Omer Bhatti

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Izabela1995

Post autor: Izabela1995 »

Joe faktycznie wyjasnia to zawile, mowi ze wie ze Michael mial innego syna. Jednoczesnie ani nie zaprzecza ani nie potwierdza ze ten syn ma na imie Omer
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Shulamitka pisze:Nie przejmowałabym się tym, co powiedział Joe.
I otóż to.
Joe ostatnio wiele mówi, a teraz z tym "synem" to w ogóle wyskoczył jak filip z konopi.
I że co? Że nagle Joe obudził się po śmierci syna i przedstawia światu Omera, prawdziwego syna Michaela?

Te całe rozmowy toczące się wokół dzieci, że niby to nie Michaela, że ktoś mu spermy napożyczał, że mają pięcioro innych ojców i do tego teraz ten Omer.
To co, że rusza się jak Michael? Że wygląda jak on?
Idąc takim tokiem to mogę teraz śmiało powiedzieć, że około 2/4 z fanów Michaela to jego dzieci, a raczej jego naśladowcy.
Awatar użytkownika
marcinokor

s

Post autor: marcinokor »

Ja mam pytanie dotyczące tego dzieciaka co teraz wszyscy trąbią że to był
jego pierwszy syn. Ja w to nie wierzę, ale po co MJ brał o na trasy i ubierał go jak siebie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

On ma na imię Omer...

Ja wierzę, że tam było coś więcej niż tylko przyjaciel, fan, Joe mówił, że MJ miał jeszcze jedno dziecko chociaż nie mówił o kogo chodziło. Moim zdaniem oni są podobni do siebie.

Obrazek

Obrazek

Tak samo jak młody Omer i Blanket!

http://www.youtube.com/watch?v=RgV9CTTymTA

(to jest Omer a nie Blanket lol ;))

Omer jest na zdjęciu rodzinnym Jacksonów. Spędzał prywatne święta z MJ i jego dziećmi. Dla mnie coś jest na rzeczy, Michael nigdy nie ukrywał przyjaźni z młodymi gwiazdami kina np a tutaj było inaczej, wyczuwam różnicę.

Omer nie jest zwykłym fanem i naśladowcą MJ, on ma swój własny styl (czerpie z MJ ale nawet MJ czerpał od innych) i uważam, że jest świetny w tym co robi, jest utalentowany, robi naprawdę dobry kawałek muzyki i tańca. I nie opiera się absolutnie na sławie MJ, usiłuje sam coś zrobić.

z resztą sami posłuchajcie:

http://www.youtube.com/watch?v=3Kg8Qt7ogbM

to jest profil Youtube Omera:

http://www.youtube.com/user/ObeeGalaxy

Nawet jeśli nie są spokrewnieni, bo nie wszystkich to przekonuje, to i tak uważam, że Omer zasługuje na uwagę jako artysta.

I jako człowiek oczywiście :)

http://www.youtube.com/watch?v=vse9GFBv ... re=related
Ostatnio zmieniony wt, 28 gru 2010, 15:48 przez Baby Jane, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Omer robił badania DNA, razem z Paris i Prince'm w lipcu 2009 (po tej plocie jakoby Debbie Rowe miała powiedzieć, że to nie są dzieci Michaela). Później ktoś napisał, że na pewno nie jest synem, ale Omer nic w tej sprawie nie mówi. Owszem, brukowce piszą, że coś mówił, ale nie ma to potwierdzenia w żadnym pewnym źródle. Jego pełne imię to Omer Michael Bhatti, tak też jest podpisany na Twitter m.in.
Nie mam pewności 1000%, ale ja też wierzę, że on jednak jest synem Michaela.
Jego matka nie była i nie jest ani chora ani niepełnosprawna, żeby nie mogła go przy sobie zatrzymać w dzieciństwie. Tymczasem on wychowywał się u Michaela. Spora odległość Los Angeles - Oslo. Nie wiadomo nawet czy i jak często go odwiedzała, DLACZEGO oddała syna Michaelowi (skoro to nie jego syn).
Omer mieszka nadal z Jacksonami, przeprowadzał się razem z nimi itd.
To może być taka sama tajemnica jak z matką Blanketa - być może nikt nigdy oficjalnie nie powie kim jest.
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Jeśli chodzi o Omera, to wydaje mi się, że gdyby prasa nie zaczęła snuć domysłów że niby jest synem Michaela to fani by się też nie domyślili. A z tego co wiem to Omer zaprzeczał, że jest synem Michaela, mówił że poznał go gdzieś na wakacjach czy coś jak miał 12 lat...
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

Omer nigdy nie zaprzeczał. Omer się nie wypowiadał w tym temacie w ogóle, chcąc za pewne chronić prywatność swoją, a także całej rodziny Jacksonów. Mówi o tym w tym wywiadzie. Kiedy dziennikarka zaczyna rozmowę o Jacksonach, on wyraźnie się spina, spuszcza wzrok, jakby bał się, lub oczekiwał, że zapyta go o to pokrewieństwo. Ale widać Norwegowie są dość taktowni mimo wszystko, bo pytają go ogólnie i widać po Omerze wielką ulgę :) Właściwie to ma rację w sprawie prywatności. To co jest między nim a MJ i resztą rodziny (swoje relacje nie tylko z MJ ale właśnie także resztą określił jako "bliskie") to tylko i wyłącznie ich sprawa. I może na tym zakończmy te dywagacje, bo jaka jest prawda i tak nie odpowiemy w 100% :)

Omer na portrecie rodzinnym Jacksonów

Obrazek
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Moim zdaniem on wcale nie wyglada jak Blanket. Blanket jest slicznym chłopcem a Omer wyglada jakby miał kilka operacji plastycznych.
Nie wierze ze jest synem , po prostu Michael sie z nim przyjaznił i tyle , dla mnie to jest taki sam stan jak Mac i MJ.
W ogole skąd wiadomo ze Michael go przebierał za siebie? Moze on sam chciał (którz by nie chciał miec identycznych rzeczy jak swoj idol)..
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Wg mnie to nie jest oczywiste, że Michael jest ojcem Omera. Każdy mówi coś innego - w gazetach pisze inaczej, w internecie inaczej... Może być tak, że są spokrewnieni ale w ten sposób, że Michael był np. jego wujkiem, a nie zaraz ojcem. Dlaczego miałby kłamać w prywatnych rozmowach telefonicznych ze swoją przyjaciółką z 1992r.?
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Myślę, że warto o tym napisać na forum, bo chyba informacja jest jednak oficjalna.....
z Facebook:
Jednak miałam rację. Omer Bhatti jest synem Michaela! :)

poniżej wkleję Wam komentarze spod tematu ze strony Facebook Pearl Jr . Jednak przydaje się śledzić jej stronę nawet, jeśli nie jest się 'believersem', bo niektóre dziewczyny śledzą też fakty fakty.
Wpisy będą oryginalne, po angielsku i myślę, że jak ktoś jest dociekliwy i nie wierzy na słowo, to może to zweryfikować.
@Pearl Jr.: Genevieve Jackson, who did confirm on her formspring account last year that Omer Bhatti is her cousin & family (not just a family friend), stated emphatically on Twitter that B. Howard is not related to her or any member of her family. & she seemed angry about it. I believe your interview may have triggered it, not because of the rumor, but because B. Howard implied that if MJ was his father he was a deadbeat dad, due to the hardship B. Howard said he experienced growing up in a single-parent household."

‎"Ariane: O-Bee IS MJ's son, even Paris Jackson has confirmed it, & so has Genevieve, Joe, & the 2nd Generation Jackson's tattoo artist, Justin Lewis, who is friends with the Jacksons said they ALL tell him that O-Bee is MJ's son & he's definitely a Jackson. Fans are being ridiculous about this. If the Jacksons say O-Bee is MJ's son, he's MJ's son."

@Maria: Paris was asked, "Is Omer your brother or do you mean he is like your brother?" & Paris replied in all caps, "BROTHER!" She was asked several times & she made it clear that Omer is her real brother."

Omer never denied that he was MJ's son. A British tabloid lied & said that a Norwegian girl saw Omer hiding out in Norway, when he was actually in L.A., & the girl said that Omer told her he wasn't MJ's son. But Omer made it clear that he never denied it. He never denied it! & MJ did not have to name Omer in the will if he provided a trust fund for Omer in Norway. Also, that will is very suspicious."
Jeśli istnieje potrzeba, a temat i dyskusja na Fb będzie się nadal rozwijać, mogę zaktualizować post.

Osobiście mnie to wcale nie dziwi, gdyż myślałam tak od daaaawna. A jeśli ktoś słyszał w mediach, że Omer zaprzeczył, że MJ jest jego ojcem, to - z tego co mnie się wydaje - dlatego, że był przyparty do muru przez media (w lipcu 2009, jak wszyscy pamiętamy). Wniosek: nie wierzyć mediom.

Potwierdza się też zarazem nieprawdziwość mitu jakoby Michael do okresu trzydziestu kilku lat był prawiczkiem .... ;- )

Żeby nie było - ja dzielę się informacjami. Nie wiem,czy w dobrym miejscu, więc proszę o przeniesienie. .... Oczywiście od moderatorów zależy gdzie. ;-)

edit: źródło: adres facebook Pearl Jr http://www.facebook.com/profile.php?id=818310203
(strona jest prywatna i ma już 5000 znajomych, więc kto ją ma w znajomych, ten widzi)
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

@akaagnes Kim jest Pearl Jr i kto prowadzi ta strone?
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

akaagnes pisze: chyba informacja jest jednak oficjalna.....
bo tak twierdzą osoby komentujące wpisy Pearl Jr.? To, że ktoś powiedział, że któryś z Jacksonów tak powiedział, mnie nie przekonuje, a już na pewno nie czyni z tego informacji oficjalnej.
La_Pantera_Rosa pisze: Iloma oktawami dysponował Michael??
do poczytania

Edit:
Obrazek

Halima Rashid to żona Jermaine'a.

--------------------
m.
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Pierwszy oficjalny teledysk Omera. To drugi singiel po "All Around The World". Piosenka jak i teledysk jest holdem dla Michaela i rowniez opowiada o nim. Sam Omer skomentowal, ze teledysk inspirowany byl "You Are Not Alone". http://www.youtube.com/watch?v=uHpK5lk5C0M
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
AzzIzz

Post autor: AzzIzz »

matka pierwszego meza Janet, Jamesa DeBarge, twierdzi ze Omer jest dzieckiem jej syna i Janet

http://truthquake.com/2011/08/26/omer-b ... e-debarge/
Obrazek
ODPOWIEDZ