Fall Again w filmie z Jennifer Lopez

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

M.Dż.* wrote:Śmiało Moon_Walk_Er !
No to proszę:"Fall Again" - "duet" Michaela z Glennem Lewisem
M.Dż.* wrote:Podaj tylko źródło, jeśli je pamiętasz :-)
Niestety, nie pamiętam. Czasem po prostu zapuszczam się w "otchłań Internetu" i coś znajduję ciekawego ;-)
O...! Ostatnio na przykład znalazłem "I Just Can't Stop Loving You", tyle że w wersji po francusku. Tak przy okazji.... Może ktoś wie jak ona się nazywa po francusku??? :knuje:

Ale powracając do Fall Again. Szkoda, że do rzekomego duetu nigdy nie doszło. Mam nadzieję, że jednak spodoba Wam się ten montaż (a ja nadal nie mogę uwierzyć, że ktoś to zmontował w domowym "zaciszu" ;-) )
ImageImage
Willy

Post by Willy »

Francuska wersja I just... zwie się "Je Ne Veux Pas La Fin De Nous".

Dawno temu niejaki Schmittko zmontował chyba najlepszy duet MJ'a i G. Lewisa.
Fall Again (MJ vs Glenn Lewis - Need Your Luv Mix by Schmittko)
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

Willy wrote:Francuska wersja I just... zwie się "Je Ne Veux Pas La Fin De Nous".
Dzięki wielkie, Willy japrosic

Ten duet, który wkleiłeś też mi się podoba - szczególnie to jak Michael i Glenn śpiewają w dwóch pierwszych zwrotkach na zmianę po jednym wersie. Podoba mi się również, że te wysokie partie są śpiewane tylko przez MJ'a, bo Lewis ma jednak za niski głos na takie wyczyny.
Jednym słowem - ciekawe, ciekawe :-)

Ta wersja wrzucona przeze mnie nie ma takich bajerów jak ta od Schmittka, ale wg mnie też brzmi ciekawie.
A Wam jak się jej słucha? :knuje:

P.S.: Ale ja jednak chyba zostaje przy solowej wersji Michaela ;-)
ImageImage
Maro

Post by Maro »

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

Maro wrote: No to ja dam wam najelpszą wersje od Ceyload:

\Fall Again (Special Live Version By Ceyload)

:-)
Maro dobiłeś mnie tym po prostu.... To wykonanie (raczej "składak") jest tak fantastyczne, że naprawdę można uwierzyć, że to było już kiedyś grane na żywca. Aż nie mogę się doczekać, kiedy Micheal powróci na scene muzyczną i choć trochę zacznie koncertować :love: :mniam:
ImageImage
mRm

Post by mRm »

Bardzo podoba mi sie ten duet. Tak sobie mysle... niesamowite jest to ze mimo iz nigdy ze soba nie nagrywali brzmi to bardzo dobrze... gratulacje!
Post Reply