he’s doing wonderful, innovative, positive, great music.”

Jackson hasn’t released a new record since 2001. But he says he never stopped writing music.

“I am always writing a potpourri of music,” he says. “I want to give the world escapism through the wonder of great music and to reach the masses.”

In recent years, Jackson has promised various projects that he has yet to deliver, including a benefit single for Hurricane Katrina victims. He has also said he plans to release a new album in 2007 produced by a Bahrain-based record label.
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

eskapizm - ucieczka, oderwanie się od rzeczywistości, unikanie problemów współczesności
<ang. escapism, od escape wymykać się>

potpourri:
1. "muz." kompozycja muzyczna składająca się z urywków popularnych melodii, z utworów podobnego typu lub utworów jednego kompozytora; wiązanka popularnych melodii
2. żartobliwie o kompilacjach z innych dziedzin
<fr. pot-pourri potrawka z różnych mięs>

Kto by pomyślał, że Michael skłoni mnie do sięgnięcia po słownik wyrazów obcych. A dokładnie do infobota :smiech: . Pewnie takie słowa pozostały Mu po zabawach, które opisała LaToya w swojej książce, jak szukali dziwnych słów, a później przez jeden dzień umieszczali je w swoje wypowiedzi, gdzie się tylko dało, doprowadzając rodzinę do szału.
A może wszyscy te słowa znają, tylko ja taki niedouczony?
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Przyznam, że musiałem sprawdzić co oznacza potpourri w słowniku języka polskiego http://sjp.pwn.pl
Pomyślałem, że tak jak mnie MJ zachęcił do nauki języka angielskiego w podstawówce - mimo, że obowiązkowym językiem w szkole był rosyjski - innych może zachęcić do nauki nowych słówek.
Aż strach pomyśleć co będzie, jeżeli MJ przez cały czas używał podobnych sformuowań w wywiadzie nagrywanym w Irlandii.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Miejmy nadzieję że nie będzie używał nenene
Obrazek

Post autor: MJowitek »

Ja z kolei byłabym zachwycona...

Mężczyźni mówiący niebanalnym językiem sa sexy.

Nie lubię Michaelowego "I love you", znosze je, bo wierzę, że MJ ma jednak coś do powiedzenia, tylko tego nie mówi. Ja jednak wolę, kiedy ktoś się jednak stara wysłowić. Za zbytnią nieśmiałością i skromnością też nie przepadam.
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

Nie ogę się już doczekać nowych kawałków MJ'a. myślę że wart będzie poczekać !!!

:mj:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Michael Jackson Access Hollywood Exclusive 2006 Teaser - Part 3

The third and final teaser for the 2006 Michael Jackson interview conducted by Billy Bush of Access Hollywood. The full interview will air in parts on November 2nd and November 3rd.

Date: November 1st, 2006
Format: Windows Media Video (WMV)
Duration: 0 Minutes 25 Seconds
Properties: WMV - 640 x 480 - 4.48MB (Sorry, NOT hi-quality this time)

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=nkkCT5VLE9g

http://rapidshare.com/files/1629355/MJA ... 3.wmv.html

http://www.megaupload.com/?d=HJLVU2H1

Michael Jackson Memories - Access Hollywood

This is a quick look back into some of the reasons why Michael Jackson became the mega-superstar that he did. There are several new bits from the upcoming interview shown throughout the segment.

Date: November 1st, 2006
Format: Windows Media Video (WMV)
Duration: 3 Minutes 44 Seconds
Properties: WMV - 640 x 480 - 26.8MB

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=2dqbdYB4Y90

http://rapidshare.com/files/1628865/MJA ... s.wmv.html

enjoy :)

Coś dla anglistów:)

The Return Of The King Of Pop
Access Hollywood

BURBANK, Calif. (November 1, 2006) -- In the year 1991, when MTV was still primarily known for playing music videos, a new album from an artist who helped define the channel in the '80s was being released. This album was going to be huge, and MTV kicked into high gear promoting its World Premiere airing of the first single's video. The album was called "Dangerous." The single was called "Black or White." And the artist? Well, he was suddenly called "The King of Pop."

Of course, the artist was none other than Michael Jackson, but now he had this official-sounding title tacked onto his name. Where did this royal title come from? Did the media name him that? Did he bestow it upon himself? How would Elvis feel about it?

These were questions asked by many at that time.

Regardless of its mysterious origins (most accounts said it was self-imposed, although Jackson claims it was taken from friend Elizabeth Taylor's speech about him at an awards ceremony), the nickname stuck. The premiere of "Black or White" was broadcast simultaneously in 27 countries on November 14, 1991 with an estimated audience of 500 million people - the largest audience ever to view a music video. Michael Jackson was back, and the world took notice.

Fast-forward to the present day: It's been almost 15 years since Jackson broke records with "Black or White," and much has happened to him and his reputation, most of it unpleasant. Jackson's not-so-private private life has been under constant scrutiny, with lawsuits and various charges brought against him for the world to see.

But one fact remains: Michael Jackson has, despite these "distractions," made his mark on the music industry in unmatched ways as an artist, an influence, a pioneer, and a sales-generating force over the past four decades.

When it's all about popular music, Michael Jackson is, without a doubt, the King.

Let's review:

· His 1982 album "Thriller" remained at number one for thirty-seven weeks (the longest stay by a non-soundtrack album to date), and has gone on to become the best-selling album of all-time, nearing 100 million copies sold worldwide. It also has the distinction of being the first album to have seven Top 10 singles on the charts.

· 1995's "HIStory: Past, Present, & Future" is the best-selling multiple-disc album of all-time, with 18 million copies sold worldwide.

· Jackson has the most Billboard Hot 100 number-one singles for a male recording artist: "Ben" (1 week), "Don't Stop 'Til You Get Enough" (1 week), "Rock with You" (4 weeks), "Billie Jean" (7 weeks), "Beat It" (3 weeks), "I Just Can't Stop Loving You" (1 week), "Bad" (2 weeks), "The Way You Make Me Feel" (1 week), "Man in the Mirror" (2 weeks), "Dirty Diana" (1 week), "Black or White" (7 weeks), and "You Are Not Alone" (1 week). "You Are Not Alone" entered the singles chart at #1, a feat that had never previously occurred.

· Jackson jointly holds the record for most Grammy Awards won in a single year, having won eight awards at the 1984 ceremony. This has been equaled only by Carlos Santana, at the 2001 ceremony.

· In January 1993, he performed during the halftime show at Super Bowl XXVII. It drew one of the largest viewing audiences in the history of American television.

· Jackson's latest album, "Invincible," was released in October 2001 and debuted at number-one in 13 countries.

· On November 15, 2006, Michael Jackson will be presented with the Diamond Award (Over 100 million albums sold) at the World Music Awards.

Sales and world records aside, another facet of Jackson's extraordinary career has been the collaborations he's done with other artists. He's worked with established music legends such as Paul McCartney, Diana Ross, Kenny Rogers and Stevie Wonder. He's aided aspiring performers like Siedah Garrett, Rockwell, Brandy and Monica. Jackson has run the gamut of various musical genres and styles - inviting other influences into his own work, as well as lending his voice and skills to other people's projects.

He's even collaborated with Martin Scorsese and Stephen King on video projects. Rumors abound about the possibility of a future collaboration with rapper 50 Cent, but nothing's been confirmed at this time.

What definitely has been confirmed is the fact that Will.I.Am of the Black Eyed Peas is working with Michael on some new tracks, as Billy Bush learned on Access Hollywood's recent exclusive visit to Jackson's studio in Ireland.

With a new album in the works, Jackson is finally readying his musical comeback. Michael's music has unfortunately taken a back seat to the scandals. It's high time the music came front and center again.

So how does Michael plan to overcome adversity and get back into the music game? As he said in an interview on Jesse Jackson's radio show last year, he's going to persevere and continue to reach for his goals.

"I'm a person of the arts. I love the arts very, very, very much," he told Jackson. "And I'm a musician, I'm a director, I'm a writer, I'm a composer, I'm a producer, and I love the medium... I know who I am inside and outside and I know what I want to do. And I will always go with my dreams and my ideals in life. And I'm a very courageous person and I believe in perseverance, determination, and all those wonderful things, and those ideals are very important for a person who is goal-orientated."

http://www.accesshollywood.com/news/ah2388.shtml
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Wszystko super, ale o, której to dziś jest?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Mike pisze:Wszystko super, ale o, której to dziś jest?
Mi wyszło, że to będzie w nocy z dziś na jutro o 4:30 czyli 03.11.2006r. o godzinie 4:30 rano u nas w Polsce. Myślę, że dobrze to przekalkulowałam.
Może ktoś wie coś na ten temat????
tombek

Post autor: tombek »

Już niby jest:

Part 1, ostatni przed emisją, 4 minutowy:

http://www.youtube.com/watch?v=G5w1kPs0GnA
ODPOWIEDZ